FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bezveze mi je ovo što se šalje na posudbu na polusezoni, il' ga se kutarisati za bilo kakve pare odmah il' ga pustiti da vidimo može li u drugom dijelu išta, ako ne može nek' ide na ljeto i džaba, ionako je voz za dobre pare za njega davno prošao.
šta šta je, je*em ti
- relativizam
- Kontakt:
Ja se još nisam uclanio,ne fura me to da moram u prve dane odmah
-
- Kontakt:
Da i ja sam malo vise platio jer sada naplacuju shipping kartice, sto prije nije bio slucaj. Nisam nikakvu dodatnu proviziju platio.Vjecnobordo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 19:20Malo si paglu jer ne kontas sta je poenta priče, a to je da se nadje razlog sto se ljudi ne uclanjuju ili ti ga sto mali plavi imaju uvijek više članova od nas a zna se da nas ima duplo više nego njih, znaci sta to mi loše radimo a oni bolje. Ja sam napisao jedan razlog i ti odmah napišeš nemoj ni placati ako je bacanje para, to je malo seljacko ograniceno razmisljanje koje vodi u propast i tesko nama sa takvim kao ti. Da zakljucim mozda skontas iz trećeg puta: ako platis 4 clanarine iz inostranstva ili ako si domaći KARTICOM, mogao si kešom u ferhadiji uplatiti za 6, to jest 60 km otislo u vazduh. Kad bi se placalo preko PayPal onda se ne bi uzimala provizija ja mislim.
Ali yebaji ga lijepa je nova kartica
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa ispade momku iznad da su svaku karticu naplatili shipping posebno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jan 2025, 07:51Da i ja sam malo vise platio jer sada naplacuju shipping kartice, sto prije nije bio slucaj. Nisam nikakvu dodatnu proviziju platio.Vjecnobordo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 19:20Malo si paglu jer ne kontas sta je poenta priče, a to je da se nadje razlog sto se ljudi ne uclanjuju ili ti ga sto mali plavi imaju uvijek više članova od nas a zna se da nas ima duplo više nego njih, znaci sta to mi loše radimo a oni bolje. Ja sam napisao jedan razlog i ti odmah napišeš nemoj ni placati ako je bacanje para, to je malo seljacko ograniceno razmisljanje koje vodi u propast i tesko nama sa takvim kao ti. Da zakljucim mozda skontas iz trećeg puta: ako platis 4 clanarine iz inostranstva ili ako si domaći KARTICOM, mogao si kešom u ferhadiji uplatiti za 6, to jest 60 km otislo u vazduh. Kad bi se placalo preko PayPal onda se ne bi uzimala provizija ja mislim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ovo je vrlo vjerovatno odluka koja sa naše strane nas izlaže minimalnom riziku.luckystrike je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:56Bezveze mi je ovo što se šalje na posudbu na polusezoni, il' ga se kutarisati za bilo kakve pare odmah il' ga pustiti da vidimo može li u drugom dijelu išta, ako ne može nek' ide na ljeto i džaba, ionako je voz za dobre pare za njega davno prošao.
Produžiti ćemo mu ugovor, i vrlo vjerovatno će cijelu platu preuzeti njegov novi klub. Vjerujem da Renan ima dovoljno kvaliteta da odigra kvalitetno, i da lijepu cifru uzmemo za njega.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sinoć je u Švicarskoj, u 73. godini života preminuo dugogodišnji fudbaler FK Sarajevo, Zlatko Dupovac.
U dresu Sarajeva upisao je ukupno 120 zvaničnih nastupa, uz 17 postignutih pogodaka, od kojih se posebno pamte golovi protiv Crvene zvezde i Željezničara iz 1976. godine. Računajući i prijateljske utakmice, Dupovac je dres Sarajeva oblačio 189 puta, uz 41 postignuti pogodak.
