Dodaj na to Onanu kojeg ćemo morati još gledati, Yoroa koji sigurno ima šta pokazati i možda Garnacha jer je mlad pa se nadati da može u glavi napredovati, pa barem s klupe. Ostalo si sve rekao. Treba ovdje 6-7 igrača u dva roka da ekipa prodiše i očisti ovaj većinski šljam.Asteriks je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:18Kada se razluče igrači koji su utege Unitedu, te oni koji imaju radni, profi mentalitet, ovom klubu ostane vjv nekih 7 opcija na raspolaganju. I to, nažalost, od cijelog rostera.
Bilo da su u pitanju klanovi, toksični karakteri, neradnici, ufurane zvjezdice, prirodni ćutuci ili drugi sličnog kova, svi oni idu pod status izlaznih transfera.
Bruno, Amad, Mazraoui, Martinez, Mainoo, Ugarte i možda De Ligt. Sve ono na što se normalan stručnjak može oslonit.
Rašo se pokazao kao žilogriz i žali bože talenta, koji je sam sebe izdigao. Haram mu bio svaki moj hvalospjev.![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sumari sastavili ekipu od otpadaka i evo ti novog Lestera, poravnati s Arsenalom.
Vulvsi se isfulali a sumari vrlo jednostavno i lagano do golova.
Vulvsi se isfulali a sumari vrlo jednostavno i lagano do golova.
CPOJ
Bruno vam opet zamazuje ociPoligon10 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:57Dodaj na to Onanu kojeg ćemo morati još gledati, Yoroa koji sigurno ima šta pokazati i možda Garnacha jer je mlad pa se nadati da može u glavi napredovati, pa barem s klupe. Ostalo si sve rekao. Treba ovdje 6-7 igrača u dva roka da ekipa prodiše i očisti ovaj većinski šljam.Asteriks je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:18Kada se razluče igrači koji su utege Unitedu, te oni koji imaju radni, profi mentalitet, ovom klubu ostane vjv nekih 7 opcija na raspolaganju. I to, nažalost, od cijelog rostera.
Bilo da su u pitanju klanovi, toksični karakteri, neradnici, ufurane zvjezdice, prirodni ćutuci ili drugi sličnog kova, svi oni idu pod status izlaznih transfera.
Bruno, Amad, Mazraoui, Martinez, Mainoo, Ugarte i možda De Ligt. Sve ono na što se normalan stručnjak može oslonit.
Rašo se pokazao kao žilogriz i žali bože talenta, koji je sam sebe izdigao. Haram mu bio svaki moj hvalospjev.![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odmah uloziti stojanku na Forest protiv Liverpula. Odoi ce pojesti Arnolda, Gibsvajt Robu, i ona bujva u napadu ce syebat Virgila.
Odbrana im je beton, bezidejni Liverpul nece prismrditi Selsu.
3 - 0 glat.
Odbrana im je beton, bezidejni Liverpul nece prismrditi Selsu.
3 - 0 glat.
CPOJ
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jozo s Temua
Kaze Jamie Vukovi su uNunani

Kaze Jamie Vukovi su uNunani

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Salah se ponasa ko dijete malo, daj odradi taj ugovor i kraj price, svako malo neke provokacije s izjavama i slicno, skontali smo nisi potpisao novi ugovor i ne planiras. Ne mora stalno bit u centru paznje. Da ne rece neko, ne bi ni znao da Van Dijki istice ugovor, to je pravi profesionalac.
E cuj Salah objavu sliku njih trojice na instagramu i twitteru ko neku poruku sta li
Ispada jadan, prevelik je igrac da se ponasa tako djetinjasto.
E cuj Salah objavu sliku njih trojice na instagramu i twitteru ko neku poruku sta li
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma past ce oni kako sezona bude odmicala. Ovo je samo lose za Chelsea jer su im konkurenti za sedmo mjesto.
Salahu je problem sto on zeli nenormalno da ostane ali FSG ne zeli da mu plati koliko vrijedi. Radi lik pritisak na njih a i nek radi sta hoce ima pravoLillard je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:21Salah se ponasa ko dijete malo, daj odradi taj ugovor i kraj price, svako malo neke provokacije s izjavama i slicno, skontali smo nisi potpisao novi ugovor i ne planiras. Ne mora stalno bit u centru paznje. Da ne rece neko, ne bi ni znao da Van Dijki istice ugovor, to je pravi profesionalac.
E cuj Salah objavu sliku njih trojice na instagramu i twitteru ko neku poruku sta liIspada jadan, prevelik je igrac da se ponasa tako djetinjasto.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sve dok igra kako igra koga briga kako se ponaša na društvenim mrežama jbt?
Meni je bitno da se ne kune u život kćerke da mu se pripišu golovi koje on nije postigao i dosta.
Meni je bitno da se ne kune u život kćerke da mu se pripišu golovi koje on nije postigao i dosta.
