Mi jesmo, za igrace ne znamokoeficijent je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:02Sinoć pitali Bastonija koga priželjkuje u finalu, rekao je da nije bitno jer su obojima ostali dužni.
Jeste li spremni za finale?![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mi jesmo, za igrace ne znamokoeficijent je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:02Sinoć pitali Bastonija koga priželjkuje u finalu, rekao je da nije bitno jer su obojima ostali dužni.
Jeste li spremni za finale?![]()
Ma kakvi, prošli put im nije igrao Koop pa smo uspjeli izvući remi al sad im igra i sigurno bi nas pobijedili
Kakav zaokret na temi, oni koji su ljetos upisali Scudetto najveći kritičari.
Apsolutno ne generalisati, ali na ovoj temi postoji par momaka koji ustanu, legnu i sanjaju Juventus, i onda kazu nisu to kompleksi....how yes noBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 12:19Pa vi svi bolje analize Juventusa znate nego vašeg kluba jebote![]()
Ja nisam dvije utakmice Intera pogledao ove sezone
Ima dosta forumaša koji dobro poznaju materiju, ali jbg rivalstvo je preveliko pa se ne može objektivno priznati neke stvari.
Znači kad vi podjebajete Interiste i Milaniste to je "ok i poželjno podjebavanje" a kad Interisti i Milanisti podjebaju vas onda su to "kompleksi"? Što bi se reklo pravi primjer nadprosječnog Juventina i kako oni rezonuju. Još samo fali da kažeš kako ste vi gospoda a mi kmečavci, zapravo nije 2012-2019 pa da to možeš i dalje govoriti
Nisam rekao to sto si napisao,cemu izvrtanje. Rekao sam da je podyebavanje skroz ok, ali kompleksi na dnevnoj bazi su nesto drugo. Al samo dajte, nije problem.Biscione je napisao/la: ↑04 jan 2025, 13:24Znači kad vi podjebajete Interiste i Milaniste to je "ok i poželjno podjebavanje" a kad Interisti i Milanisti podjebaju vas onda su to "kompleksi"? Što bi se reklo pravi primjer nadprosječnog Juventina i kako oni rezonuju. Još samo fali da kažeš kako ste vi gospoda a mi kmečavci, zapravo nije 2012-2019 pa da to možeš i dalje govoriti![]()
Theo nije dobar u glavu, a sto se tice igračkih kvaliteta davno sam pisao ovdje, ne možeš njih dvojicu porediti jer ne igraju iste pozicije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.