Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sreca pa ne igra Kosta za KK Sarajevo, pitari bi ga odma ko Vladana prizivali.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zato sto je vec odbijao pozive prije ovoga. Zasto ga sad zvati kad ga Srbija ne moze uzeti sebi? Imamo sad i Castanedu, koji je stariji od Kondica godinu, dvije. Jednostavno, stvar principa, nicega vise. Nije da u kosarci nemamo dobar sastav i bez njega.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:13Ja se nadam da će selektor/savez sačekati neko vrijeme da se smanje strasti, a onda obaviti razgovore sa njim, i pokušati ga ubijediti da zaigra za našu reprezentaciju.
Momak je mlad i odličan potencijal, i mogao bi u narednih 10 godina biti od velike koristi za našu reprezentaciju, zašto ga tjerati od nje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa ako je istina sto je on izjavio,da ga je Atic pitao hoce li igrati,kakva je to profesionalnost,kakav je to nivo ? Neka neko iz saveza ili selektor obavi razgovor sa njim,pa da vidimo na čemu smo.DamirT je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:23Zato sto je vec odbijao pozive prije ovoga. Zasto ga sad zvati kad ga Srbija ne moze uzeti sebi? Imamo sad i Castanedu, koji je stariji od Kondica godinu, dvije. Jednostavno, stvar principa, nicega vise. Nije da u kosarci nemamo dobar sastav i bez njega.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:13Ja se nadam da će selektor/savez sačekati neko vrijeme da se smanje strasti, a onda obaviti razgovore sa njim, i pokušati ga ubijediti da zaigra za našu reprezentaciju.
Momak je mlad i odličan potencijal, i mogao bi u narednih 10 godina biti od velike koristi za našu reprezentaciju, zašto ga tjerati od nje.
Cuj zasto ga tjerati iz nje, a lik otvoreno pregovara sa drugom drzavom i zavlaci nas. Nismo valjda toliko propali u pizddu materinu.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:13Ja se nadam da će selektor/savez sačekati neko vrijeme da se smanje strasti, a onda obaviti razgovore sa njim, i pokušati ga ubijediti da zaigra za našu reprezentaciju.
naprijed rejal
Zatvarati oči na činjenicu da skoro 50% stanovnika naše države razmišlja slično kao ovaj momak nam neće donijeti nikakve koristi.Sveti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:38Cuj zasto ga tjerati iz nje, a lik otvoreno pregovara sa drugom drzavom i zavlaci nas. Nismo valjda toliko propali u pizddu materinu.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:13Ja se nadam da će selektor/savez sačekati neko vrijeme da se smanje strasti, a onda obaviti razgovore sa njim, i pokušati ga ubijediti da zaigra za našu reprezentaciju.
Eto onom Castanedi kojeg spominjete je bila oduvijek želja da nastupa za Bosnu, i nas je izabrao ispred Amerike.
Ne budite smiješni.
Kakav god je Kosta Kondić, ima puno više smisla da on igra za nas, i ja se ga ne bih odricao.
Obaviti razgovor, do sada je on vjerovatno imao želju i nadu da bi mogao igrati za Srbiju, sigurno da su na to uticali i ljudi iz košarkaškog saveza Srbije, jer su računali na njega.
Sada kada je jasno da od toga nema ništa, vidjeti sa njim da li ima interes nastupati za nas i to je to.
Cetalj nam nije potreban. Nek se pomiri sa karijerom bez reprezentativnih nastupa.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:48Zatvarati oči na činjenicu da skoro 50% stanovnika naše države razmišlja slično kao ovaj momak nam neće donijeti nikakve koristi.Sveti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:38Cuj zasto ga tjerati iz nje, a lik otvoreno pregovara sa drugom drzavom i zavlaci nas. Nismo valjda toliko propali u pizddu materinu.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:13
Ja se nadam da će selektor/savez sačekati neko vrijeme da se smanje strasti, a onda obaviti razgovore sa njim, i pokušati ga ubijediti da zaigra za našu reprezentaciju.
Eto onom Castanedi kojeg spominjete je bila oduvijek želja da nastupa za Bosnu, i nas je izabrao ispred Amerike.
Ne budite smiješni.
Kakav god je Kosta Kondić, ima puno više smisla da on igra za nas, i ja se ga ne bih odricao.
Obaviti razgovor, do sada je on vjerovatno imao želju i nadu da bi mogao igrati za Srbiju, sigurno da su na to uticali i ljudi iz košarkaškog saveza Srbije, jer su računali na njega.
Sada kada je jasno da od toga nema ništa, vidjeti sa njim da li ima interes nastupati za nas i to je to.

Da da, inace da castaneda izabere usa pored bih, je isto kao sto je kondic izabrao srbiju nakon sto je godinama zavlacio reprezentaciju bih, a i kontekst odnosa dvaju drzava je isti jeldehujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:48Zatvarati oči na činjenicu da skoro 50% stanovnika naše države razmišlja slično kao ovaj momak nam neće donijeti nikakve koristi.Sveti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:38Cuj zasto ga tjerati iz nje, a lik otvoreno pregovara sa drugom drzavom i zavlaci nas. Nismo valjda toliko propali u pizddu materinu.hujdur007 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:13
Ja se nadam da će selektor/savez sačekati neko vrijeme da se smanje strasti, a onda obaviti razgovore sa njim, i pokušati ga ubijediti da zaigra za našu reprezentaciju.
