English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

topnik1
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la topnik1 » 06 jan 2025, 11:00

Venom je napisao/la:
06 jan 2025, 10:47
Kad malo bolje razmislim ima ova analogija sa Lesterom smisla. Barem ovaj dio gdje se podrazumijeva da ce Arsenal na kraju ostat bez titule, sto ruku na srce i nije veliko iznenađenje.
Ja koliko znam od kada se ovo takmicenje zove EPL Arsenal je vise puta podizao trofej od Liverpula sto opet i nije neko veliko iznenadjenje :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 06 jan 2025, 11:02

topnik1 je napisao/la:
06 jan 2025, 11:00
Venom je napisao/la:
06 jan 2025, 10:47
Kad malo bolje razmislim ima ova analogija sa Lesterom smisla. Barem ovaj dio gdje se podrazumijeva da ce Arsenal na kraju ostat bez titule, sto ruku na srce i nije veliko iznenađenje.
Ja koliko znam od kada se ovo takmicenje zove EPL Arsenal je vise puta podizao trofej od Liverpula sto opet i nije neko veliko iznenadjenje :kafa:
A Liverpul je u globalu veci i trofejniji klub sto je jos manje iznenađenje
Srce, čast i ponos!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 jan 2025, 11:02

Venom je napisao/la:
06 jan 2025, 10:59
Brokula je napisao/la:
06 jan 2025, 10:56
Venom je napisao/la:
06 jan 2025, 10:55

Pao si u jamo koji si sam iskopao
Kakvu to jamu kad sam u originalnom postu jasno napisao da ne ocekujem da ce Arsenal osvojiti ligu?
Tako sto pokusavas ponizit Liverpul usporedbama sa Lesterom. Opcenito svaki put kad krenes trollat bumerang ti se vrati nazad i ne mislis prestat sto je najgore od svega, ali dobro to je ipak tvoj problem
Kako mi se bumerang vrati ako sam jasno naglasio da imaju isti problem u obje sezone i da zbog toga nece osvojiti kao sto ni tad nisu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 06 jan 2025, 11:14

Brokula je napisao/la:
06 jan 2025, 11:02
Venom je napisao/la:
06 jan 2025, 10:59
Brokula je napisao/la:
06 jan 2025, 10:56

Kakvu to jamu kad sam u originalnom postu jasno napisao da ne ocekujem da ce Arsenal osvojiti ligu?
Tako sto pokusavas ponizit Liverpul usporedbama sa Lesterom. Opcenito svaki put kad krenes trollat bumerang ti se vrati nazad i ne mislis prestat sto je najgore od svega, ali dobro to je ipak tvoj problem
Kako mi se bumerang vrati ako sam jasno naglasio da imaju isti problem u obje sezone i da zbog toga nece osvojiti kao sto ni tad nisu?
Samo ako pokusavas podyebavat, mozes sebi dopustit da usporedujes Liverpul i Lester u kontekstu ocekivanja, igrackog kadra, budzeta i sl. I da pri tome neironicno tvrdis da je jedanko nerealno sto je Lester tada bio prvi na tabeli, i sto je Liverpul trenutno prvi.

Dio koji se tice Arsenala je i vise nego tacan, ali u ovon prethodnom si se zestoko preracunao. Eto valjda ti je sad jasno kad ti je nacrtano. Nemam vise namjeru da sah sa golubom igram.
Srce, čast i ponos!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 06 jan 2025, 11:16

Jel moguce da vas ovaj retard moze navući?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 jan 2025, 11:20

Onima koji imaju oci jasno je da je ta ekipa Leciestera bila bolja od Arsenalove ekipe kao sto je jasno da je ovaj Liverpool bolji od Arsenala.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jan 2025, 11:26

Ali je zapravo nevjerovatno šta ste vi uspjeli uraditi od ove teme. Nekad je između podjebavanja i prepucavanja bilo čak i normalnih postova i neka vrsta razgovora, ali ste svi na forumu 10 godina i umjesto da postanete imalo ozbiljniji vi ste svake sezone sve gori i gori.

I realno, nema ekipe u ligi, a vjerovatno ni u jednoj ligi svijeta koja ne bi prije prvog kola potpisala šest bodova prednosti nakon pola sezone, sa utakmicom manje ili ne.

Ovaj piše o nekom gubljenju lige nakon remija sa Unitedom, a i isti ovaj Liverpool dok je bio pred izbacivanjem iz lige je protiv Uniteda znao uzimati bodove, jer je to dio svakog derbija, bilo gdje i bilo kad.

Na kraju dana je Liverpool sa novim trenerom prvi i igra iznad očekivanja, makar mojih, jer sam očekivao borbu za top 4 i dobar nastup u nekom kupu + osminu finala LP makar, dok je sa druge strane Arsenal taj koji je trebao da se bori sa arapima za titulu i iskoristi onda ovu lošu sezonu istih, ali Arteta je pronašao način da unazadi ekipu čudnim sistemom igre i proda ESRa, jedinog koji je mogao da zamijeni Odegarda u slučaju povrede.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 jan 2025, 11:39

Fulio si temu :kafa:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 jan 2025, 11:49

Otelo je napisao/la:
06 jan 2025, 11:26
Ali je zapravo nevjerovatno šta ste vi uspjeli uraditi od ove teme. Nekad je između podjebavanja i prepucavanja bilo čak i normalnih postova i neka vrsta razgovora, ali ste svi na forumu 10 godina i umjesto da postanete imalo ozbiljniji vi ste svake sezone sve gori i gori.

