Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Na flashscore pise da je imao potres mozga 

-
- Kontakt:
Pisalo se da je na utakmici protiv Nizozemske zaradio potres, al' valjda se oporavio do sad

Velika mu glava, velik mozak.
Oporavak traje 4-5 mjeseci...

Oporavak traje 4-5 mjeseci...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jasta jer hajduk je poznat po izlaznim transferima...nisu napravili/prodali igraaca od BoksicaDefanzivnivezni je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:50Kad bi bilo neke šanse da pređe u Hajduk mislim da bi to najbolje bilo za oživiti karijeru.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:43Loša situacija za njega trebo je prec u Kopenhagen ili Coventry ljetos dok je imo priliku, nisu atraknivne ekipe al bar bi igro.
Ako ostane u Ajax, nece igrat. Ako ode u Lazio ili Fiorentini nece ni tu igrat oni su u vrhu lige i vec imaju igraci koji su u formi i bolji od njega. Ako ode klub poput Monze oni se bore za opstanak i svaka utakmica je kriticna, ne vjerujem da bi rizikovali sa novim igracom koji je van forme.
Šteta za Reprezentaciju...on nama treba i pokazo je kvalitet u Ligi nacija al mislim da je mnogo unazadio svoju karijeru sa ovom odlukom da ostane u Ajax. Barbarez i SŠ nek traze druge opcije na poziciji CDM.
Solidne utakmice u HNL, konstantno u izlogu.
Dobar trener a imao bi šta naučiti od Rakete.
U jesen Liga šampiona, minimum Europa liga.
=\_1921_/=
Pa dobro Luku Vuskovica za 14 miljuna € lani prodaliinvincible1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 19:43Ma jasta jer hajduk je poznat po izlaznim transferima...nisu napravili/prodali igraaca od BoksicaDefanzivnivezni je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:50Kad bi bilo neke šanse da pređe u Hajduk mislim da bi to najbolje bilo za oživiti karijeru.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:43Loša situacija za njega trebo je prec u Kopenhagen ili Coventry ljetos dok je imo priliku, nisu atraknivne ekipe al bar bi igro.
Ako ostane u Ajax, nece igrat. Ako ode u Lazio ili Fiorentini nece ni tu igrat oni su u vrhu lige i vec imaju igraci koji su u formi i bolji od njega. Ako ode klub poput Monze oni se bore za opstanak i svaka utakmica je kriticna, ne vjerujem da bi rizikovali sa novim igracom koji je van forme.
Šteta za Reprezentaciju...on nama treba i pokazo je kvalitet u Ligi nacija al mislim da je mnogo unazadio svoju karijeru sa ovom odlukom da ostane u Ajax. Barbarez i SŠ nek traze druge opcije na poziciji CDM.
- invincible1921
- Kontakt:
S tim da jedan ima 21 a drufi 17 godina..takojder Luka trenutno igra u ekipi u koju Benjo moze sutra otici, odnosno benjo je vec napravio taj korak koji Luka tek prelazi..Karloboss je napisao/la: ↑12 jan 2025, 19:47Pa dobro Luku Vuskovica za 14 miljuna € lani prodaliinvincible1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 19:43Ma jasta jer hajduk je poznat po izlaznim transferima...nisu napravili/prodali igraaca od BoksicaDefanzivnivezni je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:50
Kad bi bilo neke šanse da pređe u Hajduk mislim da bi to najbolje bilo za oživiti karijeru.
=\_1921_/=
Hajduk je dobar za iznose mladjih igraca oko 5-8 miljuna, to su cesce uspjeli. Ako bi isao u hajduk ili westerlo, mislim da mu je to aktualno mjerilo i maksimum nivoinvincible1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 23:06Karloboss je napisao/la: ↑12 jan 2025, 19:47Pa dobro Luku Vuskovica za 14 miljuna € lani prodaliinvincible1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 19:43
Ma jasta jer hajduk je poznat po izlaznim transferima...nisu napravili/prodali igraaca od Boksica
S tim da jedan ima 21 a drufi 17 godina..takojder Luka trenutno igra u ekipi u koju Benjo moze sutra otici, odnosno benjo je vec napravio taj korak koji Luka tek prelazi..
Hoće li vise taj transfer Benje u Stuttgart?!
- Beduin
- Kontakt:
