FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 09 apr 2011, 18:46

Sve pobijediti do kraja pa da vidimo čija majka od jutros nije tri puta ustala. ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 apr 2011, 18:48

Pa ljudi ima li ovo vise smisla. Sve se radi da nas izbace a da vi ne osvojite. DOKLE VIŠE !? :evil:
1947!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 apr 2011, 18:51

elSaik je napisao/la:Sve pobijediti do kraja pa da vidimo čija majka od jutros nije tri puta ustala. ;)
Upravo to... prica je bila i prosle godine da se stimalo njima da osvoje, ali kad ti sve poderes redom onda mogu q.rcu stimat... prosle godine smo poharali sve, a kad tako igras zna se sta slijedi... treba krenuti jos jace i pruziti jos vecu podrsku nasim momcima, onda da vidimo kome opanci kome Reebok patike... 8-)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 apr 2011, 18:51

Ljumani_Banovici je napisao/la:Pa ljudi ima li ovo vise smisla. Sve se radi da nas izbace a da vi ne osvojite. DOKLE VIŠE !? :evil:

Vama je bilo presuđeno čim ste kročili u PL. I vama i Drini. Nažalost. Ponadao sam se u jednom trenutku bio da bi mogli letiti Zrinjski i Leotar, ali kratkog daha biješe moja nada.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 09 apr 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2011, 18:52

Ma naravno da idemo dalje. Na kraju krajeva mi smo sami krivi što imamo 6 poraza ove sezone i što generalno igramo loše. Mogli smo se pojačati i prošetati ovom ligom. Međutim, šega je kakve se sve akrobacije rade da bi se Željo zajeb.o. Ono što mi ako ništa trebamo uraditi je razvaliti papke predzadnje kolo na Grbavici pa da vide ko je Željo, a ko oni.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 apr 2011, 18:54

Ako Sarajevo danas uzme u Banjaluci (u sta sumnjam), mogu se onda ako zele i seksualno zadovoljavati u Mostaru, nece im pomoci jer smo mi vjerovatno sampioni poslije pobjede u derbiju (u sta ne sumnjam :D).
Toga se i boje, vjerovatno nisu mogli da se dogovore sa pitarima. Ili mozda jesu u prvom dijelu sezone pa sad doslo vrijeme da se vrate bodovi. Slicno kao sa Sirokim.
Ko ce im ga znati?!
Ja im u svakom slucaju ne vjerujem. Ovo je Leotar 2, samo sto se sad nadam da nam nece uspjeti oteti ono sto nam pripada!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 apr 2011, 18:54

Ljumani_Banovici je napisao/la:Pa ljudi ima li ovo vise smisla. Sve se radi da nas izbace a da vi ne osvojite. DOKLE VIŠE !? :evil:
Vi ste sebe izbacili u 1.kolu kada ste igrali neriješeno protiv Drine. Sudije griješe ali to nije opravdanje da se sudije fizički napadnu. Imali ste mnogo šansi kroz prvenstvo ali ih niste iskoristili. Prema mom mišljenju zaslužili ste da ispadnete.Zrinjski bi vjerovatno ostao u ligi i bez sudija jer su kvalitetniji od vas.
FEDERER= KLOC

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 apr 2011, 18:58

Iker C je napisao/la:
Vi ste sebe izbacili u 1.kolu kada ste igrali neriješeno protiv Drine. Sudije griješe ali to nije opravdanje da se sudije fizički napadnu. Imali ste mnogo šansi kroz prvenstvo ali ih niste iskoristili. Prema mom mišljenju zaslužili ste da ispadnete.Zrinjski bi vjerovatno ostao u ligi i bez sudija jer su kvalitetniji od vas.
Ti vec znao u 1 kolu da smo vec ispali. Kako matere ti ?
1947!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2011, 19:00