I realno, nema ekipe u ligi, a vjerovatno ni u jednoj ligi svijeta koja ne bi prije prvog kola potpisala šest bodova prednosti nakon pola sezone, sa utakmicom manje ili ne.

Ovaj piše o nekom gubljenju lige nakon remija sa Unitedom, a i isti ovaj Liverpool dok je bio pred izbacivanjem iz lige je protiv Uniteda znao uzimati bodove, jer je to dio svakog derbija, bilo gdje i bilo kad.

Na kraju dana je Liverpool sa novim trenerom prvi i igra iznad očekivanja, makar mojih, jer sam očekivao borbu za top 4 i dobar nastup u nekom kupu + osminu finala LP makar, dok je sa druge strane Arsenal taj koji je trebao da se bori sa arapima za titulu i iskoristi onda ovu lošu sezonu istih, ali Arteta je pronašao način da unazadi ekipu čudnim sistemom igre i proda ESRa, jedinog koji je mogao da zamijeni Odegarda u slučaju povrede.
Potpis.

Fali nam malo vise analize koja govori kako je Arsenal loš.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 06 jan 2025, 11:56

nerkolfc je napisao/la:
06 jan 2025, 11:49
Otelo je napisao/la:
06 jan 2025, 11:26

Potpis.

Fali nam malo vise analize koja govori kako je Arsenal loš.
Sudije su im otkinule bar 7 bodova ove sezone, treba biti i realan nekad.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 06 jan 2025, 12:16

Jos jedna brutalna krađa od jucer. Cist crveni za Gravenbercha. Treba vidjet sta Collina misli o ovome.
Srce, čast i ponos!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 06 jan 2025, 12:54

Dobar derbi jucer, drugo poluvrijeme za uživanje.
Za mene je ono penal, problem je što se nekad svira, nekada ne.

Ne mogu shvatiti ovu ekipu Arsenala( brokula, bega, chilly).
Ili samo spammate ili stvarno vidite u svakoj utakmici konkurenata da ih se gura, a Arsenal zakida?
Liverpool je prvi na tabeli, jer su ljudi pokazali u 20 utakmica da su najbolja ekipa, igraju najbolji fudbal i to je to.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 06 jan 2025, 13:15

Što se ne vrati Zonked?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 jan 2025, 13:25

I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 jan 2025, 13:39

Ma Slotu na pameti bio njegov derby u sljedećem kolu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 jan 2025, 13:41

Ja bih još da napomenem da se Darwin Letva Nunez juče provukao sa žutim kartonom za ono laktiranje De Ligta. Čist crveni karton. :kafa:

:mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 jan 2025, 13:43

Belmin6 je napisao/la:
06 jan 2025, 12:54

Ili samo spammate ili stvarno vidite u svakoj utakmici konkurenata da ih se gura, a Arsenal zakida?
Liverpool je prvi na tabeli, jer su ljudi pokazali u 20 utakmica da su najbolja ekipa, igraju najbolji fudbal i to je to.
Jel jucer demonstrirano da ruka u kaznenom se svira i ne svira po potrebi, zašto nisu provjeravali ruku VVD u kaznenom Liverpula?

Naravno da ću se žaliti kad ti pošalju Taylora ili Olivera da te pokrade kontra nekog seoskog Brightona i to dva puta u sezoni, četiri boda samo tu uzeta.

Ne znam kakav fudbal igraju ali znam da ste vi djelovali kao daleko limitiranija ekipa na Emiratesu nego na Anfieldu, kontra Arsenala United nije iskreirao skoro pa ništa, niste vidjeli gol kako treba.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 06 jan 2025, 13:47

Belmin6 je napisao/la:
06 jan 2025, 12:54

Tačno tako, Salah, Gakpo, VVD, MacAllister, pa ljudi igraju fudbal svog života. Salah i Lewa su trenutno dva najbolja igrača na svijetu, individualno, druga je stvar što i Lewa igra sa mnogo lošijim igračima od sebe, u Citya bi pokidao, a da igra u Liverpoola umjesto Darwina imali bi sve pobjede do sada... brojevi ne lažu.

I opet moram da spomenem Savinha i Gokua, to su dva amatera i City se neće proslaviti sa njima.
Arsenal treba prvo sam sebi da prizna da Saka i ostali baš i nisu toliko dobri, Odegaard da je znao igrati, igrao bi u Reala. Saliba će vjerovatno i igrati u Reala, ostali su srednja žalost i svaki put kada izbore LP, treba da slave..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 jan 2025, 13:55

Amorim za Arsenal nije imao ni 3 treninga odrađena. Sam je rekao da mu je ovo prvi put da ima više vremena da pripremi ekipu i da prenese nešto što želi. Naravno ne znači to da bi Utd odigrao bolje protiv Arsenala, tj. da ne bi izgubio, ali ima smisla da smo bolje odigrali ovaj, negoli taj derbi.

Ništa ovo neće značiti za nas ako ne podignemo nivo igre u nastavku barem za komforan opstanak. :D Potpuno sam uz Amorima jer čovjek govori i radi tačno ono što se vidi golim okom da je potrebno ekipi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 jan 2025, 13:59

Gakpo sa 6 golova i dvije asistencije u devetnaest utakmica igra fudbal života dok je Saka ništa posebno sa pet golova i deset asistencija u šesnaest utakmica.

Mcalister koji igra fudbal života ima isti učinak golova i asistencija kao i Rice koji igra prosječnu sezonu.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JayCatwright, Majstorinho, Severina007, wr10 i 15 gostiju.