Kakva im je sredina komotno bi se Benjo uklopio u ono sivilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam kako bi mogao završiti u nekom timu iz gornjeg doma liga petice, po meni on je trenutno u situaciji da su mu premija i fenjeraši liga petice...
Čudi me da ga menadžer ne može uvaliti negdje u Italiju tipa Genoa, Empoli, Como i slično, to bi mu sad bilo mjera samo da igra jer u periodu kada treba napredovati kao igrač on je zakucan na tribine.
Čudi me da ga menadžer ne može uvaliti negdje u Italiju tipa Genoa, Empoli, Como i slično, to bi mu sad bilo mjera samo da igra jer u periodu kada treba napredovati kao igrač on je zakucan na tribine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
I Seria B nebi bila loša samo neka igra više... evo danas u kupu opet ga nema ni na klupi. Reko sam ranije da se zayebo što nije otišo u Kopenhagen ili Coventry.Raonffa je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:33Ne znam kako bi mogao završiti u nekom timu iz gornjeg doma liga petice, po meni on je trenutno u situaciji da su mu premija i fenjeraši liga petice...
Neće on nidze
Da, sve je bolje nego sjediti na tribinama.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 03:29I Seria B nebi bila loša samo neka igra više... evo danas u kupu opet ga nema ni na klupi. Reko sam ranije da se zayebo što nije otišo u Kopenhagen ili Coventry.Raonffa je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:33Ne znam kako bi mogao završiti u nekom timu iz gornjeg doma liga petice, po meni on je trenutno u situaciji da su mu premija i fenjeraši liga petice...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka random fan stranica Panathinaikosa piše da je klub stupio s njim u kontakt. Nije neki izvor ali je prva glasina otkako je počeo transfer period (ako ne računamo one natpise da ga je agent "ponudio" nekom talijanskom klubu).
https://www.facebook.com/share/1DyAJExF39/
https://www.facebook.com/share/1DyAJExF39/
Samo nek ide negdje gdje će igrati jer će u protivnom Barbarez Fan Boys organizaciji ovog foruma ponestat izgovora da opravdaju potez selektora da forsira igrača koji se fudbalom evidentno odlučio bavit samo na reprezentativnom nivou. On ako ne pronađe klub do kraja januara gdje će barem biti rotacijski igrač apsolutno ne vidim niti jedan razlog da ga se pozove u martu a kamoli da igra u prvih 11 ne daj Bože.
fanatik19 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 19:42Samo nek ide negdje gdje će igrati jer će u protivnom Barbarez Fan Boys organizaciji ovog foruma ponestat izgovora da opravdaju potez selektora da forsira igrača koji se fudbalom evidentno odlučio bavit samo na reprezentativnom nivou. On ako ne pronađe klub do kraja januara gdje će barem biti rotacijski igrač apsolutno ne vidim niti jedan razlog da ga se pozove u martu a kamoli da igra u prvih 11 ne daj Bože.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Fino je rekao na zadnjoj pressici da od marta ide druga priča i ko ne igra u klubu, neće biti ni pozivan. Nadam se da će se držati svojih riječi.
Šteta samo što Niho proigra u Partizanu kako Savo ode, valja nam ga gledati
Šteta samo što Niho proigra u Partizanu kako Savo ode, valja nam ga gledati

Realno ne zasluzuje poziv u A repku s obzirom da ne igra nikako i da je otpisanCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 19:52Fino je rekao na zadnjoj pressici da od marta ide druga priča i ko ne igra u klubu, neće biti ni pozivan. Nadam se da će se držati svojih riječi.
Šteta samo što Niho proigra u Partizanu kako Savo ode, valja nam ga gledati![]()
Treba ga u mladu repku staviti dok ne nadje klub
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Što je najgore niti jedne ni blizu ozbiljne i konkretne ponude nema a jos swdmica za transfere.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nadam se da grijesim, ali sve mi se cini da je on gotova prica s ozbijnom igrom? A i nasi novinari, nikad nijedan intervju s nasim igracima kad ih ovako nema, ali vazno da se stancaju clanci o Srbima i Hrvatima
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.