U dresu Sarajeva upisao je ukupno 120 zvaničnih nastupa, uz 17 postignutih pogodaka, od kojih se posebno pamte golovi protiv Crvene zvezde i Željezničara iz 1976. godine. Računajući i prijateljske utakmice, Dupovac je dres Sarajeva oblačio 189 puta, uz 41 postignuti pogodak.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Zlatko Dupovac (Čuza) Veliki rahmet i da ti Allah oprosti grijehe
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
robertkosar je napisao/la: ↑04 jan 2025, 14:51Zlatko Dupovac (Čuza) Veliki rahmet i da ti Allah oprosti grijehe
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Znači Besim se vraća
-
- Kontakt:
Nesto nije dobro naklikao momak na pdf „clanske“ na 4 clanske dobio popust jos. Mozda je pojedinacno kupovao onda i jeste na svaku mu shipping naplatio.mnon46 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 10:09Pa ispade momku iznad da su svaku karticu naplatili shipping posebno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jan 2025, 07:51Da i ja sam malo vise platio jer sada naplacuju shipping kartice, sto prije nije bio slucaj. Nisam nikakvu dodatnu proviziju platio.Vjecnobordo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 19:20
Malo si paglu jer ne kontas sta je poenta priče, a to je da se nadje razlog sto se ljudi ne uclanjuju ili ti ga sto mali plavi imaju uvijek više članova od nas a zna se da nas ima duplo više nego njih, znaci sta to mi loše radimo a oni bolje. Ja sam napisao jedan razlog i ti odmah napišeš nemoj ni placati ako je bacanje para, to je malo seljacko ograniceno razmisljanje koje vodi u propast i tesko nama sa takvim kao ti. Da zakljucim mozda skontas iz trećeg puta: ako platis 4 clanarine iz inostranstva ili ako si domaći KARTICOM, mogao si kešom u ferhadiji uplatiti za 6, to jest 60 km otislo u vazduh. Kad bi se placalo preko PayPal onda se ne bi uzimala provizija ja mislim.
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Obnovljena članska narucen duks , kad ocekivati na adresi posiljku ? Nadam se da neće biti kao za bordo dres koji smo cekali vise od mjeec .
-
- Kontakt:
Ma ja po tome osnovu i Balta se vraca vjerovatno. Vidjecemo da li ih planira Zekic.
Zoran Zekić, trener Sarajeva, u razgovoru za Sp0rtske n0vosti kazao je da su ga Sarajlije "kupile" s puno toga i da grad i ljudi imaju dušu.
- Lijepo mi je, atmosfera u gradu i klubu je jako dobra, okružen sam dobrim ljudima, ljudima s puno duha - počeo je Zekić.
Novinar Sp0rtskih n0vosti raspitivao se i za uvjete za rad.
- Rekao bih s obzirom na regiju u kojoj živimo vrlo solidni. Imamo svoj kamp, s dva odlična terena, s teretanom, imamo tamo i dobru izolaciju i mir. Tamo je i Akademija pa nam nedostaje još neki teren, ali radi se i na tome. Ukupno sam zadovoljan s tim stvarima, kao i ljudima koji brinu o funkcioniranju kluba po svim nivoima - kaže trener Sarajeva.
Dodao je da ljubav navijača Sarajeva podsjeća na ljubav Hajdukovih navijača, kao i da oba kluba veže činjenica da već dugo nisu osvojili naslov prvaka.
Dobio je i pitanje o kvalitetu Premijer lige BiH.
- Ima realno još uvijek previše stvari koje nisu dobre, koje remete klubove i nivo profesionalizma, što znači da postoji golemi prostor da se liga dodatno podigne, da bude poštenija za sve klubove u njoj. Nemojte me tražiti da uspoređujem hrvatsku ligu s BiH. Ili bilo koju drugu. Radim u BiH, vidim dosta dobrih stvari, dobrih igrača i dobrih utakmica. Savez je napravio veliki iskorak po pitanju kvalitete terena, što je za svaku pohvalu. Očekuje se da će se napraviti i taj iskorak po pitanju boljeg suđenja i ravnopravnog tretmana klubova, kao što je to primjerice u Hrvatskoj - smatra Zekić.
Osvrnuo se i na tim koji trenira.
- Ljetos smo u kratkom vremenu promijenili puno igrača, vjerovatno ćemo nešto i sad u zimi mijenjati. Ekipa poprima obrise koje smo dogovarali kad sam dolazio u Sarajevo - da bude mlada, potentna i da igra moderan fudbal. Nije lagano to postići a da usput i rezultat bude na željenom nivou, ali takva je sudbina trenera s ovih prostora i zato mi ne pada na pamet kukati. Dapače, uživam raditi u Sarajevu.
Na pitanje da li je treće mjesto u redu za Sarajevo, odgovorio je:
Neko će reći da jeste, ali nisam došao u Sarajevo biti treći. Kažem, imamo mladu ekipu, dosta zabijamo i možemo očekivati novi iskorak u igri. I doista se ne želim baviti bilo kakvim drugim stvarima osim fudbalom. Mi moramo napraviti sve da u svakoj utakmici nadigramo protivnika, pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju sezone. Naš cilj je osvojiti naslov prvaka, koliko god stoji činjenica da Zrinjski i Borac imaju kadar koji je iskusniji, a i oni znaju kako se osvajaju naslovi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Vala poslije zajedničkog navijanja u Konjicu poslije utakmice i ne sviđalo mu se

šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 20:50Zoran Zekić, trener Sarajeva, u razgovoru za Sp0rtske n0vosti kazao je da su ga Sarajlije "kupile" s puno toga i da grad i ljudi imaju dušu.
