Ja koliko znam od kada se ovo takmicenje zove EPL Arsenal je vise puta podizao trofej od Liverpula sto opet i nije neko veliko iznenadjenje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja koliko znam od kada se ovo takmicenje zove EPL Arsenal je vise puta podizao trofej od Liverpula sto opet i nije neko veliko iznenadjenje
A Liverpul je u globalu veci i trofejniji klub sto je jos manje iznenađenje
Kako mi se bumerang vrati ako sam jasno naglasio da imaju isti problem u obje sezone i da zbog toga nece osvojiti kao sto ni tad nisu?
Samo ako pokusavas podyebavat, mozes sebi dopustit da usporedujes Liverpul i Lester u kontekstu ocekivanja, igrackog kadra, budzeta i sl. I da pri tome neironicno tvrdis da je jedanko nerealno sto je Lester tada bio prvi na tabeli, i sto je Liverpul trenutno prvi.Brokula je napisao/la: ↑06 jan 2025, 11:02Kako mi se bumerang vrati ako sam jasno naglasio da imaju isti problem u obje sezone i da zbog toga nece osvojiti kao sto ni tad nisu?
Potpis.Otelo je napisao/la: ↑06 jan 2025, 11:26Ali je zapravo nevjerovatno šta ste vi uspjeli uraditi od ove teme. Nekad je između podjebavanja i prepucavanja bilo čak i normalnih postova i neka vrsta razgovora, ali ste svi na forumu 10 godina i umjesto da postanete imalo ozbiljniji vi ste svake sezone sve gori i gori.
I realno, nema ekipe u ligi, a vjerovatno ni u jednoj ligi svijeta koja ne bi prije prvog kola potpisala šest bodova prednosti nakon pola sezone, sa utakmicom manje ili ne.
Ovaj piše o nekom gubljenju lige nakon remija sa Unitedom, a i isti ovaj Liverpool dok je bio pred izbacivanjem iz lige je protiv Uniteda znao uzimati bodove, jer je to dio svakog derbija, bilo gdje i bilo kad.
Na kraju dana je Liverpool sa novim trenerom prvi i igra iznad očekivanja, makar mojih, jer sam očekivao borbu za top 4 i dobar nastup u nekom kupu + osminu finala LP makar, dok je sa druge strane Arsenal taj koji je trebao da se bori sa arapima za titulu i iskoristi onda ovu lošu sezonu istih, ali Arteta je pronašao način da unazadi ekipu čudnim sistemom igre i proda ESRa, jedinog koji je mogao da zamijeni Odegarda u slučaju povrede.
Sudije su im otkinule bar 7 bodova ove sezone, treba biti i realan nekad.nerkolfc je napisao/la: ↑06 jan 2025, 11:49Potpis.Otelo je napisao/la: ↑06 jan 2025, 11:26Ali je zapravo nevjerovatno šta ste vi uspjeli uraditi od ove teme. Nekad je između podjebavanja i prepucavanja bilo čak i normalnih postova i neka vrsta razgovora, ali ste svi na forumu 10 godina i umjesto da postanete imalo ozbiljniji vi ste svake sezone sve gori i gori.
I realno, nema ekipe u ligi, a vjerovatno ni u jednoj ligi svijeta koja ne bi prije prvog kola potpisala šest bodova prednosti nakon pola sezone, sa utakmicom manje ili ne.
Ovaj piše o nekom gubljenju lige nakon remija sa Unitedom, a i isti ovaj Liverpool dok je bio pred izbacivanjem iz lige je protiv Uniteda znao uzimati bodove, jer je to dio svakog derbija, bilo gdje i bilo kad.
Na kraju dana je Liverpool sa novim trenerom prvi i igra iznad očekivanja, makar mojih, jer sam očekivao borbu za top 4 i dobar nastup u nekom kupu + osminu finala LP makar, dok je sa druge strane Arsenal taj koji je trebao da se bori sa arapima za titulu i iskoristi onda ovu lošu sezonu istih, ali Arteta je pronašao način da unazadi ekipu čudnim sistemom igre i proda ESRa, jedinog koji je mogao da zamijeni Odegarda u slučaju povrede.
Fali nam malo vise analize koja govori kako je Arsenal loš.
Jel jucer demonstrirano da ruka u kaznenom se svira i ne svira po potrebi, zašto nisu provjeravali ruku VVD u kaznenom Liverpula?Belmin6 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:54Dobar derbi jucer, drugo poluvrijeme za uživanje.
Za mene je ono penal, problem je što se nekad svira, nekada ne.
Ne mogu shvatiti ovu ekipu Arsenala( brokula, bega, chilly).
Ili samo spammate ili stvarno vidite u svakoj utakmici konkurenata da ih se gura, a Arsenal zakida?
Liverpool je prvi na tabeli, jer su ljudi pokazali u 20 utakmica da su najbolja ekipa, igraju najbolji fudbal i to je to.
Tačno tako, Salah, Gakpo, VVD, MacAllister, pa ljudi igraju fudbal svog života. Salah i Lewa su trenutno dva najbolja igrača na svijetu, individualno, druga je stvar što i Lewa igra sa mnogo lošijim igračima od sebe, u Citya bi pokidao, a da igra u Liverpoola umjesto Darwina imali bi sve pobjede do sada... brojevi ne lažu.Belmin6 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:54Dobar derbi jucer, drugo poluvrijeme za uživanje.
Za mene je ono penal, problem je što se nekad svira, nekada ne.
Ne mogu shvatiti ovu ekipu Arsenala( brokula, bega, chilly).
Ili samo spammate ili stvarno vidite u svakoj utakmici konkurenata da ih se gura, a Arsenal zakida?
Liverpool je prvi na tabeli, jer su ljudi pokazali u 20 utakmica da su najbolja ekipa, igraju najbolji fudbal i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, JackW, JayCatwright, kakarut, Proximic i 15 gostiju.