English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bod ko kuca.
Sta izgubis ne trazi, sta dobijes ne kazi.
Idemo dalje. 6 bodova, game in hand.
Trenta poslat kod Sestica da malo dodje sebi.
Sta izgubis ne trazi, sta dobijes ne kazi.
Idemo dalje. 6 bodova, game in hand.
Trenta poslat kod Sestica da malo dodje sebi.
CPOJ
-
- Kontakt:
Ja ne znam šta je više vama topnicima. Non-stop plačete o sudijama i bavite se nekim teorijama zavjere.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Jucer je ekipica slavila bod Brightona i salutirala Tayloru zato što je dosudio sudar glavama kao penal prvi put u historiji ove lige, danas ih je drugi najgori sudija lige zajedno sa VAR slijepcima sačuvao poraza od Uniteda.
Taylor i Oliver su najgore sudije u ligi koja ih promovira kao najbolje.
Taylor i Oliver su najgore sudije u ligi koja ih promovira kao najbolje.
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 05 jan 2025, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tu game in hand pišite da ste već izgubili.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kakva utakmica Brune.
On kad bi ovako držao nivo igre Utd bi lagano ostao ove sezone a možda i osvojili EL s njim ovakvim.
Dva igrača naprijed moraju doći kad se roster malo pročisti. Špic i krilo/polušpic pod must.

On kad bi ovako držao nivo igre Utd bi lagano ostao ove sezone a možda i osvojili EL s njim ovakvim.

Dva igrača naprijed moraju doći kad se roster malo pročisti. Špic i krilo/polušpic pod must.
Da, jer je ovo klub koji gubi utakmice ove sezone.
Coping.
Coping.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Kako ćemo da uživamo kad krene serija. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Hojlund je taraba teška. Vjerovatno na ljeto idete po Gyokeresa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ova utakmica je po meni nagovjestaj velikog rivlastva između Slota i Amorima u buducim sezonama.
Na stranu sto mislim da bi Liverpul ovo danas dobio da Trenta nije spuco autizam, ali sa druge strane Amorim je sjano postavio United danas, dugo nisu bili ovako stabilni i kompaktni.
Na stranu sto mislim da bi Liverpul ovo danas dobio da Trenta nije spuco autizam, ali sa druge strane Amorim je sjano postavio United danas, dugo nisu bili ovako stabilni i kompaktni.
Srce, čast i ponos!
Polako odustajem od Rasmusa. Momak se ne snalazi. Zirkze i Rashford su svakako out, nadam se i Antony. Tu se čisti prostor za Gyokeresa (nadam se haha) i još jednog ofanzivca. Moramo pogoditi ove igrače ako mislimo da napredujemo. Ugarte također pravi pitbull.

- MilanMladenovic
- Kontakt:
Na ovoj temi samo o sudjenju citam u zadnje vrijeme, kao da je i njima Vico predsjednik.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Gyokeres s oovim brojkama moze birati gdje da ide a da dodje u United koji ne igra LŠ 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad sam ja od Darwina i ti moras od Rasmusa.Poligon10 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 20:17Polako odustajem od Rasmusa. Momak se ne snalazi. Zirkze i Rashford su svakako out, nadam se i Antony. Tu se čisti prostor za Gyokeresa (nadam se haha) i još jednog ofanzivca. Moramo pogoditi ove igrače ako mislimo da napredujemo. Ugarte također pravi pitbull.![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Samo City kad završi januar i dio februara , ima autoput od rasporeda mart-maj , samo kažem
United zasluženo bod , došli su da igraju , za razliku od prošle godine.Ima ovdje još da se igra , i ne znam otkud ovaj animozitet na forumu , ako Liverpool ne bude u stanju da ostane 1 na tabeli , nek Arsenal uzme , uvijek je dobro rivalstvo bilo između ta 2 kluba.

United zasluženo bod , došli su da igraju , za razliku od prošle godine.Ima ovdje još da se igra , i ne znam otkud ovaj animozitet na forumu , ako Liverpool ne bude u stanju da ostane 1 na tabeli , nek Arsenal uzme , uvijek je dobro rivalstvo bilo između ta 2 kluba.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Moze li Chelsea zavrsiti u top7 na kraju?Majstorinho je napisao/la: ↑05 jan 2025, 20:00Ja ne znam šta je više vama topnicima. Non-stop plačete o sudijama i bavite se nekim teorijama zavjere.

Don't be A MAD person, it's only a game.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jan 2025, 20:07Pa već je krenula serija utakmica Arsenala u kojoj dobijaju žuti karton radi zadrzavanja vremena. Uživajte![]()

Nego baš se osjeti Arsenalovih +0 od ovog vikenda.
Oni dolaze.
Oni dolaze.

Oni dolazeee!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.