Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 03 jan 2025, 22:00

Onaj drugi gol je od DiGrea, kakvo retaridarno pozicioniranje
Izgubiti od ovakog Milana je grehota fakat.

Ako Mota nastavi sa ovim eksperimentima na lijevom beku i krilima otkaz realno
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 jan 2025, 22:01

Bilo je nekih pozitivnih znakova u septembru, malih ali ih je bilo.
Prvo su poceli eksperimenti u rotaciji igraca, poceo je mjenjati stopere, po 2/3 utakmice sad smo u fazi kad Mck gura na beka pored zdravog Cambiasa itd.. U fazi smo kad je tesko odluciti sta je losije, ne djelujemo kao ekipa, nemamo ni plana ni cilja ! Bojim se da operacija nije uspjela, pacijenat je na aparatima ziv..
Neka mi jedna glava na forumu objasni, bilo ko na svijetu kako je moguće da ova odvratna njuška Gati bude u klubu, hajde sto je odvratan do ali njegov IQ je najmanji u ligi! On prodaje sve zivo a njemu novi ugovor??
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 03 jan 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Sissoko78
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko78 » 03 jan 2025, 22:01

Hoće to kada na klupi imamo glumca lažnjaka pravog Interistu izvana i iznutra koji je na blef došao da uništi klub kao da ga sam Moratti poslao. Giuntoli kao da je na specijalnoj misiji poslan od strane De Laurentisa da obuzda Juventus kako bi se otvorio put za Napoli

Smiješno, ali najlogicnije objašnjenje

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jan 2025, 22:03

Al smo losi jbt.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2025, 22:03

Velika blamaza, stid me za njih.

Ali kako se samo upakovalo da su Thuram i Locatelli nedodirljivi, a ovaj drugi je ključ nepostojanja bilo kakve igre. Zamazao oci hiljadama navijača svojom dugom loptom lijepom za oko bez ikakve svrhe.
Da se insistiralo na Thuramu i Fagioliu sad bi imali misice uparene s mozgom. Fagioli ce biti otjeran kao ker, a za Locatellia je Pirlo lično. Koop flop. Doduse to sam najavio, igrac atalante da vrijedi 60 M moze samo ludjak pomisliti.

Motta ima 25 dana.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 jan 2025, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 03 jan 2025, 22:04

Pogba je napisao/la:
03 jan 2025, 20:46
Svaka jaca ekipa (Juventus iz perioda Leipziga) bi ovdje najmanje vodila 2 razlike. Ja ne pamtim da je milan prisao golu, doslovno nisam vidio Pulisica, Reijndersa, Moratu s loptom uopce.

U tome svemu smo mi imali sijaset losih pasova.
Koopmeiners odron odrona, horor. Odmah bi na klupu isao da nije ovoliko plaćen.

Daj Luiza, Fagiolia i Cambiasa.

U nastavku prva sansa milana ce biti gol, to se Juventusu uvijek desava.
Ovo nije ostarilo dobro hahahahaha :mrgreen: :urnebes:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 03 jan 2025, 22:05

Sto se mene tice, motta nema vise podrsku, vec je za sastanke i za ultimatume.
A ovo za giuntiolija koji je cekao da januar dodje i da i dalje nemamo igraca kupljenih koji nam trebaju, na bekovima, stoperima i u napadu....je bas sramota.
Steta.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 03 jan 2025, 22:09

Ma ništa ima realno Januar fore, da vidimo na čemu smo, ekperimenti mu se od glavu odbijaju sa ovim izmišljanjem pozicija.
Vlahović je realno mjesec odron teški ne može meda na kašiku, tako da igramo bez napadača svaku utakmicu, zamjene nema ni na mapi
MANIJACI JUG 1987

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 03 jan 2025, 22:12

Ma realno mi smo sami sebi krivi za poraz. Milan nije imao ama bas nista, sreca s penalom i taj autogol Od Gattia jbg ..
na 1-0 smo imali dvije dobre prilike ali eto kad ne znaju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 jan 2025, 22:12

Ova ekipa bas ima u igri los period ugasi se. Toliko puta vidjeno ove sezone. Nakon ok prvo ovako se ugasiti u drugom i izgledati amaterski.
Nije cudo sto Juve ima malo pobjeda i previse remija.

Motta mora naci rijesenje jer je ovo slabo za Juve.

