Nije tačno, bunili bi se opet sto je toliki minimalac
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Stani , MN Food pa nisam ni znao da postoji , kada je otvorio ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:18Hamburgeri kod Mirze su hit, Bosanac je top. Narucis i cekas sat vremena, kaze idi hodaj i nazove te na mobitel kad napraviVensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:02I @baboedindzeko me ignorisao![]()
Ja sam uzeo Pesto pizzu auuuuuuui kroasan , nema dalje što jes jes . Ona mu pizza peć vrijedi milione , baš sam ljubomoran jer u Sarajevu nema niđe ...
Kakvi su hambaši kod Mirze , jesi li probao ?
![]()
Dobar je Mirza dolazim mu stalno u MN food. Nece prodati nikad los hamburger.
On je sada hit, dok je Hukic jednom dobar dva puta tanak.
Nisam neki ljubitelj hambaša , ali Mirza je top lik i vrijedi skoknuti do Tuzle da se proba ...
Im li još kakav lokal da vrijedi posjetiti ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ovo kmečanje gazdi mi je nešto poput Beethovenovih simfonija.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Za amko sta sam sve cuo jos su plate najmanji problem. Pa i taj iz hife sad guli nedjeljom trostruko vise za istu dnevnicu. Naguzi ih nasa vlada fino pored gazde.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:17
Slabo ti poznaješ naše vlasnike buraz , živiš u iluzijama ...
Samo Amko pogledaj , koliku dobit ima a kolike su plate ili Hifu .
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirza namjerno suti o tome, nece da se procuje. Ima lokal preko puta Hametove pijace na Stupinama i sam radi po citav dan. Radi Glovo i Korpu, a moze se i sjesti jesti i ispricati sa njim.
Ovaj sada Don Papa je nesto novo. To je novo sto ima da se posjeti, a da nudi hranu novi koje nije bilo u ponudi.
Ovaj sada Don Papa je nesto novo. To je novo sto ima da se posjeti, a da nudi hranu novi koje nije bilo u ponudi.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, vise me pogodila neradna nedjelja jer ne mogu u nabavku tad

Samo mi je sokantna odluka i zanimljivo mi diskutovati jer ima razlicitih pogleda i misljenja. Ali jbg tipicni Bosnjak misli da svako formira misljenje na osnovu sebe i svoje situacije i svoje guzice a ne komentarise odluku u globalu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Meni je zasad najbolja pizza koju sam probao u zivotu bila u Barsi, stvarno vrhunska, vrijedi svake marke 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Mamma mia je i dalje zicer I sigurica u Tz.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Mostaru ja hodam 2 sata gdje cu sta cu. Samo znam nema sanse da cu oko Starog Mosta. Znaci bio 5 puta, prevarili me 6 puta.
I tamo izmedju trga i Musale vidim ulaze ljudi hajd reko da samo jedem sta. "Nidje veze" lokal ime znaci top, pizze palacinci. Bas mi se posrecilo, preporucujem ko ide sa zenama njima se jos vise svidja.
I tamo izmedju trga i Musale vidim ulaze ljudi hajd reko da samo jedem sta. "Nidje veze" lokal ime znaci top, pizze palacinci. Bas mi se posrecilo, preporucujem ko ide sa zenama njima se jos vise svidja.
- VensanKasel
- Kontakt:
Hvala buraz na informacijamatuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:28Mirza namjerno suti o tome, nece da se procuje. Ima lokal preko puta Hametove pijace na Stupinama i sam radi po citav dan. Radi Glovo i Korpu, a moze se i sjesti jesti i ispricati sa njim.

Pogledao sam malo Papu izgleda vrhunski , taman Hukić doručak , Papa ručak i Mirza večera eto razloga za posjetu

- VensanKasel
- Kontakt:
E tu treba fino zasjesti .
Onaj sermed, ono krme, i onaj turcin sa onom stomacinom, su mi ogadili sva videa na tu tematiku, i onda koga god vidim da to radi simbolizuje mi krme.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je debeli Sremac bas krkan. Sirovina bas.
Onaj Gastro Trazilica vidio sam ga uzivo. Ja sam mali covjek, on je jos manji i ko lopta

Paqito je normala.
Njih trojica su mislim najgledaniji za hrani na yt.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma Debeli je takav , mada ovo zadnje sa Nedžminom kao da nije bio on , kulturan i uredantuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:53Meni je debeli Sremac bas krkan. Sirovina bas.
Onaj Gastro Trazilica vidio sam ga uzivo. Ja sam mali covjek, on je jos manji i ko lopta![]()
Paqito je normala.
Njih trojica su mislim najgledaniji za hrani na yt.

Ubija sa pregledima , nema ispod 100 hiljada.
Dobra je i Gastro tražilica , Miro je laganica .
Za Paqita sam čuo , ali ne pratim .
Najoriginalniji je DotPot , prejake zajebancije ima .
Sremac je meni normala, prirodan lik i tipična Balkanska glava, spontan poprilično. Jasno mi je što je nekima odvratan, ali ono, meni leži lik. Valjda jer sam i ja krkan pa smo na istim talasnim dužinama. Taj Gastro Tražilica mi piči po živcima, ono pametovanje i nazor nekakve doskočice i pametovanja, usrah se.
Sermeda sam spominjao, ja ne znam šta je ono i koja je poenta onih gluposti koje on snima, daj mid a smlatim 50 bureka, oni mu iznesu, rez prazni tanjiri, on glumi da je pojeo, u komentarima mu pišu "јebeš li kad šta" i u krug. Ne razumijem.
Sermeda sam spominjao, ja ne znam šta je ono i koja je poenta onih gluposti koje on snima, daj mid a smlatim 50 bureka, oni mu iznesu, rez prazni tanjiri, on glumi da je pojeo, u komentarima mu pišu "јebeš li kad šta" i u krug. Ne razumijem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al nemojte da vam ovo skrene pažnju sa inflacije koja će stornirati državu u martu
sad mi naidje video gdje i ceda jovanovic kuha, joj, jos miroljub fali i zaokruzili smo
Zaprati ovog, preporuka od mene:
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Sheyi i 34 gosta.