Svi su podlozni kritici.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:03Cuj do treneraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:50Ne mogu oni nikog dobiti sa ovakvim pristupom. Svake tekme ista prica, povedes i onda ide letargija. To je do trenera.Takav mentalitet.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Juventus FC
- Burberry46
- Kontakt:
Juventus je na domacem terenu u ligi prosuo 14 bodova.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I dalje bez porazaBurberry46 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:02Juventus je na domacem terenu u ligi prosuo 14 bodova.![]()
![]()

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovdje treba 3 igraca u prvoj postavi da se ekipa normalizuje
Sve mi je jasno ali da ces ti jedan od najiskusnijih na forumu nasjest na pricu novog trenera i boljeg Juventusa, to mi nikako nije jasno. Pa obojica smo imali post Spursa 7 godina pa smo vjerovali Popu i onda imali back to back finale..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:55Svi su podlozni kritici.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:03Cuj do treneraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:50Ne mogu oni nikog dobiti sa ovakvim pristupom. Svake tekme ista prica, povedes i onda ide letargija. To je do trenera.Takav mentalitet.
Max Allegri
Bas steta silnih prosutih bodova ove sezone. Ali i ovo danas treba biti neka vrsta reality check-a za klub.
Steta.
Steta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Druze, ovaj Juventus, kakav god bio je bolji od Allegrijevog.Ja ne znam kako ti to ne vidis? Pa kod Allegria je svaki je.beni protivnik imao loptu i dominirao.Ne znam kako da ti to drugacije objasnim!?Ono je bilo NEGLEDLJIVO.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:16Sve mi je jasno ali da ces ti jedan od najiskusnijih na forumu nasjest na pricu novog trenera i boljeg Juventusa, to mi nikako nije jasno. Pa obojica smo imali post Spursa 7 godina pa smo vjerovali Popu i onda imali back to back finale..
E sad, da li je Motta pravo rjesenje, to tek treba vidjeti? Ne moze se suditi o nekome nakon 20tak utakmica, neozbiljno je, ali da treba dati kritiku, treba.
Samo 3 pobjede u 10 domacih utakmica. Mislim da je 120godisnji negativni rekord?
To je ozbiljan problem i ne nazire se njegovo rjesenje.
To je ozbiljan problem i ne nazire se njegovo rjesenje.
Pristup kuci je evidentno problem, nije napravljen hajp i motivacija takva da se protivnik od prve minute pritisne presingom i ide na rani(e) gol(ove) sto je bilo kod one generacije Dybale, Pogbe. S ovim potencijalom i talentom u napadu sigurno da bi to morali raditi. Ovo je zadaca trenera jer 1 gol u prvih 15 min je potvrda (i to tek sad postignut).
Ko god gostuje ima isti pristup, dodje da se zatvori i kontrira, a Juve slabo odgovara na to. Sto je najgore sve ekipe imaju 1 ili 2 sanse na tekmi i obje iskoriste, imaju samopouzdanje, a tim ne odgovara cim primi gol - opet zadaca trenera.
Dakle, mora se mijenjati nesto jer gosti ne mijenjaju svoj pristup.
Jasno je zasto je Juve bolji vani jer i domaćini tada osjecaju potrebu da se otvore i igraju fudbal.
Motta za sada djeluje prilicno jednolican trener bez varijacija i sposobnosti adaptacije. Trenutno. Vidjet cemo sta ce se desiti kada vidimo najbolje verzije Luiza, Koopa, ipak su dovedeni kao nositelji igre.
Ko god gostuje ima isti pristup, dodje da se zatvori i kontrira, a Juve slabo odgovara na to. Sto je najgore sve ekipe imaju 1 ili 2 sanse na tekmi i obje iskoriste, imaju samopouzdanje, a tim ne odgovara cim primi gol - opet zadaca trenera.
Dakle, mora se mijenjati nesto jer gosti ne mijenjaju svoj pristup.
Jasno je zasto je Juve bolji vani jer i domaćini tada osjecaju potrebu da se otvore i igraju fudbal.
Motta za sada djeluje prilicno jednolican trener bez varijacija i sposobnosti adaptacije. Trenutno. Vidjet cemo sta ce se desiti kada vidimo najbolje verzije Luiza, Koopa, ipak su dovedeni kao nositelji igre.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 dec 2024, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Opet ti ponavljam, nisi balavac, a sve ti moram usporediti sa Popom jer tad si realan i sagledas sliku, da li je Pop mjenjao Spurse od najružnije do najlepse ili najefikasnije? To sto smo zadnje dvije godine izgledali ruzno je samo bio put do cilja i tranzicija a znamo obojica da se nije ulagalo ni eura! O Motti nesto previse i ne sudim, ovo do sada izgleda previse lose, ekipa ne izgleda kao ekipa itd... Nemam volje da pisem sve probleme koje vidim...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 dec 2024, 03:33Druze, ovaj Juventus, kakav god bio je bolji od Allegrijevog.Ja ne znam kako ti to ne vidis? Pa kod Allegria je svaki je.beni protivnik imao loptu i dominirao.Ne znam kako da ti to drugacije objasnim!?Ono je bilo NEGLEDLJIVO.