Milan uvede Abrahama malo se trznuli a Juve nema zamjene za Vlahovica, Guintoli samo o stoperu prica, pogledaj nam bekova smijesno Boga mi.

Fokusirati se na ligu maksimalno jer nastavi li se ovako bice zeznuto uci u LP sljedece sezone.
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 03 jan 2025, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 jan 2025, 22:14

Koliko prokletstvo se nadvilo nad klubom, imas 9 titula i dva finala lige prvaka u deset godina i onda neke pametne glave otjeraju G. Marottu i Maxa prezentujuci Sarija kao vodju kluba ka evropskom tronu.. nakon svih desavanja, vratis najvećeg trenera ikad u historiji kluba, kroz dvije godine prodjes sito i reseto, instsliras nekih desetak mladica kao okosnicu kluba za narednih deset petnaest godina i onda neka luda glava kaze da je sve to nista, da sve to treba rasprodati, uloziti u neke druge polovnjake 200mil dovesti početnika i praviti sampionski klub? Ne ide to tako! Karma je k.urva!!!!
Max Allegri

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 03 jan 2025, 22:17

Težak period da se bude navijač Juventusa. Čekaj opet ljetni merkato i isčekivaj. Ova sezona je gotova!!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 03 jan 2025, 22:21

Obje ekipe prosjek, pobijedio sretniji tim.
Generalno Juventus cijelu sezonu bez glave i repa, osim par utakmica gdje se pokazao kakav takav kvalitet.
Ovo jer rezultat loseg rostera i lose transfer politike gdje je vecina igraca ispod nivoa ekipe od koje se očekuje instant uspjeh.
Weah, Locatelli, Savona, Gonzalez, Gatti itd su igraci koji nemaju kvalitet i tesko da bi Lippi , u svom prajmu, bio neki faktor sa ovom ekipom.
Motta zelen, realno nije trebao biti trener Juventusa, al sta je tu je, idemo dalje.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 03 jan 2025, 22:37

Šta se ovo dešava sa forumom? Progledali svi konačno?

MotaOut prevaro!

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 03 jan 2025, 22:39

Thiago Motta: ‘Juventus lack character, did not react to negative Milan incident’

Prije bi reko Motta da ti seres s svojima izmjenama

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2025, 22:40

Izbor najboljih 11 i izmjene kad analiziramo mozemo doci do zakljucka da ne treba biti pretjerano bistar da se vidi sta ne ide.
Motta uistinu odaje utisak lika koji ce gurati svoje po cijenu života, a to bi ga moglo odvesti u provaliju.
Ako Koopmeinersa ne ide - ne igra onda, a ne da ga stavljas svaku, a zato Yilidz i neki drugi neupitni igrači ti idu na hladjenje.
Ne može MCK koji je veznjak koji je pomogao u jednom momentu na beku ostati bek, to ne postoji. Ne moze navedeni Koop biti veznjak u Atalanti, a ovdje iza napadaca. Ne moze Locatelli biti neupitan i kapiten Juventusa, a izgubiti prvu postavu i reprezentaciju kod Allegria.
Ne možeš otjerati tehnički najpotkovanijeg veznjaka iz ekipe zarad svog neznanja i forsirati dva ista igraca stalno u vezi.
Ne možeš mijenjati kapitene kao čarape.

Vec sam pisao o njegovim presicama, a to mi govori da je takav i prema igračima, lik priča floskule na nivou vecem od Allegria.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 jan 2025, 22:51

Pogba je napisao/la:
03 jan 2025, 22:40
Izbor najboljih 11 i izmjene kad analiziramo mozemo doci do zakljucka da ne treba biti pretjerano bistar da se vidi sta ne ide.
Motta uistinu odaje utisak lika koji ce gurati svoje po cijenu života, a to bi ga moglo odvesti u provaliju.
Ako Koopmeinersa ne ide - ne igra onda, a ne da ga stavljas svaku, a zato Yilidz i neki drugi neupitni igrači ti idu na hladjenje.
Ne može MCK koji je veznjak koji je pomogao u jednom momentu na beku ostati bek, to ne postoji. Ne moze navedeni Koop biti veznjak u Atalanti, a ovdje iza napadaca. Ne moze Locatelli biti neupitan i kapiten Juventusa, a izgubiti prvu postavu i reprezentaciju kod Allegria.
Ne možeš otjerati tehnički najpotkovanijeg veznjaka iz ekipe zarad svog neznanja i forsirati dva ista igraca stalno u vezi.

