VensanKasel je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:11
chily-rz je napisao/la: ↑10 jan 2025, 14:35
Virtu4l je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:57
To je dobro i znak da su svjesni koliko je ogavno podržavati kriminalnu hobotnicu, pa pokušavaju glumiti neutralce.
Svi imaju istu priču, nisam ja ni za jedne, ja sam realan, svi su smeće, itd.
Opet ponavljam, jedini dokaz vaše tvrdnje o nekakvom botovanju je to što neko kritikuje aktuelnu vlast tamo gdje mjesta za kritiku ima.
Ne znam kakvu ko priču ima ali tvoja je najjača, čovjek koji ne živi u ovoj državi otvoreno botuje za jednu političku opciju. Naravno, upakovao si to brigom za porodicom i prijateljima ali još uvijek si vani bez obzira što sad ovdje imaš vlast kakvu si želio, porodicu i prijatelje,.vrati se Virto brate, šeher te zove.
Znači on je bot jer podržava trenutnu vlast , ali vi niste botovi koji pljujete trenutnu vlast uz redovno veličanje prošle vlasti ? Interesantno , moram priznati .
Koga pljuljem i gdje veličam prošlu vlast? Zakon o minimalnih hiljadu jest napredak ali jedva opipljiv ako će cijene nastaviti da rastu, to je sve što želim reći od starta ove priče. Isto što je na žalost ova tragedija u Jablanici ostala prepuštena vremenu, ni jedna presuda ne može vratiti ljudske živote ali se mora posvetiti više pažnje zaštiti prirode i okoline, ljudskih života.
Jedno je kritika a drugo je pljuvanje, jesam li ja nekom ovdje rekao za koga treba glasati ili sam nekog osudio zato što je glasao za bilo koju političku opciju?
Šta je vaša poenta, bolji su od SDA ? Evo ja ću vam priznati da jesu ali Jel to samo po sebi dovoljno za drastične promjene koje su nužne ? Hoćel to vratiti bar Virtu iz Crne Gore ili ko zna koliko naše omladine u Hrvatskoj ili Sloveniji? Hoće li spriječiti ove nove generacije da idu na zapad? Ja ovdje vidim samo da smo debelo podijeljen narod po političkoj osnovi, trebam mrziti komšiju ako je glasao za SDA ili on mene ako nisam ?
Najbolje po ovo društvo je da se ukinu stranke i da se biraju ljudi, da svako zastupa i pravda svoje stavove i mišljenja a narod neka mu sudi na idućim izborima ali to je na žalost utopija.
Nema posta u kojem ja velicam bilo koju političku opciju ili stranku u ovoj državi, nikad nisam glasao ni za Komšića za člana predsjedništva zbog nekih principa na koje sam sebe osudio kad sam se potpisao kao Bošnjak ali ne sudim ni onima koji jesu, Dejton je nakaradan sam po sebi, nigdje drugo na svijetu to nema.