- Lijepo mi je, atmosfera u gradu i klubu je jako dobra, okružen sam dobrim ljudima, ljudima s puno duha - počeo je Zekić.
Novinar Sp0rtskih n0vosti raspitivao se i za uvjete za rad.
- Rekao bih s obzirom na regiju u kojoj živimo vrlo solidni. Imamo svoj kamp, s dva odlična terena, s teretanom, imamo tamo i dobru izolaciju i mir. Tamo je i Akademija pa nam nedostaje još neki teren, ali radi se i na tome. Ukupno sam zadovoljan s tim stvarima, kao i ljudima koji brinu o funkcioniranju kluba po svim nivoima - kaže trener Sarajeva.
Dodao je da ljubav navijača Sarajeva podsjeća na ljubav Hajdukovih navijača, kao i da oba kluba veže činjenica da već dugo nisu osvojili naslov prvaka.
Dobio je i pitanje o kvalitetu Premijer lige BiH.
- Ima realno još uvijek previše stvari koje nisu dobre, koje remete klubove i nivo profesionalizma, što znači da postoji golemi prostor da se liga dodatno podigne, da bude poštenija za sve klubove u njoj. Nemojte me tražiti da uspoređujem hrvatsku ligu s BiH. Ili bilo koju drugu. Radim u BiH, vidim dosta dobrih stvari, dobrih igrača i dobrih utakmica. Savez je napravio veliki iskorak po pitanju kvalitete terena, što je za svaku pohvalu. Očekuje se da će se napraviti i taj iskorak po pitanju boljeg suđenja i ravnopravnog tretmana klubova, kao što je to primjerice u Hrvatskoj - smatra Zekić.
Osvrnuo se i na tim koji trenira.
- Ljetos smo u kratkom vremenu promijenili puno igrača, vjerovatno ćemo nešto i sad u zimi mijenjati. Ekipa poprima obrise koje smo dogovarali kad sam dolazio u Sarajevo - da bude mlada, potentna i da igra moderan fudbal. Nije lagano to postići a da usput i rezultat bude na željenom nivou, ali takva je sudbina trenera s ovih prostora i zato mi ne pada na pamet kukati. Dapače, uživam raditi u Sarajevu.
Na pitanje da li je treće mjesto u redu za Sarajevo, odgovorio je:
Neko će reći da jeste, ali nisam došao u Sarajevo biti treći. Kažem, imamo mladu ekipu, dosta zabijamo i možemo očekivati novi iskorak u igri. I doista se ne želim baviti bilo kakvim drugim stvarima osim fudbalom. Mi moramo napraviti sve da u svakoj utakmici nadigramo protivnika, pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju sezone. Naš cilj je osvojiti naslov prvaka, koliko god stoji činjenica da Zrinjski i Borac imaju kadar koji je iskusniji, a i oni znaju kako se osvajaju naslovi.

-
- Kontakt:
ZZNe pada mi na pamet kukati,nisam došao u Sarajevo biti treći

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
ZZ:
Ako će se držati ove, onda bi mogli očekivati i neke radikalnije promjene tokom ove pauze.Momčadi bismo morali slagati već u siječnju, a ne u ljeto.
šta šta je, je*em ti
Sasvim logično. Kada će na ljeto ekipa stiči da se uigra? Da se razumijemo ne očekujem mnogo dolazaka, dva stopera, napadač i golman. Ono što je po meni najvažnije jeste Guliashvili, ako ga na ljeto planiramo prodati moramo odmah dovesti zamjenu. Isto važi za Lulića i Pavičića. Shvatam da se Krdžalić vraća pa se neće neko od njih otkupiti, ovako bi nam vezni trebao izgledati na ljeto Đorđević Bubanja Krdžalić. Eh sad se postavlja pitanje oko Lulića i otkupa. Ostale naše veznjake bih prodao, eventualno Anđušić da ostane kao i Hamzić, dok Mehmedović, Mustafić, Ališah, Nurković prodaja. Jedino ova dva akademca možda im pružiti priliku da se pokažu.luckystrike je napisao/la: ↑04 jan 2025, 22:39ZZ:Ako će se držati ove, onda bi mogli očekivati i neke radikalnije promjene tokom ove pauze.Momčadi bismo morali slagati već u siječnju, a ne u ljeto.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, haris004, siroliver69 i 28 gostiju.