FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 09 apr 2011, 21:59

dobro je bilo, malo smo trenirali probijanje bunkera i opet pokazali karakter

tiago dokazuje da smo s pravom svi vjerovali u njega, jos kad dobije rutine bice to igracina, imat ce vremena do kraja sezone ce da se naigra, mislim da ga sad pep cesto ubacivati od prve minute, volio bi ga vidjeti i u prvom el classicu da odigra od prve minute, a sad protiv sahtara ce mislim sto posto odigrati umjesto inieste

druga sjajna stvar je to sto je messi procepio, 2 komada, sad vodi na listi strijelaca, protiv sahtara ce on vjerovatno odmoriti da bude svjez za frankovaca kojima ce se nadavati golova u ove 4 utakmice
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 apr 2011, 22:00

Teška tekma ali vrlo bitna 3 boda...a teška je bila zato jer se u nju ušlo sa parolom "kako cemo- lako cemo" a to ni protiv Džerzeleza ne može...iz prve šanse Almeria nam zabi gol (naravno Milito ispao, ko ce drugi...on je gotov igrac i njemu se treba zahvaliti što prije jer je samo bezveze na klupskoj sisi ko parazit)...srecom pa Villa izbori penal i tako nas vrlo brzo vrati u igru.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 09 apr 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 apr 2011, 22:02

dobro je...zadovoljan sam na kraju ishodom...
pobjeda je zasluzena,iako je dosla teze od ocekivanog...al dobro je..idemo dalje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2011, 22:02

Messi zjednacio Ronaldov rekord od 47 golova u sezoni, aBd bice ih do kraja preko 50 :D
Don't hate what you don't understand.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 apr 2011, 22:07

po meni dobra utakmica, imali smo dosta prilika. najlosiji su mi bili maxwell koji nije uradio 10 tacnih dodavanja, i naravno, milito koji je kao krpelj, zakacio se na klupski budzet i ne pusta. cekam trenutak kad ce ovi nasi iz strucnog staba shvatiti neizbjezno i zahvaliti se ovom penzioneru.
thiago najvece pojacanje koje smo mogli dobit u jeku sezone, momak igra savrseno, neki ga uporedjuju sa xavi-jem, ali , on mene stilo vise podsjeca na iniestu... takodjer messi i alves nenadjebivi .

jos jedna zasluzena pobjeda !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 apr 2011, 22:13

Dushi_Rob je napisao/la:po meni dobra utakmica, imali smo dosta prilika. najlosiji su mi bili maxwell koji nije uradio 10 tacnih dodavanja, i naravno, milito koji je kao krpelj, zakacio se na klupski budzet i ne pusta. cekam trenutak kad ce ovi nasi iz strucnog staba shvatiti neizbjezno i zahvaliti se ovom penzioneru.
thiago najvece pojacanje koje smo mogli dobit u jeku sezone, momak igra savrseno, neki ga uporedjuju sa xavi-jem, ali , on mene stilo vise podsjeca na iniestu... takodjer messi i alves nenadjebivi .

jos jedna zasluzena pobjeda !
I Maxwell je bio katastrofa, inace taj igrac NIJE U STANJU probiti stranu, uci muški u duel (jer to konstantno izbjegava), uvijek se koristi povratnim loptama i usporava napad (po tom pitanju Adriano je daleko bolji igrac).
Jbg treba reci i kad ne valja...isto kao što i hvalimo igrace na sve strane, po zaslugama naravno.
Maxwell nije igrac za Barsinog sistema gdje su bocni igraci vrlo bitne karike igre i koji non stop svojim djelovanjem prave višak na strani, to Maxwell to nije u stanju raditi, a u odbrani pogotvu je labilan- za njega je Abidal zvijer od igraca...Alves i Adriano su druga prica.
Dobro klub gura ,s obzirom da nema ni Puyola ni Abidala u zadnjoj liniji.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 apr 2011, 22:15

xaviesta je napisao/la:Messi zjednacio Ronaldov rekord od 47 golova u sezoni, aBd bice ih do kraja preko 50 :D
bit ce 60 abd.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 apr 2011, 22:17

Zasluzena pobjeda,ali se do nje doslo dosta teze od ocekivanog.Almeria je cak bila i bolja u nekim fazama utakmice.Kad su vidjeli da nece lako ovdje doci do pobjede,odmah je bolje bilo i stvarale su se sanse.Presjeklo me kad ovi povedose,kontam nece valjda se ovdje kiksati nakon silnih utakmica i dosta tezih,ali na kraju sve dobro ispade hvala Bogu.

