Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Mario Aladzic u Rami
Hoce li Davor Arnautovic u Brod ili ce put Cazina? Sta kažu insajderi iz Krajine?
Put cazina neće. Otkud info da aladzic ide u ramu, trenira s mostarom.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
Bilo sve završeno. Pogledaj malo postove gore i vidi kako sam znao za Brkanica i Mulahmetovica...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto je Brkanic dosao mislim da je to to sto se tice Bubamare i pojacanja.
Jedino da neko ode…
Jedino da neko ode…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ipak ga povreda udaljila od Rame, pa će ostat u Mostaru, moja greška. Vidio sam da je neko pisao ovdje kako je Brkanić bolji od Perića pa sam mislio da si ti
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bubamara 3-1 poluvrijeme. Bukvalno dvije ekipe se smjenjuju na terenu, Bosnic ni ne igra, Sisic 9. igrac u polju i udje i dadne gol.. 
Edit: Prosic a ne Sisic.

Edit: Prosic a ne Sisic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Davor Arnautovic ipak ide put Austrije i stize u redove tamosnjeg prvaka Diamant iz Linza.
Ide za jos većim parama. Pametan.
Braco i sestre, sto ja tek sada vidim da ima ova tema ???
Kao neko ko je involviran u bh futsal rado cu se prikljiciti konstruktivnim diskusijama.
Zivjeli pratitelji futsala !!!
Kao neko ko je involviran u bh futsal rado cu se prikljiciti konstruktivnim diskusijama.
Zivjeli pratitelji futsala !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
To je realnost ljudi koji se bave futsalom a mislim da mogu kazati i rukometom. Nisu to neke pare da možeš živjeti i nakon 40. godine. Zaradiš da renoviras kuću, kupiš solidno auto i to je plafon.
Poznajem predsjednika Diamanta iz Linza i to je ziva istina.Osim sto ce mu rijesiti papire naci ce mu i kakav laksi posao gore da moze komotno zivjeti.Svaki pametan momak je to iskoristio i danas imaju lijep zivot gore.
Davor je imao neki posao u Opstini u Bijeljini, mozda je "batalio" to i sada odlazi.
Uglavnom nek mu je sretno, dobar momak i igrac.
Uglavnom nek mu je sretno, dobar momak i igrac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Puno je on nasih momaka odveo u Austriju, nasao im stan i posao i svi su ostali zivjeti u Austriji. Ugodno s korisnim. Zbog toga mnogi u Diamantu igraju za manje novaca nego sto bi realno mogli dobiti.FrDiHu je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:32
Poznajem predsjednika Diamanta iz Linza i to je ziva istina.Osim sto ce mu rijesiti papire naci ce mu i kakav laksi posao gore da moze komotno zivjeti.Svaki pametan momak je to iskoristio i danas imaju lijep zivot gore.
Kako na Grbavici nemaju bolji Internet? Na Turbetskoj zimi bude bolji prenos. Glavni grad BiH a ono da se dešava.
Bas im je los prenos. Posebno kad podesis vecu rezoluciju, haos lose.
Dobra stvar je da ima prenos, nadam se da ce Kolic i ekipa poraditi i na tome.
Nadam se jednom kiksu Bubamare čisto da vidim kako ce navijaci to prihvatiti. Bi li ih to malo poljuljalo itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.