FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 249

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 03 jan 2025, 23:56

Bezveze mi je ovo što se šalje na posudbu na polusezoni, il' ga se kutarisati za bilo kakve pare odmah il' ga pustiti da vidimo može li u drugom dijelu išta, ako ne može nek' ide na ljeto i džaba, ionako je voz za dobre pare za njega davno prošao.
šta šta je, je*em ti

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 04 jan 2025, 01:59

Ja se još nisam uclanio,ne fura me to da moram u prve dane odmah

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jan 2025, 07:51

Vjecnobordo je napisao/la:
03 jan 2025, 19:20
fks74 je napisao/la:
03 jan 2025, 17:29
fks74 je napisao/la:
03 jan 2025, 17:27
Nemoj se učlanjivati ako misliš da je bacanje para. :salut:
Malo si paglu jer ne kontas sta je poenta priče, a to je da se nadje razlog sto se ljudi ne uclanjuju ili ti ga sto mali plavi imaju uvijek više članova od nas a zna se da nas ima duplo više nego njih, znaci sta to mi loše radimo a oni bolje. Ja sam napisao jedan razlog i ti odmah napišeš nemoj ni placati ako je bacanje para, to je malo seljacko ograniceno razmisljanje koje vodi u propast i tesko nama sa takvim kao ti. Da zakljucim mozda skontas iz trećeg puta: ako platis 4 clanarine iz inostranstva ili ako si domaći KARTICOM, mogao si kešom u ferhadiji uplatiti za 6, to jest 60 km otislo u vazduh. Kad bi se placalo preko PayPal onda se ne bi uzimala provizija ja mislim.
Da i ja sam malo vise platio jer sada naplacuju shipping kartice, sto prije nije bio slucaj. Nisam nikakvu dodatnu proviziju platio.
Ali yebaji ga lijepa je nova kartica
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 jan 2025, 10:09

pjankesarajevo je napisao/la:
04 jan 2025, 07:51
fks74 je napisao/la:
03 jan 2025, 17:29

Nemoj se učlanjivati ako misliš da je bacanje para. :salut:
Malo si paglu jer ne kontas sta je poenta priče, a to je da se nadje razlog sto se ljudi ne uclanjuju ili ti ga sto mali plavi imaju uvijek više članova od nas a zna se da nas ima duplo više nego njih, znaci sta to mi loše radimo a oni bolje. Ja sam napisao jedan razlog i ti odmah napišeš nemoj ni placati ako je bacanje para, to je malo seljacko ograniceno razmisljanje koje vodi u propast i tesko nama sa takvim kao ti. Da zakljucim mozda skontas iz trećeg puta: ako platis 4 clanarine iz inostranstva ili ako si domaći KARTICOM, mogao si kešom u ferhadiji uplatiti za 6, to jest 60 km otislo u vazduh. Kad bi se placalo preko PayPal onda se ne bi uzimala provizija ja mislim.
Da i ja sam malo vise platio jer sada naplacuju shipping kartice, sto prije nije bio slucaj. Nisam nikakvu dodatnu proviziju platio.
Pa ispade momku iznad da su svaku karticu naplatili shipping posebno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 jan 2025, 11:14

luckystrike je napisao/la:
03 jan 2025, 23:56
Bezveze mi je ovo što se šalje na posudbu na polusezoni, il' ga se kutarisati za bilo kakve pare odmah il' ga pustiti da vidimo može li u drugom dijelu išta, ako ne može nek' ide na ljeto i džaba, ionako je voz za dobre pare za njega davno prošao.
Pa ovo je vrlo vjerovatno odluka koja sa naše strane nas izlaže minimalnom riziku.
Produžiti ćemo mu ugovor, i vrlo vjerovatno će cijelu platu preuzeti njegov novi klub. Vjerujem da Renan ima dovoljno kvaliteta da odigra kvalitetno, i da lijepu cifru uzmemo za njega.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 jan 2025, 13:56

Sinoć je u Švicarskoj, u 73. godini života preminuo dugogodišnji fudbaler FK Sarajevo, Zlatko Dupovac.

U dresu Sarajeva upisao je ukupno 120 zvaničnih nastupa, uz 17 postignutih pogodaka, od kojih se posebno pamte golovi protiv Crvene zvezde i Željezničara iz 1976. godine. Računajući i prijateljske utakmice, Dupovac je dres Sarajeva oblačio 189 puta, uz 41 postignuti pogodak.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 jan 2025, 14:51

Zlatko Dupovac (Čuza) Veliki rahmet i da ti Allah oprosti grijehe
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

4life
Kontakt:

Post Postao/la 4life » 04 jan 2025, 16:59

robertkosar je napisao/la:
04 jan 2025, 14:51
Zlatko Dupovac (Čuza) Veliki rahmet i da ti Allah oprosti grijehe
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 jan 2025, 20:16