Thiago opet pokazuje kakva je igracina.Uvijek je tu oko lopte,trazi,otkriva se,ne boji se igre nimalo,zvijer je jednostavno.Njega poceti forsirati,dati mu da igra,najbolje moguce pojacanje smo dobili.Jos je i zakuc'o loptu glavom 8-)

Messi dosta los u prvom poluvremenu,u drugom se probudio i 2 gola 8-)

Odbrana je jako lose igrala,inace se to primjeti otkad nema Abia i Puyola.Dosta prostora ostavljaju nazad,pogotovo jos kad Milito igra,opet je grijesio i veceras.Adriano je dosta bolji od Maxvella,zna probiti,krenuti u dribling,koristi obje noge i dosta je cvrsci.

Nadam se da se nece ovo desavati vise i valjda bi se Puyol trebao vratiti vise,mada ne vjerujem u to,bar jos neko vrijeme.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2011, 22:20

Ona nesreća Bojan OUT do kraja sezone izgleda, al' se momku neda jbt zivot :(

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 apr 2011, 22:21

xaviesta je napisao/la:Ona nesreća Bojan OUT do kraja sezone izgleda, al' se momku neda jbt zivot :(
od 6 do 8 sedmica :(
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 apr 2011, 22:26

xaviesta je napisao/la:Ona nesreća Bojan OUT do kraja sezone izgleda, al' se momku neda jbt zivot :(
:( :( e jbg, jest lik peh to je nevjerovatno...danas nije loš bio uopšte, borio se i onaj neki divljak uleti i eto sranja :( i on je sav nekakav lohotan ,Messia udaraju po trojica svaku yebenu tekmu pa ništa...stisle nas nevolje i povrede u završnici sezone.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 09 apr 2011, 22:30

Pobjeda sa manjim poteškoćama,opet se Krkić povrijedio,čini se minimalno mjesec i pol ga neće biti.
Čestitke na tituli koju ste ovom pobjedom i osigurali.
Gotovo je,gotovo :)
You'll never walk alone.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2011, 22:33

izzo je napisao/la:
:( :( e jbg, jest lik peh to je nevjerovatno...danas nije loš bio uopšte, borio se i onaj neki divljak uleti i eto sranja :( i on je sav nekakav lohotan ,Messia udaraju po trojica svaku yebenu tekmu pa ništa...stisle nas nevolje i povrede u završnici sezone.
Jbg, znas da je i Messi na pocetku stalno izbivao i po nekoliko mjeseci. A stvarno steta, u zadnjih par utakmica odigrao je solidno, dobro mu je dosla ona povreda Pedra da se vrati u formu i sad ovo jbt. Nema Mascherana protiv Reala, sto znaci da Buss mora u vezu a Millito i Fontas na stopera, bice guravo :?

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 09 apr 2011, 22:34

Odlicna utakmica,Thiago je bio izvrstan drago mi je jer je dao gol,Messi odlican,nema veze sto smo primili onaj gol,bitno je da smo pobjedili :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 apr 2011, 22:34

xaviesta je napisao/la:
izzo je napisao/la:
Jbg, znas da je i Messi na pocetku stalno izbivao i po nekoliko mjeseci. A stvarno steta, u zadnjih par utakmica odigrao je solidno, dobro mu je dosla ona povreda Pedra da se vrati u formu i sad ovo jbt. Nema Mascherana protiv Reala, sto znaci da Buss mora u vezu a Millito i Fontas na stopera, bice guravo :?
Puyol i Shakira?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2011, 22:36

Jbg Puyol se nije ni oporavio kako treba, mogao bi obnoviti ozlijedu a pred nama tri daleko vaznija El Clasica

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 apr 2011, 22:37

xaviesta je napisao/la:Jbg Puyol se nije ni oporavio kako treba, mogao bi obnoviti ozlijedu a pred nama tri daleko vaznija El Clasica
A sta je sa Pikcom?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 apr 2011, 22:38

xaviesta je napisao/la:Jbg Puyol se nije ni oporavio kako treba, mogao bi obnoviti ozlijedu a pred nama tri daleko vaznija El Clasica
Ovaj 1. El Clasico je "nevažan" tako da može i Milito igrati. :D

Uglavnom očekujem da Barca ipak neće igrati punom snagom jer ispred njih su daleko važniji mečevi.
FK Pjetlovi

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2011, 22:39

Portillo je napisao/la:
A sta je sa Pikcom?
Nije nista, mislio sam Milito ili Fontas uz njega, moja greska :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 apr 2011, 22:40

xaviesta je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
A sta je sa Pikcom?
Nije nista, mislio sam Milito ili Fontas uz njega, moja greska :D
E **** onda :D Al dobro, ima nade da se jos neko povrijedi u Donjecku :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.