& су на $ '...prijedoruberalles je napisao/la: a sta banjalucanin ako zeljo uzme i kup i prvenstvo![]()
? & " ова &

& су на $ '...prijedoruberalles je napisao/la: a sta banjalucanin ako zeljo uzme i kup i prvenstvo![]()
JEst cist penal,ali onda vama nije poslije svirao u zadnjoj minuti cist penal za vas....Samo_Slavija je napisao/la:Jel fakat bio penal ?
Odavno nisam gledao losiju utakmicu....jedva bod uzesmo....cak je to na kraju ladno mogao svirati za Slaviju....joj jojrudarprijedor je napisao/la:JEst cist penal,ali onda vama nije poslije svirao u zadnjoj minuti cist penal za vas....Samo_Slavija je napisao/la:Jel fakat bio penal ?
Bogami sam imao neki osjecaj da ce biti kantanje 2-3:0 al eto ...Evropa je sve blize xDDD Jbg ne mozemo ni mi uvijek imati svog sudijuVastecija_GSE je napisao/la:Odavno nisam gledao losiju utakmicu....jedva bod uzesmo....cak je to na kraju ladno mogao svirati za Slaviju....joj jojrudarprijedor je napisao/la:JEst cist penal,ali onda vama nije poslije svirao u zadnjoj minuti cist penal za vas....Samo_Slavija je napisao/la:Jel fakat bio penal ?
darru dorprije je napisao/la:Jankovića džaba prozivati kad on ne konta da je to njemu upućeno .
? je napisao/la:Е јесте ? &... " то $ &...
$ - " " 101% за Европу....
Znam jeremija nema logike,ali gledajuci sp.pregled...kladionica!jeremija je napisao/la:Ma nema govora prodaji tekme...nije logicno.Slavija obezbjedila opstanak,u evropu ne mogu,a i nisu bas pri parama pa da mogu tek tako kupovati bodove.Odigrali smo lose,preopusteno i nismo zasluzili 3 boda.To je to.O Evropi je stvarno iluzorno pricati iz iks razloga.
jeremija je napisao/la:Srećno momci,da Sarajevu uvaljate bar 3 komada![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.