Ne budite smiješni.
Kakva poltronska relativizacija
naprijed rejal
K'o sto neko rece, uzet ce ga Srbija kao naturalizovanog...
Ovo je samo dokaz da je Hrvatima neko morao dati dozvolu za Matkovica. On i Kondic su bili u identicnim situacijama. Colan je pricao da ce se zaliti nekakvim visim sudovima, da bi se na kraju sve zataskalo...
Da igra za kk zeljeznicar gurali bi ga da bude predsjenik saveza ko sto vicu gurate.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:21Sreca pa ne igra Kosta za KK Sarajevo, pitari bi ga odma ko Vladana prizivali.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prije bih sam sebe ukopao u mezar nego navijao za Željezničar.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ako se već ne treba nikako razmišljati o Kondicu jer je sam izabrao da igra za drugu repku, zasto pojedinci prizivaju ostarjelog Đedovića koji je skoro pa istu stvar uradio
Ja bih zvao svakoga ko će unaprijediti reprezentaciju. Samo zato što je javno nešto rekao ili pokušao, ne znači da ni mnogi drugi u reprezentaciji nemaju isto mišljenje, samo što nisu bili dovoljno dobri da igraju za neku drugu reprezentaciju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pozivanjem ovog četničkog govanceta u reprezentaciju, je otvoreno pi.šanje po momcima koji srcem izgaraju trenutno za našu reprezentaciju.
Ne treba nam!
Isto smeće kako i Smradan Kovačević
Ne treba nam!
Isto smeće kako i Smradan Kovačević
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Samo bi se dzaba syebala atmosfera u ekipi sa ovim igracem, a nije sigurno klasa koja bi toliko unaprijedila nasu igru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poslije one pobjede u novembru u Skenderiji, ako neko neće da igra za BiH, jednostavno ne mora. Oni momci koji su se srcem borili, takvi nam trebaju. U koliko želi igrati bujrum, u koliko želi biti naturalizovan u Srbiji kao Bosanac i Hercegovac, sretno mu.
Potpis!KarlMarx je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:21Poslije one pobjede u novembru u Skenderiji, ako neko neće da igra za BiH, jednostavno ne mora. Oni momci koji su se srcem borili, takvi nam trebaju. U koliko želi igrati bujrum, u koliko želi biti naturalizovan u Srbiji kao Bosanac i Hercegovac, sretno mu.

Da ne idemo previše u prošlost,Preldžić i neki drugi da se zadržimo na tri momka: Biberović,Matković i Kondić.
U stvari dva,Biberovića ćemo ostaviti po strani.Tu mnogo toga nije jasno.
Karlo Matković je veći potencijal od Kondića.Na kraju krajeva igra u Americi a Kosta neće dobaciti do tamo.
Potpuno ista situacija.Karlo je dobio dozvolu KS BiH a Kondić nije.
Ovdje na forumu se nije pravila drama oko toga.Zato što su Hrvati krš u košarci i njima ne zavidimo.Srbiji zavidimo.Ne valja nam to.
Inače,Karlo je završen na relaciji Teletović-Ražnatović.Vraćanje starih usluga.
Mirze više nema u KS BiH.
Ša se dobilo ovim? Samo blamaža i potvrda korupcije. Kosta neće igrati za nas.Ako bude toliko dobar Srbija će ga naturalizovati kao Kuzmića
Miško će dobiti zabranu ne samo da u Megi razvika nekog ko je odabrao BiH nego da im čak bude i menadžer.
Eto to smo dobili.Primcipijelnost do prvog podmićivamja
U stvari dva,Biberovića ćemo ostaviti po strani.Tu mnogo toga nije jasno.
Karlo Matković je veći potencijal od Kondića.Na kraju krajeva igra u Americi a Kosta neće dobaciti do tamo.
Potpuno ista situacija.Karlo je dobio dozvolu KS BiH a Kondić nije.
Ovdje na forumu se nije pravila drama oko toga.Zato što su Hrvati krš u košarci i njima ne zavidimo.Srbiji zavidimo.Ne valja nam to.
Inače,Karlo je završen na relaciji Teletović-Ražnatović.Vraćanje starih usluga.
Mirze više nema u KS BiH.
Ša se dobilo ovim? Samo blamaža i potvrda korupcije. Kosta neće igrati za nas.Ako bude toliko dobar Srbija će ga naturalizovati kao Kuzmića
Miško će dobiti zabranu ne samo da u Megi razvika nekog ko je odabrao BiH nego da im čak bude i menadžer.
Eto to smo dobili.Primcipijelnost do prvog podmićivamja
Baskonia - Real
Prva cetvrtina - Musa 12 pts
Prva cetvrtina - Musa 12 pts
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Muumii, perun i 29 gostiju.