Znači Besim se vraća

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jan 2025, 20:19

mnon46 je napisao/la:
04 jan 2025, 10:09
pjankesarajevo je napisao/la:
04 jan 2025, 07:51

Pa ispade momku iznad da su svaku karticu naplatili shipping posebno.
Nesto nije dobro naklikao momak na pdf „clanske“ na 4 clanske dobio popust jos. Mozda je pojedinacno kupovao onda i jeste na svaku mu shipping naplatio.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 jan 2025, 20:25

1127 trenutno clanova
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 jan 2025, 20:34

FoSte95 je napisao/la:
04 jan 2025, 20:16
Znači Besim se vraća
Pa mora doći na prozivke jer mu ističe pozajmica, sad da li će ostati to će Zekić odlučiti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2025, 20:44

Obnovljena članska narucen duks , kad ocekivati na adresi posiljku ? Nadam se da neće biti kao za bordo dres koji smo cekali vise od mjeec .

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jan 2025, 20:49

fks74 je napisao/la:
04 jan 2025, 20:34
FoSte95 je napisao/la:
04 jan 2025, 20:16
Znači Besim se vraća
Pa mora doći na prozivke jer mu ističe pozajmica, sad da li će ostati to će Zekić odlučiti.
Ma ja po tome osnovu i Balta se vraca vjerovatno. Vidjecemo da li ih planira Zekic.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jan 2025, 20:50

Zoran Zekić, trener Sarajeva, u razgovoru za Sp0rtske n0vosti kazao je da su ga Sarajlije "kupile" s puno toga i da grad i ljudi imaju dušu.
- Lijepo mi je, atmosfera u gradu i klubu je jako dobra, okružen sam dobrim ljudima, ljudima s puno duha - počeo je Zekić.
Novinar Sp0rtskih n0vosti raspitivao se i za uvjete za rad.
- Rekao bih s obzirom na regiju u kojoj živimo vrlo solidni. Imamo svoj kamp, s dva odlična terena, s teretanom, imamo tamo i dobru izolaciju i mir. Tamo je i Akademija pa nam nedostaje još neki teren, ali radi se i na tome. Ukupno sam zadovoljan s tim stvarima, kao i ljudima koji brinu o funkcioniranju kluba po svim nivoima - kaže trener Sarajeva.
Dodao je da ljubav navijača Sarajeva podsjeća na ljubav Hajdukovih navijača, kao i da oba kluba veže činjenica da već dugo nisu osvojili naslov prvaka.
Dobio je i pitanje o kvalitetu Premijer lige BiH.
- Ima realno još uvijek previše stvari koje nisu dobre, koje remete klubove i nivo profesionalizma, što znači da postoji golemi prostor da se liga dodatno podigne, da bude poštenija za sve klubove u njoj. Nemojte me tražiti da uspoređujem hrvatsku ligu s BiH. Ili bilo koju drugu. Radim u BiH, vidim dosta dobrih stvari, dobrih igrača i dobrih utakmica. Savez je napravio veliki iskorak po pitanju kvalitete terena, što je za svaku pohvalu. Očekuje se da će se napraviti i taj iskorak po pitanju boljeg suđenja i ravnopravnog tretmana klubova, kao što je to primjerice u Hrvatskoj - smatra Zekić.
Osvrnuo se i na tim koji trenira.
- Ljetos smo u kratkom vremenu promijenili puno igrača, vjerovatno ćemo nešto i sad u zimi mijenjati. Ekipa poprima obrise koje smo dogovarali kad sam dolazio u Sarajevo - da bude mlada, potentna i da igra moderan fudbal. Nije lagano to postići a da usput i rezultat bude na željenom nivou, ali takva je sudbina trenera s ovih prostora i zato mi ne pada na pamet kukati. Dapače, uživam raditi u Sarajevu.
Na pitanje da li je treće mjesto u redu za Sarajevo, odgovorio je:
Neko će reći da jeste, ali nisam došao u Sarajevo biti treći. Kažem, imamo mladu ekipu, dosta zabijamo i možemo očekivati novi iskorak u igri. I doista se ne želim baviti bilo kakvim drugim stvarima osim fudbalom. Mi moramo napraviti sve da u svakoj utakmici nadigramo protivnika, pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju sezone. Naš cilj je osvojiti naslov prvaka, koliko god stoji činjenica da Zrinjski i Borac imaju kadar koji je iskusniji, a i oni znaju kako se osvajaju naslovi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 jan 2025, 21:23

H8Z7 je napisao/la:
04 jan 2025, 20:50
Zoran Zekić, trener Sarajeva, kazao je da su ga Sarajlije "kupile" s puno toga i da grad i ljudi imaju dušu.
Vala poslije zajedničkog navijanja u Konjicu poslije utakmice i ne sviđalo mu se :mrgreen:
šta šta je, je*em ti

