English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dobra tekma, Njukaš preživio svašta i onda kaznio, vidi se da im je pravo stalo do ovog čarapa kupa ko i Liverpulu prošle godine.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva precijenjena oje.bina je Odegard
Onaj Isak je preopasan igrac.
E ko te dovede ojebino baustelska
Nisam gledao do sad, kako je sudija kriv za ovaj rezultat?
Sta cemo? Jesul laburisti sredili da se ne svira, znal se sta?
Srce, čast i ponos!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Još ako ih United izbaci u FA kupu sada, grdna rano moja…
- JayCatwright
- Kontakt:
Wenger je ovaj kup hendlao da valja, omladinci i rezervisti i ispadneš na vrijeme, ovaj potroši ekipu ni za šta, liga kup ne spašava sezonu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al nas razbije u tri pm ,ljudi tri puta presli centar ,samo je Arsenal retardirana ekipa pa nema ko dati gol a veceras su imali prilika da s peticom isprate Njuku ,al eto razbio nas Njuka,yebemu i u trolanju si postao losJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:52Šta kaže retard maloumni vidjeli smo protiv svraka koliko Arsenal igra defanzivno kada protivnik želi da igra fudbal![]()
Kad protivnik zeli da igra protivnik vas i razbije
Oj i emir vam se smije![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
A i vi ste imali strasne sanse u pm. Gledao sam drugo poluvrijeme i osim šanse Havertza gdje mu se sretno odbila lopta niste prilike stvorili. Samo kruzenje oko gola kao i Spanija 2010 samo sto je Spanija tada imala klase, Arsenal bukvalno nema nijednu.topnik1 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:59Al nas razbije u tri pm ,ljudi tri puta presli centar ,samo je Arsenal retardirana ekipa pa nema ko dati gol a veceras su imali prilika da s peticom isprate Njuku ,al eto razbio nas Njuka,yebemu i u trolanju si postao losJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:52Šta kaže retard maloumni vidjeli smo protiv svraka koliko Arsenal igra defanzivno kada protivnik želi da igra fudbal![]()
Kad protivnik zeli da igra protivnik vas i razbije
Oj i emir vam se smije![]()
![]()
![]()
Normalno da će napad biti retardiran kad ti se transfer politika svodi na stopere i defanzivne vezne.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma očigledno je da ove godine pokušava i kroz liga kup do nekog trofeja ali naletio je na tvrd orah. Opet kažem meni realno liga kup ne znači ništa, Arteta bez lige ili lige prvaka nije uradio ništa posebno sa čarapa kupom ili bez njega.JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:58Sto posto, ali Arteta trazi alibi u osvajanju kupa, ocigledno je
Mogao bi ga i Amorim za vikend dodatno u behut bacit, United će biti svježiji i motivisan bodom sa Anfielda, svakako im je FA kup prilika da spašavaju sezonu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Meni ni FA kup ne znaci mnogo ukoliko se ekipa ne bori za titulu, kao dodatak mi je super, bez toga srednja zalost. Ja bih volio da Slot sutra izvede drugu postavu, ali cisto sumnjamchily-rz je napisao/la: ↑07 jan 2025, 23:06Ma očigledno je da ove godine pokušava i kroz liga kup do nekog trofeja ali naletio je na tvrd orah. Opet kažem meni realno liga kup ne znači ništa, Arteta bez lige ili lige prvaka nije uradio ništa posebno sa čarapa kupom ili bez njega.JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:58Sto posto, ali Arteta trazi alibi u osvajanju kupa, ocigledno je
Mogao bi ga i Amorim za vikend dodatno u behut bacit, United će biti svježiji i motivisan bodom sa Anfielda, svakako im je FA kup prilika da spašavaju sezonu.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
A yebote dal se treba ganjat sa Cityem za neku titulu , bacali bi se na glave do aprila, upinju ko kopitari ne bi li šta osvojil, kada nema Citya padaju u svim takmičenjima već do januara.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.