Ado je li sletio?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Podrzi plavog gurbeta strucnjak,vjerovatno si ko Jadovac,cao,cao,vozdrica.visokohz je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:30Skini mi se sručnjak ćaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:13Ajde strucnjak daj nam cinjenice,fakte a ne da lupas? Informac8ja za Francisa mu je lik u chatu? Inace,od kad pratis Sarajevo,sjecas li se ti uopste ovog smrada dok je nosio dres gurbeta,sta je pricao protiv Sarajeva? Jel to isti onaj sto zivotom radi protiv Sarajeva gdje god stigne? Inace nemoras hinjski provocirat ako neko ima razlicito misljenje od tebe "strucnjace". Evo opet ti kazem,gledaj nesto gdje ces imat sta normalno cuti a ne ovog mahalasa,njegov domet je reci top,top igrac, igracina,neka analiza je visa matematika za doticnog. Eto nas veliki "strucnjace" pa nas ti uputi,hocemol zapratiti Done Tureta?
Kakav on, bolji Beganovicfks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:47Amar DedićOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:19Da li ce Ibrak povuci nekoga iz Austrije ka nama?![]()
MNON
Jest brate, došle 2 crnke, uhvati to Ibrak ispod ruke u auto i gas.
A ono u kesi su bile ipak bordo zenske tangice...veceras Ibrak pravi bunga bunga zabavu
To je bila varka za novinare da se zamaskira ko nam je dosao vozom iz Podlugova, opmaetili se i mi...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nema dovodjenja kapitalaca ove zime
ako se sta dovede to ce biti nesto skromno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sto se tiče Barisica ja sam u ljetnom prelaznom roku rekao da bi on mogao potpisati i tad je Zekic ga želio , međutim nismo se mogli nositi s ugovorom i ovaj put smo daleko od dogovora jer je taj igrač poskup. On je igrao 120 minuta u finalu Europa Lige , prije 2 godine. Nije to mala stvar.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo što vise djece iz Akademije odmah gurnuti u prvi tim, to je put do trofeja i uspjeha.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:15nema dovodjenja kapitalaca ove zime
Gojkovic raskinuo ugovor...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A i taj gojkovic koliko se priziva, pa nije sergio ramos
- feniksptica
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Šta je sa Rockova, nit može pomoci klubu a ni prodati