Uletio im Smailbegovic a i oni sami ocigledno imaju radnika kojima daju u koverti i prijavljeni su na minimalac
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Konkurencija su pa bi ih valjda trebalo pljuvati, ali to sto si napisao nema veze s istinom
- Marsal
- Kontakt:
Uletila im SDA strašne pare, ovo je provjerena informacija. Sad botuju za njihrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 18:23Uletio im Smailbegovic a i oni sami ocigledno imaju radnika kojima daju u koverti i prijavljeni su na minimalac
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Čampara isprozivao Mijatovića: Hitno suspendujte odluku o minimalnoj plati u FBiH
Trojkasi shvataju u sta ih uvalise goveda Niksic i Mijatovic. Najmilije im yebem.

Trojkasi shvataju u sta ih uvalise goveda Niksic i Mijatovic. Najmilije im yebem.

-
- Kontakt:
Fali ti drame u zivotu...Marsal je napisao/la: ↑07 jan 2025, 17:17Koji sam ja kreten, prolazim sad kraj neke očigledno bake i ona galami na curicu hajmo kući dosta si se igrala i galami ona još maloooo, kako prolazim pogleda me baka uh kaže ova djeca, jesu i dosadna. Reko nemojte gospođo tako, moja supruga i ja već 7 godina radimo na tome da dobijemo dijete bez uspjeha, reko da je meni vaše probleme. Kad je nisam rasplako...sjeba se, ma biće daće dragi Bog, samo ne odustajte...ma reko gospođo mene je Bog razočarao, ma nemoj dijete takooo... Zašto sam ovakav?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebo ti minimalac vozni park
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
A sto je najgore otisao je da moli za sina i jos neke da ih prime u FUP sad kad je ovaj konkurs izasao i upratite i vidjecete da ce biti primljeni.Isla je prica dobri spremni momci...ubi nas ono "dobar je momak".TefalTava je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:38Pa to kao dzevad poturak allahanje u klipovima, dzuma ovo ono moj sin babino zlato i onda ta ista sincina sa sinom od Mirze hatica i jos trojicom debila ubije boga u brazilskoj prostitutki hej njih petorica opljačkaju i ubiju boga u ženi pa da ih se napravi invalidima za citav zivot, babo dzevdo kumio i molio boga oca povlacio veze i vezice da ne zaglave pritvora više jer su je bas prebili zaglavila bolnice curamma_hz je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:41Kad ubije ljude kaze nema svrhe 2 zivota unistavati.Malo ga naruzi daj mu malo nanogicu u kuci da sjedi i razmisli o tome sta je uradio.Shategabri je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:29
Jest i sutra kad mu ljubimac zgazi nečije dijete, nije htio, eto malo nadrogiran bio, šta ćeš, daj advokate, traži rupe u zakonu da se ćaćina sinčina spasi zatvora.![]()
![]()
![]()
![]()
al ce zato otici za ramazan na hayat da prica o ljepotama njegove porodice i tim cudesima
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne seri ti.Momak ozb stvari prica.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 18:50Fali ti drame u zivotu...Marsal je napisao/la: ↑07 jan 2025, 17:17Koji sam ja kreten, prolazim sad kraj neke očigledno bake i ona galami na curicu hajmo kući dosta si se igrala i galami ona još maloooo, kako prolazim pogleda me baka uh kaže ova djeca, jesu i dosadna. Reko nemojte gospođo tako, moja supruga i ja već 7 godina radimo na tome da dobijemo dijete bez uspjeha, reko da je meni vaše probleme. Kad je nisam rasplako...sjeba se, ma biće daće dragi Bog, samo ne odustajte...ma reko gospođo mene je Bog razočarao, ma nemoj dijete takooo... Zašto sam ovakav?![]()
FK SARAJEVO.
Kakav vozni park?
Ne treba njemu vise, on je dosta zaradio kad je Piric presao u Spaniju.
-
- Kontakt:
Sta prica ozbiljno, kad nije ni ozenjen uopstemma_hz je napisao/la: ↑07 jan 2025, 19:04Ne seri ti.Momak ozb stvari prica.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 18:50Fali ti drame u zivotu...Marsal je napisao/la: ↑07 jan 2025, 17:17Koji sam ja kreten, prolazim sad kraj neke očigledno bake i ona galami na curicu hajmo kući dosta si se igrala i galami ona još maloooo, kako prolazim pogleda me baka uh kaže ova djeca, jesu i dosadna. Reko nemojte gospođo tako, moja supruga i ja već 7 godina radimo na tome da dobijemo dijete bez uspjeha, reko da je meni vaše probleme. Kad je nisam rasplako...sjeba se, ma biće daće dragi Bog, samo ne odustajte...ma reko gospođo mene je Bog razočarao, ma nemoj dijete takooo... Zašto sam ovakav?![]()

Marsal mora naci neku malu da mu mozak na slamku popije, pa se ne bi ovako zayebavao s random ljudima

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Vojin Mijatovic
Platio zivotom brata i ostao dosljedan kao Bosanac.
Mir Boziji, Hristos se rodi Vojo nas!

Platio zivotom brata i ostao dosljedan kao Bosanac.
Mir Boziji, Hristos se rodi Vojo nas!
I tih 10% smanji slobodno,ja sam npr samo dobio u mjesecnim ratama zadnjih par isplata ono sto sam dobijao na ruke ovaj put na banku(naznaceno na uplati -POMOC RADNICIMA),tako da u sustini meni nikakva pomoc nije isplacena a on se vodi u tih 10% koji su je isplatili. Koji su to majstori za lov u mutnom. Imali su 100 godina da povecaju platu,nikad je nisu kolektivno povecavali nego odlukama vlade,zasto to udruzenje poslodavaca,nije prije iznosilo prijedloge o povecanju plate. Ne ne. Na banku dobijes u fening koliko je minimalac.... BagraLegendKiller je napisao/la: ↑07 jan 2025, 14:08U septembru je jednokratna pomoć po radniku iznosila 461 KM, iskoristilo je 2.157 poslodavaca za 57.888 radnika.
Prosječan broj zaposlenih u septembru bio je 541.261.
Dakle, samo 10% radnika je dobilo pomoć koja je neoporeziva. Ovim statističkim podatkom padaju u vodu sva ova kmečanja poslodavaca da je problem u porezima i doprinosima. Imali su priliku svi isplatiti po 400 KM dodatno bez poreza time bi radnici i sa minimalcem imali ovih 1000 KM. Međutim, malo njih je to uradilo. Prema tome, malo njih je briga za primanja radnika, bitno je da oni imaju.
.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zato što ovo rješava izbore 2026. godine, a milioni su uloženi u Klixovu prljavu kampanju u ove dvije godine. Sad im sve pada u vodu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Potpuno je svejedno kakvi će izbori biti što se tiče federalnog dijela jer tu se samo pita Schmidit i HDZ sta oni hoće to će biti. U RSu je već malo drugacija stvar tamo izbori i imaju nekog smisla.
Hmmm jedna od najvecih kompanija sa ogromnim brojem radnika Hifa kupuje firmu Pobjeda iz Tesnja.Kod njega su svi radnici na minimalcu.Zar nece otpustati radnike?Kako sad ovo?Dalje investicije?
FK SARAJEVO.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.