feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 19:56Ako nisi zvekno 3 hurmašice poslije nisi nikakvo muško.
Ovaj Januar je tacno toliko dug da vratis tijelo u normalu poslije novogodišnji ludosti

Bukvalno
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 19:56Ako nisi zvekno 3 hurmašice poslije nisi nikakvo muško.
Ovaj Januar je tacno toliko dug da vratis tijelo u normalu poslije novogodišnji ludosti
Ja uzimam pored Librisa u gradu , ima radnja jedna pored , provjereno prva klasa.Također ima negdje oko Hodžića 1 na čaršiji , ali nisam tu još zalazio
Ja se odučio od jedenja. Neki dan pojeo čitavu veliku pizzu, bila mi muka dva dana.
Marsal je napisao/la: ↑03 jan 2025, 20:12Ja se odučio od jedenja. Neki dan pojeo čitavu veliku pizzu, bila mi muka dva dana.
2024. mi je makar sa te strane bila dobra, smršao sam 27 kila, počeo se zdravije hranit, uveliko smanjio slatko, redovno treniram.
Sad imam 93 kile na 197 cm.
Nisam puno radio sa tegovima, sad planiram počet do ljeta da makar ljepše rasporedim ostale.
Evo danas pojeo 5 hurmii samo komadić pite. Nakih kolača i keksa puna kuća, ni pogledao ih nisam.
Sad ću možda koju kokicu i jabuku.
Još samo kad bih mogao da se kotarišem Cole Zero i Spritea sa malo šećera. To mi je baš guilty pleasure.
I više pušim nego prije ali jbat ga.
Covjeku je glavna bit bilo vrijeđati i omalovažavati BiH.Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:28Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.
šaomi, pravi omjer cijene i kvaliteta
https://domod.ba/shop/proizvod/panasoni ... -w/PAN5958
Danas je bas pretjerao.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:31Covjeku je glavna bit bilo vrijeđati i omalovažavati BiH.
I to iznosenjem neutemeljenih činjenica, često izmišljajuci "ljude, prijatelje i rođake" koji su mu nesto rekli.
Ma ja , treba pustiti debila da vrijeđa našu državuVjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:28Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.
Uvijek je on pretjerivao , ali mu se iz nekog razloga dopuštalo . Baš jutros kontam da ga stavim na ignore , prvi i jedini forumaš koji mi baš ide na onu stvar , odnosno išaokraljttbvb je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:02Danas je bas pretjerao.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:31Covjeku je glavna bit bilo vrijeđati i omalovažavati BiH.
I to iznosenjem neutemeljenih činjenica, često izmišljajuci "ljude, prijatelje i rođake" koji su mu nesto rekli.
Kaze od jarana babo uzeo kredit od 5 milja da uradi kuk, rata mu 150 KM, a kredit vraća već dugo i ima još bar 5 godina da ga vraća![]()
Ko da vraća 50, a ne 5 milja...
sta su ovo coca cola okusi u Djuricu skocili sa 1.79 na 2.99
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.