To sam i ja napisao neki dan. Jasno je da je njemu vise stalo da ostane nego njima.nerkolfc je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:26Salahu je problem sto on zeli nenormalno da ostane ali FSG ne zeli da mu plati koliko vrijedi. Radi lik pritisak na njih a i nek radi sta hoce ima pravoLillard je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:21Salah se ponasa ko dijete malo, daj odradi taj ugovor i kraj price, svako malo neke provokacije s izjavama i slicno, skontali smo nisi potpisao novi ugovor i ne planiras. Ne mora stalno bit u centru paznje. Da ne rece neko, ne bi ni znao da Van Dijki istice ugovor, to je pravi profesionalac.
E cuj Salah objavu sliku njih trojice na instagramu i twitteru ko neku poruku sta liIspada jadan, prevelik je igrac da se ponasa tako djetinjasto.
Ako nisu dosad, nece mu ni ponudit sta zeli. To sta on objavljuje ili proziva Carraghera koji radi svoj posao je bas ono djecji nivo, ko one botovi s twittera kad zele sto vise interakcija.nerkolfc je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:26Salahu je problem sto on zeli nenormalno da ostane ali FSG ne zeli da mu plati koliko vrijedi. Radi lik pritisak na njih a i nek radi sta hoce ima pravoLillard je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:21Salah se ponasa ko dijete malo, daj odradi taj ugovor i kraj price, svako malo neke provokacije s izjavama i slicno, skontali smo nisi potpisao novi ugovor i ne planiras. Ne mora stalno bit u centru paznje. Da ne rece neko, ne bi ni znao da Van Dijki istice ugovor, to je pravi profesionalac.
Nijedan navijac mu nece zamjerit kako igra, al gledajuc ovako sa strane, postaje dosadan malo sa svojim “ratovima”.
FSG ima pravo da se kocka, pogotovo ako uzmu naslov ove godine. Ako Salah trazi 3 godine, a vjv trazi, ne bi mi ni ja dao takav ugovor. Mozda bude na ovoj razini za 2 godine, ali vjerovatno ce se vec dogodine dogodit pad.
- JayCatwright
- Kontakt:
Da se desi ne znam kakav pad prodat ces ga u Arabiju bez problema
Ako ce svaki klub raditi na vjerovatno ce a ne na ono sto je ispred njih a to je da lik igra bolje nego ikad i da je fit kao i uvijek i da nema naznaka da ce pasti onda je svaki klub glup. Real se trebao Modrica rijesiti dok je ovaj imao 32?Lillard je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:34Ako nisu dosad, nece mu ni ponudit sta zeli. To sta on objavljuje ili proziva Carraghera koji radi svoj posao je bas ono djecji nivo, ko one botovi s twittera kad zele sto vise interakcija.nerkolfc je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:26Salahu je problem sto on zeli nenormalno da ostane ali FSG ne zeli da mu plati koliko vrijedi. Radi lik pritisak na njih a i nek radi sta hoce ima pravoLillard je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:21Salah se ponasa ko dijete malo, daj odradi taj ugovor i kraj price, svako malo neke provokacije s izjavama i slicno, skontali smo nisi potpisao novi ugovor i ne planiras. Ne mora stalno bit u centru paznje. Da ne rece neko, ne bi ni znao da Van Dijki istice ugovor, to je pravi profesionalac.
Nijedan navijac mu nece zamjerit kako igra, al gledajuc ovako sa strane, postaje dosadan malo sa svojim “ratovima”.
FSG ima pravo da se kocka, pogotovo ako uzmu naslov ove godine. Ako Salah trazi 3 godine, a vjv trazi, ne bi mi ni ja dao takav ugovor. Mozda bude na ovoj razini za 2 godine, ali vjerovatno ce se vec dogodine dogodit pad.
Druga je to pozicija, al jedan je Modric u smislu malo je takvoh slucajeva. Salah se oslanja na brzinu, a to ce past jednog dana.
Fraer ko da nije gledo tamburanje Spursa od neki dan.
Pa Salah se evo već 4 sezone minimum ne oslanja na brzinu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobro, u pravu ste.
Ja mislim da brzina ima itekako utjecaja u njegovoj igri. Moze bit da sam u krivu, vrijeme ce pokazat.
Ja mislim da brzina ima itekako utjecaja u njegovoj igri. Moze bit da sam u krivu, vrijeme ce pokazat.
Zasto ovo rade kad imaju titulu skoro pa osiguranu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Moras biti idiot ili tipicni Engleski pundit da kazes da je Liverpool osigurao titulu u ovom periodu, a to govore vec od 14og kola pa sve do sad. To je cisto kontriranje od muke jer Liverpoola niko nije shvatao ozbiljno prije pocetka, neki su cak predvidjali tesku borbu za top 4 dok su i najzagrizeniji navijaci Liverpoola smatrali neko trece mjesto i napad na neki domaci kup mozda dobrom sezonom. Ovo preseravanje da je Liverpool pobjegao i da je neuhvatljiv je samo prizivanje Liverpoologovg pada i da se onda stancaju YT klipovi kako je Liverpool choke i kakav shocker, kao da Liverpool bjezi 20 bodova, a ne 6-9 kada je u igri jos 50-60 do kraja, kakve gluposti.
Prava trka uvijek pocinje u martu, tad se krece u sprint.
Prava trka uvijek pocinje u martu, tad se krece u sprint.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.