E sad, da li je Motta pravo rjesenje, to tek treba vidjeti? Ne moze se suditi o nekome nakon 20tak utakmica, neozbiljno je, ali da treba dati kritiku, treba.
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja dvije stvari zamjeram Moti
Prva je ta da je pred početak sezone izabrao Gatija kao kapitena, onda je promijenio na Kambijaza, sad na Lokatelija.
To je prestrašno, ako si izabrao nekoga drži se toga
Druga stvar su mi ove rotacije igrača i njihovih pozicija. Naprimjer stavlja sada Mekinija na beka iako je Kamijazo zdrav, pa Kopa stavlja na centralnog pa iza Vlahovića, Lokateli na štoperu, pa Gonalez u napadu, pa Jildiz krilo pa malo iza napadača.
Neka skonta da ovo nije Bolonja i da nema mjesta za preseravanja
Takođe sam mišljenja da treba ostati i da mu se da vremena dok se svi ne vrate povrijeđeni, jer smo fakat u hendikepu dva ACL-a Bremera i Kabala i ove sitne povrede igrača, Adžić više proveo u JMedikalu nego na treningu, Luiz ustane ujutro iz keveta povredu lože dobije
Prva je ta da je pred početak sezone izabrao Gatija kao kapitena, onda je promijenio na Kambijaza, sad na Lokatelija.
To je prestrašno, ako si izabrao nekoga drži se toga
Druga stvar su mi ove rotacije igrača i njihovih pozicija. Naprimjer stavlja sada Mekinija na beka iako je Kamijazo zdrav, pa Kopa stavlja na centralnog pa iza Vlahovića, Lokateli na štoperu, pa Gonalez u napadu, pa Jildiz krilo pa malo iza napadača.
Neka skonta da ovo nije Bolonja i da nema mjesta za preseravanja
Takođe sam mišljenja da treba ostati i da mu se da vremena dok se svi ne vrate povrijeđeni, jer smo fakat u hendikepu dva ACL-a Bremera i Kabala i ove sitne povrede igrača, Adžić više proveo u JMedikalu nego na treningu, Luiz ustane ujutro iz keveta povredu lože dobije
MANIJACI JUG 1987
Jos jedna novela u najavi i patnja do zadnjeg dana prelaznog roka kao i prilikom ljetnjeg mercata.
Navodno hoće da se plati 100 za release clause sto mogu macku o rep naravno.
Ovdje nam je Mendez kljucan.
#MaxOUT
#MaxOUT
daj Pogba budi ozbiljan, pounudili smo slicnu formulu kao Portu, 5+30, navodno da bi brojke trebale ici na oko 45mi, to je neki maksimum. Mendez je vec uradio svoj dio posla, rekavsi da Juve zeli njega a on Juve. Problem je sto smo vec previse opteretili budzet za 2024/25 godinu.
Max Allegri
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Srecna nova Juventini !
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerovatno ce bolje izgurati ove utakmice nego sto ocekujemo jer im za ove utakmice nije tesko biti motivisan i onda odigraju na svom maksimumu koliko mogu. Ako se desi da izgube neku to ce cisto biti jer su bili manje kvalitetni.
Onako protiv ekipa donjeg dijela tabele oni uvijek isto odigraju, kao da ih je neko primorao da izadju na teren i odrade dnevnicu.
Onako protiv ekipa donjeg dijela tabele oni uvijek isto odigraju, kao da ih je neko primorao da izadju na teren i odrade dnevnicu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nama treba klasična spica koja moze zabiti kad Dusana ne ide i neko ko je pouzdan. Cak i neko s iskustvom, ne nuzno mladji.
Nesto sto je recimo Mouting bio za Bayern ili nekad Claudio Pizzaro.
Zirkzee mi ovakav ne ulijeva povjerenje. Nije on devetka nego neka seconda punta/trequartista, a takvih imamo bar 3 u ekipi koji to mogu odraditi.
Nesto sto je recimo Mouting bio za Bayern ili nekad Claudio Pizzaro.
Zirkzee mi ovakav ne ulijeva povjerenje. Nije on devetka nego neka seconda punta/trequartista, a takvih imamo bar 3 u ekipi koji to mogu odraditi.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.