sta su ovo coca cola okusi u Djuricu skocili sa 1.79 na 2.99
ove zadnje kao da su dosle direkt iz Atlante
Nisu iz Atlante , ali jesu iz Tokija , pa zar nisu to japanske od pola litra ?
Koliko se sjećam kad se otvorio Đurić , ja one fante kupovao bile 2.50 KM ...
Evo slike sa otvaranja i cijena
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 03 jan 2025, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.
Ma ja , treba pustiti debila da vrijeđa našu državu
Ja znam da tebi ne smeta , čak mislim i da ti je drago i da uživaš kada napiše da je Bosna i Hercegovina hala Evrope , da smo ovaki da smo onaki ... Ja sam se čudio što nije odavno banovan , yebala ga Njemačka da bog da poginuo tamo ...
Eto vidi svoju zadnju rečenicu . Pa gori si od njega 100 puta. Jel ovo vrijedi govoriti ikome?
po toj slici sam i poredio cijene, fante po 3KM, pepsi 4 (japanski pepsi, bogatiji dosta okus od naseg), red bull najjeftiniji u cijeloj ponudi
a coca cola vanilija sto sam gledao na limenci vidio sam samo engleski jezik i ime grada Atlanta, drugaciji dizajn od tih na slici
Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.
Ja znam da tebi ne smeta , čak mislim i da ti je drago i da uživaš kada napiše da je Bosna i Hercegovina hala Evrope , da smo ovaki da smo onaki ... Ja sam se čudio što nije odavno banovan , yebala ga Njemačka da bog da poginuo tamo ...
Eto vidi svoju zadnju rečenicu . Pa gori si od njega 100 puta. Jel ovo vrijedi govoriti ikome?
Vrijedi itekako , lošim ljudima . Sa zadovoljstvom ću to napisati i reći svim zlim i lošim ljudima
A ovo prije zadnje rečenice ništa , lijepo je čitati da smo hala Evrope ? Kako sve više i više turista dolazi u halu , pa se opet vraćaju ?
po toj slici sam i poredio cijene, fante po 3KM, pepsi 4 (japanski pepsi, bogatiji dosta okus od naseg), red bull najjeftiniji u cijeloj ponudi
a coca cola vanilija sto sam gledao na limenci vidio sam samo engleski jezik i ime grada Atlanta, drugaciji dizajn od tih na slici
Vidi vidi , ja prije Nove bio i kupio baš taj japanski Pepsi , nisam obraćao pažnju na ostale znači diglo se ....
Kada su došle ove japanske fante od pola litra bile 5 KM , ono volim probati ali idi u onu stvar čuj 5 KM
Ma to kako su Debeli Sremac i Nedžmin ,oni su krivi za poskupljenja ... Tačno ću sad opet pogledati video da vidim koje su cijene bile .
Ima li ko kakvu preporuku za bežične slušalice, ono ništa specijalno, malo trening i za javni prevoz, nešto do 200KM, do sada imao neke Redmi buds, solidne.
Ako naletis na nesto od Ankera tj. Soundcore - best buy.
Ja prezadovoljan vec godinu sa slusama od nekih 65 eura (u Bosni na cijeni od 200 tada bile).
Covjek se tjesi jer mu nije dobro u Bausteliji kao sto je mislio da ce biti. Toliko uziva i toliko prijatelja i poznanika ima, a dane provodi na chatu omalovazavajuci BiH.
Isto ko i ti alfa poyeba pola Sarajeva, a ovo ti sesti profil koji pravis na formu
Ima li ko kakvu preporuku za bežične slušalice, ono ništa specijalno, malo trening i za javni prevoz, nešto do 200KM, do sada imao neke Redmi buds, solidne.
Ako naletis na nesto od Ankera tj. Soundcore - best buy.
Ja prezadovoljan vec godinu sa slusama od nekih 65 eura (u Bosni na cijeni od 200 tada bile).
Jake su, dobar bas i sve, medjutim prestale radit za manje od 6 mjeseci. Sad imam beats vec neko vrijeme, zadovoljan sam
Yebo majku evo kontam da ovako kod nas Benko Delalića i njemu slični debili ovako nešto urade u Sarajevu , da li bi mi njega ganjali ?
Ako se sjećaš onih protesta kad je gorilo predsjedništvo, ušao je tako džip sporo među ljude. Svi već bili spremni da ga biju kad frajer donio kanistere s gorivom
koja kmeka poslodavaca, možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš
Slično je bilo i ovdje u Crnoj Gori kad se povećao minimalac na 450 eura, malo su kmečali pa su se ušutili. Sad, nakon ovog novog povećanja na 600-800 eura nisu se ni oglasili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala je numan sve sem za bana .
Na temi premierlige su unakazivali drzavu i sve zivo a admin ni mukaet nije bio
Povecao se minimalac u FBiH, veci troskovi poslodavcima, pa ovi u RS-u podigli cijene da to nadoknade
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.