Nisam fan Partizana, ali ogroman respekt za ovo

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Paris peti uzastopni poraz , čim su ih protivnici shvatili ozbiljnije druga priča ...DamirT je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:10https://www.facebook.com/share/v/18VJqr1Em1/
Nisam fan Partizana, ali ogroman respekt za ovo![]()
Vrlo moguce i sesti poraz u nizu protiv CZ. Ide Paris naredne sezone u donji dio tabele. Ove mozda i obezbijede playoff. Sto kazes, provalili ih protivnici.VensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:20Paris peti uzastopni poraz , čim su ih protivnici shvatili ozbiljnije druga priča ...DamirT je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:10https://www.facebook.com/share/v/18VJqr1Em1/
Da li će biti kao Virtus prošle sezone i od prve pozicije do borbe za plej in ?
Panathinaikos treća uzastopna pobjeda sa 100 ili više poena , kako se Matijas syebao tako je Jurceven proradio .
Ma kad se Rusi vrate , tu im je hatma dova ha ja .DamirT je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:28Vrlo moguce i sesti poraz u nizu protiv CZ. Ide Paris naredne sezone u donji dio tabele. Ove mozda i obezbijede playoff. Sto kazes, provalili ih protivnici.VensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:20Paris peti uzastopni poraz , čim su ih protivnici shvatili ozbiljnije druga priča ...DamirT je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:10https://www.facebook.com/share/v/18VJqr1Em1/
Da li će biti kao Virtus prošle sezone i od prve pozicije do borbe za plej in ?
Panathinaikos treća uzastopna pobjeda sa 100 ili više poena , kako se Matijas syebao tako je Jurceven proradio .
Nego, nadam se da ce u skorije vrijeme odyebati Albu iz EL. Strasno smijesan tim. Ima makar u Eurocupu 4-5 jacih timova od njih...
Pozz
jbg ,imao je dosta solidne brojke u NBA.VensanKasel je napisao/la: ↑09 jan 2025, 22:23Đedi Osman je sretniji lik od Nihada Đedovića , pa na koju foru on dođe do 6 NBA sezona yebem ti dan kada sam odustao od košarke ...
i onda se neki na temi kao čude što ima onih koji uvijek navijaju protiv zvezdeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:00Gledaju li vrijedni novinari ovog portala ovu divnu koreografiju navijaca CZ na tekmi koja treba da pocne??
Samo vi i dalje pisite o njima ovdje i dajite im jos vecu paznju.Ja sam ih volio ponekad i pogledati.Poslije ovog veceras, nece vise nikad na moj ekran.
Nisam bio protiv njih, ali kad vidim sta su veceras dozvolili, od sad, pa na dalje i ubuduce sto bi rekli Nadrealisti, samo protiv.Ugasili si da Bog da.Fasticka tvorevina.filip13 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:10i onda se neki na temi kao čude što ima onih koji uvijek navijaju protiv zvezdeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:00Gledaju li vrijedni novinari ovog portala ovu divnu koreografiju navijaca CZ na tekmi koja treba da pocne??
Samo vi i dalje pisite o njima ovdje i dajite im jos vecu paznju.Ja sam ih volio ponekad i pogledati.Poslije ovog veceras, nece vise nikad na moj ekran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.