Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Euroliga 2024/25
I kaze raja, hajmo u BG, gledati Euroligu. Ma mrs u 3 pm!!
Jos kad kazu najbolja atmosfera u Evropi. Pisam je. Draze mi je 5 000 u Skenderiji protiv Hrvatske, nego ovakvih 10 "atmosfera".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne treba zaboraviti da su ogromne sanse da ce ova Crvena Zvezda sljedece sezone da gostuje u Sarajevu, pa bujrum...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma tu samo sebi mozes napraviti stetu, jer nisu igraci i treneri ovo uradili, ali ih treba ignorisati i ne davati paznju makar u nasem medijskom prostoru!!!To je sustina.
Ovdje se doslo do toga da nema dana fakticki a da neka vijest o njima ne iskoci.
ti kao da slabo pratis atmosfere na tribinama u toj drzavi pa ti to cudnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:21Nisam bio protiv njih, ali kad vidim sta su veceras dozvolili, od sad, pa na dalje i ubuduce sto bi rekli Nadrealisti, samo protiv.Ugasili si da Bog da.Fasticka tvorevina.filip13 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:10i onda se neki na temi kao čude što ima onih koji uvijek navijaju protiv zvezdeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:00Gledaju li vrijedni novinari ovog portala ovu divnu koreografiju navijaca CZ na tekmi koja treba da pocne??
Samo vi i dalje pisite o njima ovdje i dajite im jos vecu paznju.Ja sam ih volio ponekad i pogledati.Poslije ovog veceras, nece vise nikad na moj ekran.
@Damir Nije, ali ovo veceras je stvarno kulminacija bila.Hajde kad neki idiot donese i okaci transparent, ali da cijela dvorana, pa i djeca drze ove natpise....Sto je previse, previse je.Fuujjj!!
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:31Svaka cast!!!!
Iskreno se ne nadam reakciji, jer znamo ko je na celu Eurolige, ali da treba skrenuti paznju, treba.
A ovdje treba zaspamovati svaki clanak koji se ikad vise objavi o KK CZ, a da nije nuzno da ih se pomene.

Pa ti SNSovci iza kosa su poznati cetalji,nije kao da je neocekivano.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Boga nema , da ga ima ne bi nas 3 godine četnici ubijali , tako i da kazne nema . Na djeci se ne treba vraćati , djeca ne biraju roditelje , ružno je to što pišeš nemoj biti njihov nivo .Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:15Idolopoklonici laznog generala Mladica ,jednog od tvoraca genocidne RS, orgijaju na tribinama europske utakmice prizivajuci genocidnu tvorevinu. Cetnici sjever... I treba da se divimo atmosferi?
Ima Boga,ima kazne, na djeci se vraca... Ana Mladic.![]()
U pravu je @NEZALAGANJE , ovo je prevršilo svaku mjeru . Vidim SNS napredna g.ovna u prvim redovima , očigledno je da Vučko opet koristi Republiku Srpsku da skloni pažnju sa protesta , ali ovo je dno dna .
Da natjerao djecu da drže natpis vojska Republike Srpske , nema opravdanja . Bolesnici odvratni , e moj Beograde šta sebi dozvoljavaš ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Vezenkov 
Beograd je sebi dozvoljavao daleko gore stvari, ali jbg nije to prica za ovaj forum
- VensanKasel
- Kontakt:
SPORTKLUB daje podršku studentima , nayebaće Darko Plavšić
, Vučko je bolesniji nego ikad ...

nesto me bas zanima hoce li u podcastu Miloša i Edina biti spomenuto ovo na tribinama u Beogradu
To su Delije >ne znam sta vas cudi?od 20 k u dvorani je 18 K na tabletama .
- VensanKasel
- Kontakt:
Išao sam ja Partizan da gledam , i to treću protiv Reala .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:33I kaze raja, hajmo u BG, gledati Euroligu. Ma mrs u 3 pm!!
Ogromna većina došla iz Republike Srpske , ekavice ne možeš da čuješ .
Jedan debil blizu mene , majica Mladića čitavu utakmicu pokušavao da pokrene razne gadosti d a ne pišem koje urlajući , niko ga nije pratio ...
Dno dna .
Na SK 90% komentara blago receno protiv ovoga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kako Euroliga ne kaznjava ovo skandiranje Ratku Mladicu ratnom zločincu? Jel se prave gluhi ili nema niko da se žali na ponašanje četničkih navijača?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Jedan od mnogih komentara sa srpskog portala, da ne kazem da je 90 posto ostalih komentara jos vise kriticno prema ovoj koreografiji. Necu reci da su to normalni Srbi, nego normalni LJUDI. CITIRAM :
"Za ove mladje sto ne znaju, ovako su huskali na rat krajem krajem 80-tih, pocetkom 90-ih. Nagovarali su narod u Hrvatskoj i Bosni i kasnije na Kosovu da ratuje, ljudi ih slusali pa najebali, jer ti sto su hrabi u Beogradu su ih izdali.
Izdali su narod U Hrvatskoj, izdali su narod u Bosni i izdali su narod na Kosovu. Od velike Srbije imamo minijatunu Srbiju. Niko nije hteo da gine za Srbiju. To je nasa realnost. Pogubili smo sve ratove jos nas lazu da smo pobednici. Sad bi da prolivaju vasu krv. Da salju u rat tudje sinove, da se iskupe za sve poraze. Ti isti sto ne smeju da odu na Kososvo, Hrvatsku, moraju kolima u Srpsku. Ti isti sto nisu ratovali nego samo nagovarali druge. **** kao Seselj, Vucic, i SPS.Slusao sam onog ciganina/turcin/arapin Vulina pre neki dan u Banja Luci, govor mu pisao Seselj."
"Za ove mladje sto ne znaju, ovako su huskali na rat krajem krajem 80-tih, pocetkom 90-ih. Nagovarali su narod u Hrvatskoj i Bosni i kasnije na Kosovu da ratuje, ljudi ih slusali pa najebali, jer ti sto su hrabi u Beogradu su ih izdali.
Izdali su narod U Hrvatskoj, izdali su narod u Bosni i izdali su narod na Kosovu. Od velike Srbije imamo minijatunu Srbiju. Niko nije hteo da gine za Srbiju. To je nasa realnost. Pogubili smo sve ratove jos nas lazu da smo pobednici. Sad bi da prolivaju vasu krv. Da salju u rat tudje sinove, da se iskupe za sve poraze. Ti isti sto ne smeju da odu na Kososvo, Hrvatsku, moraju kolima u Srpsku. Ti isti sto nisu ratovali nego samo nagovarali druge. **** kao Seselj, Vucic, i SPS.Slusao sam onog ciganina/turcin/arapin Vulina pre neki dan u Banja Luci, govor mu pisao Seselj."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.