Vec sam pisao o njegovim presicama, a to mi govori da je takav i prema igračima, lik priča floskule na nivou vecem od Allegria.
Upravo je pocelo sa kapitenskom trakom, bez ikakvog razloga je mjenjao...
Nastavilo se promjenom stopera, odjednom se Danilo ukazao dvije utakmice na stoperu i obje nas kostao bodova a taman smo tad bili uhvatili kakvu takvu formu, locateli koji je alibi igrac, lansirao ga u orbitu itd... Mck ako je trebao na beka bolje da je na desnom zavrsio, u fudbalu nema nista slucjano i ne mozes od debelog Mck dobiti slucjano dobrog lijevog beka.. jedini igrac u ozbiljnoj evropskoj ekipi koji ima 7/8kg viska??!
Max Allegri

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 03 jan 2025, 22:54

Ma sad i mijenjati koga dovesti realno?
Neću nekog metuzalema klupi, sudiću mu nakon Januara a loše je počelo, ide Torino, Napoli, Atalanta, Milan opet da vidimo gdje smo
Realno Milan je katastrofa bio do one gluposti Lokatelija a i Vlahović onaj zicer fula što mu je Jildiz namjestio.

Postavljanje DiGrea je krimilano bilo kod auto gola, ono pionir ne radi na golu.

Što se tiče kapitenske odmah sam prvi na to ukazao ako si odabrao Gatija drži se toga do kraja, ne može Gati pa Kamijazo pa Lokateli.
Ja bih je odmah Jildizu dao sa 19 godina neka je nosi on je ionako budućnost
MANIJACI JUG 1987

Sissoko78
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko78 » 03 jan 2025, 22:56

Mig_Mig je napisao/la:
03 jan 2025, 22:51
Pogba je napisao/la:
03 jan 2025, 22:40

Upravo je pocelo sa kapitenskom trakom, bez ikakvog razloga je mjenjao...
Nastavilo se promjenom stopera, odjednom se Danilo ukazao dvije utakmice na stoperu i obje nas kostao bodova a taman smo tad bili uhvatili kakvu takvu formu, locateli koji je alibi igrac, lansirao ga u orbitu itd... Mck ako je trebao na beka bolje da je na desnom zavrsio, u fudbalu nema nista slucjano i ne mozes od debelog Mck dobiti slucjano dobrog lijevog beka.. jedini igrac u ozbiljnoj evropskoj ekipi koji ima 7/8kg viska??!
Sama cinjenica da Motta forsira lika koji ima 7-8kg viška uvijek u prvi tim i igrao je jedno vrijeme i napadaca po izlascima Vlahovica

Govori koliki je Motta amatercina u svijetu trenera, glup ko Gatusso

Ovoj ekipi treba nova uprava, novi sportski direktor i novi trener

Pa onda jedno 500mln korz 5 godina jer nemamo 2 igrača da vajaju a to su Yldiz i Bremer ostalo jad

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 jan 2025, 22:59

BocaJuniors1905 je napisao/la:
03 jan 2025, 22:54
Ma sad i mijenjati koga dovesti realno?
Neću nekog metuzalema klupi, sudiću mu nakon Januara a loše je počelo, ide Torino, Napoli, Atalanta, Milan opet da vidimo gdje smo
Realno Milan je katastrofa bio do one gluposti Lokatelija a i Vlahović onaj zicer fula što mu je Jildiz namjestio.

Postavljanje DiGrea je krimilano bilo kod auto gola, ono pionir ne radi na golu.

Što se tiče kapitenske odmah sam prvi na to ukazao ako si odabrao Gatija drži se toga do kraja, ne može Gati pa Kamijazo pa Lokateli.
Ja bih je odmah Jildizu dao sa 19 godina neka je nosi on je ionako budućnost
Naprotiv, Di Gregorio je bio vrhunski postavljen, naravno da je za gol kriv glupavi Gatone, koji ostavljaj svoju poziciju i ide na beka iako je Cambiaso na igracu, istovremeno se Di Gregorio promjera naprijed da brani pas u sredinu jer je situacija 1na1 i glupson naravno biva nagrađen autogolom!
Ako treba mogu ti i nacrtati
slika
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 03 jan 2025, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.