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2025, 21:31

H8Z7 je napisao/la:
04 jan 2025, 20:50
Zoran Zekić, trener Sarajeva, u razgovoru za Sp0rtske n0vosti kazao je da su ga Sarajlije "kupile" s puno toga i da grad i ljudi imaju dušu.
- Lijepo mi je, atmosfera u gradu i klubu je jako dobra, okružen sam dobrim ljudima, ljudima s puno duha - počeo je Zekić.
Novinar Sp0rtskih n0vosti raspitivao se i za uvjete za rad.
- Rekao bih s obzirom na regiju u kojoj živimo vrlo solidni. Imamo svoj kamp, s dva odlična terena, s teretanom, imamo tamo i dobru izolaciju i mir. Tamo je i Akademija pa nam nedostaje još neki teren, ali radi se i na tome. Ukupno sam zadovoljan s tim stvarima, kao i ljudima koji brinu o funkcioniranju kluba po svim nivoima - kaže trener Sarajeva.
Dodao je da ljubav navijača Sarajeva podsjeća na ljubav Hajdukovih navijača, kao i da oba kluba veže činjenica da već dugo nisu osvojili naslov prvaka.
Dobio je i pitanje o kvalitetu Premijer lige BiH.
- Ima realno još uvijek previše stvari koje nisu dobre, koje remete klubove i nivo profesionalizma, što znači da postoji golemi prostor da se liga dodatno podigne, da bude poštenija za sve klubove u njoj. Nemojte me tražiti da uspoređujem hrvatsku ligu s BiH. Ili bilo koju drugu. Radim u BiH, vidim dosta dobrih stvari, dobrih igrača i dobrih utakmica. Savez je napravio veliki iskorak po pitanju kvalitete terena, što je za svaku pohvalu. Očekuje se da će se napraviti i taj iskorak po pitanju boljeg suđenja i ravnopravnog tretmana klubova, kao što je to primjerice u Hrvatskoj - smatra Zekić.
Osvrnuo se i na tim koji trenira.
- Ljetos smo u kratkom vremenu promijenili puno igrača, vjerovatno ćemo nešto i sad u zimi mijenjati. Ekipa poprima obrise koje smo dogovarali kad sam dolazio u Sarajevo - da bude mlada, potentna i da igra moderan fudbal. Nije lagano to postići a da usput i rezultat bude na željenom nivou, ali takva je sudbina trenera s ovih prostora i zato mi ne pada na pamet kukati. Dapače, uživam raditi u Sarajevu.
Na pitanje da li je treće mjesto u redu za Sarajevo, odgovorio je:
Neko će reći da jeste, ali nisam došao u Sarajevo biti treći. Kažem, imamo mladu ekipu, dosta zabijamo i možemo očekivati novi iskorak u igri. I doista se ne želim baviti bilo kakvim drugim stvarima osim fudbalom. Mi moramo napraviti sve da u svakoj utakmici nadigramo protivnika, pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju sezone. Naš cilj je osvojiti naslov prvaka, koliko god stoji činjenica da Zrinjski i Borac imaju kadar koji je iskusniji, a i oni znaju kako se osvajaju naslovi.
:salut:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jan 2025, 22:23

Ne pada mi na pamet kukati,nisam došao u Sarajevo biti treći
ZZ :bow:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 jan 2025, 22:39

ZZ:
Momčadi bismo morali slagati već u siječnju, a ne u ljeto.
Ako će se držati ove, onda bi mogli očekivati i neke radikalnije promjene tokom ove pauze.
šta šta je, je*em ti

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jan 2025, 22:50

luckystrike je napisao/la:
04 jan 2025, 22:39
ZZ:
Momčadi bismo morali slagati već u siječnju, a ne u ljeto.
Ako će se držati ove, onda bi mogli očekivati i neke radikalnije promjene tokom ove pauze.
Sasvim logično. Kada će na ljeto ekipa stiči da se uigra? Da se razumijemo ne očekujem mnogo dolazaka, dva stopera, napadač i golman. Ono što je po meni najvažnije jeste Guliashvili, ako ga na ljeto planiramo prodati moramo odmah dovesti zamjenu. Isto važi za Lulića i Pavičića. Shvatam da se Krdžalić vraća pa se neće neko od njih otkupiti, ovako bi nam vezni trebao izgledati na ljeto Đorđević Bubanja Krdžalić. Eh sad se postavlja pitanje oko Lulića i otkupa. Ostale naše veznjake bih prodao, eventualno Anđušić da ostane kao i Hamzić, dok Mehmedović, Mustafić, Ališah, Nurković prodaja. Jedino ova dva akademca možda im pružiti priliku da se pokažu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, OzmoodPinglewood, tajsamja i 43 gosta.