NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Sutra dobiti Memphis aBd, da se malo ucvrsti ovaj druga pozicija
Kako brzo odradismo rebuild jebte neki po 10 godina truhnu
Doduse jest ih Bradoni lijepo pocastio sa 120 pikova ali bez obzira, sjajna organizacija Houston Raketa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Naravno da je zapad jači od istoka, to kažem kao navijač Bostona. Razlika u konkurentnosti je nebo i zemlja.
Na istoku ima 5 ekipa koje tankuju, na zapadu 2 (Pelicansi još zvanično ne tankuju niti su planirali, ali su doživili najviše povreda u historiji lige što pamtim).
Istok ima dva istinska contendera (Cavsi i Celticsi) i eto Knicksi ako su nekome dragi, zapad ih ima 4-5.
Na zapadu je klaonica konstantno i razlike između 3. i 10. ekipe su toliko minorne da se u tri-četiri dana sve može promijeniti. Jedna povreda na zapadu neke od ekipa koje idu na playoff mijenjaju kompletnu sliku i sve kalkulacije. Dok na istoku razlika između prve dvije-tri ekipe i 10. ekipe je 10 utakmica, a uskoro će biti 15-20.
Na istoku ima 5 ekipa koje tankuju, na zapadu 2 (Pelicansi još zvanično ne tankuju niti su planirali, ali su doživili najviše povreda u historiji lige što pamtim).
Istok ima dva istinska contendera (Cavsi i Celticsi) i eto Knicksi ako su nekome dragi, zapad ih ima 4-5.
Na zapadu je klaonica konstantno i razlike između 3. i 10. ekipe su toliko minorne da se u tri-četiri dana sve može promijeniti. Jedna povreda na zapadu neke od ekipa koje idu na playoff mijenjaju kompletnu sliku i sve kalkulacije. Dok na istoku razlika između prve dvije-tri ekipe i 10. ekipe je 10 utakmica, a uskoro će biti 15-20.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Razlika na istoku izmedju prve i 4-te ekipe 10 tekmi, a ista razlika je i na zapadu. A od 4-te do 10- te na istoku razlika 4 tekme, na zapadu 2. Detroit koji je 9-ti ima samo jednu tekmu razlike od 5-og milvokija. Ne znam bas da bi se slozio sa tobom iako sam i ja navijac Bostona.
Ne kazem da nije zapad cjelokupono jaci, ali nije razlika drasticna kako su neki to ovdje predstavljali
Ne kazem da nije zapad cjelokupono jaci, ali nije razlika drasticna kako su neki to ovdje predstavljali
'04 Detroit
'24 Houston

'24 Houston
Cavsi dobri, fali iskustva u PO-u.
Malo neopazeno prolaze igre Grka ove sezone u Bucksima. Strasne brojke.
Malo neopazeno prolaze igre Grka ove sezone u Bucksima. Strasne brojke.
Zapad se smatra jacim zbog dosta ekipa sa old superstarovima koji su u poluraspadu tipa gsw phx lal lac i slicni
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uozbilji se Aleme malo. Veće ja šanse imam sa Scarlett Johansson nego da se to desi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Speaking it into existencebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 07:53Uozbilji se Aleme malo. Veće ja šanse imam sa Scarlett Johansson nego da se to desi.
Ma nema te vi takvu odbranu,nemoj zahebavati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I Detroit je bio drugi po rekordu na istoku, bez superstara, niko im nije davao sansu, dobar trener
Ma dobro,bilo je jos ekipa sa dobrim rekordima u RS pa nisu mogli nista znacajnije u PO.Premlad vam je core,ne zaboravi da su glavni igrac Detroita mahom bili u najboljim igrackim godinama.Samo je haman Prince imao manje od 25.
Hamilton je bio mlad isto
@mogli
Taj trade bi nam bas povecao sanse.
Imao 25,taman ulazio u prajm.
Pa Houston pobjedjuje zbog njih dvojice. Ne zbog Greena i Senguna.
Pade i Memphis 
Cleveland nastavlja mljeti protivnike, 12 zaredom uvezase.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.