BlueIsTheColor je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Sve pobijediti do kraja pa da vidimo čija majka od jutros nije tri puta ustala. ;)
Upravo to... prica je bila i prosle godine da se stimalo njima da osvoje, ali kad ti sve poderes redom onda mogu q.rcu stimat... prosle godine smo poharali sve, a kad tako igras zna se sta slijedi... treba krenuti jos jace i pruziti jos vecu podrsku nasim momcima, onda da vidimo kome opanci kome Reebok patike... 8-)

Za naše ovosezonske poraze (npr. Slavija, Sloboda, Široki B.) smo krivci isključivo mi. :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 apr 2011, 19:01

Možda je slučajnost, a možda i ne:

Leotar – Sloboda 1:3
Sudija: Robert Zrilić (Banjaluka)

Budućnost - Zrinjski 0:3 (vrlo vjerovatno)
Sudija: Ognjen Valjić (Banjaluka)

22. kolo: Zrinjski - Borac
24. kolo: Sloboda - Borac

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 apr 2011, 19:06

Iker C je napisao/la:
Zrinjski je ubjedljivo najlošija ekipa u ligi i ispali bi sigurno da se neradi ovo što se radi. U zadnjem kolu jesenjeg dijela im je dao Široki, nakon što je vodio 2:0 i 3:1. Svi znamo da su Slobodu uzeli uz pomoć sudija, a i sada će dobiti tri boda za zelenim stolom. Kada bi bilo poštenja, imali bi ubjedljivo najmanje bodova u ligi i sada bi govorili ono što sada govorimo za Budućnost i Drinu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 apr 2011, 19:09

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
Ti vec znao u 1 kolu da smo vec ispali. Kako matere ti ?
To su bodovi koji se moraju uzeti ukoliko se želi ostati u ligi. Nego reci nam kakav je Haskić i da li bi mogao biti pojačanje za nas (Želju)?
FEDERER= KLOC

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 apr 2011, 19:09

Pa za Zrinjski nije bilo sanse da ispadne iz lige, bez obzira na rezultate, pa jedino su oni i siroki hrvatski klubovi. Koliko god vi poricali nacionalni kljuc, on je prisutan u svim sferama, od prvaka, izlaska u evropu, ispadanja, samo ne tako ofirno. Cak to vise nije nacionalni kljuc nego nacionalni interes, pa kada bi zrinjski ispao i hrvati ostali samo sa jednim klubom, svaki dan bi bile price o njihovoj majorizaciji, iako se oni u stvari sami majoriziraju.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2011, 19:11

čamac je napisao/la:Ma naravno da idemo dalje. Na kraju krajeva mi smo sami krivi što imamo 6 poraza ove sezone i što generalno igramo loše. Mogli smo se pojačati i prošetati ovom ligom. Međutim, šega je kakve se sve akrobacije rade da bi se Željo zajeb.o.
Mi smo krivi za naše neuspjehe, i zaslužni za uspjehe. ;)
Nama naše, njima njihovo.
"Mi volimo tebe, a njih ..."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 apr 2011, 19:12

Admiral_TM87 je napisao/la:Pa za Zrinjski nije bilo sanse da ispadne iz lige, bez obzira na rezultate, pa jedino su oni i siroki hrvatski klubovi. Koliko god vi poricali nacionalni kljuc, on je prisutan u svim sferama, od prvaka, izlaska u evropu, ispadanja, samo ne tako ofirno. Cak to vise nije nacionalni kljuc nego nacionalni interes, pa kada bi zrinjski ispao i hrvati ostali samo sa jednim klubom, svaki dan bi bile price o njihovoj majorizaciji, iako se oni u stvari sami majoriziraju.
Iduće godine ulazi gošk ili čapljina koji su Hrvatski klubovi,pa kad bi Zrinjski ispao ne bi ostao 1 klub

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 apr 2011, 19:22

Dabar je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Pa za Zrinjski nije bilo sanse da ispadne iz lige, bez obzira na rezultate, pa jedino su oni i siroki hrvatski klubovi. Koliko god vi poricali nacionalni kljuc, on je prisutan u svim sferama, od prvaka, izlaska u evropu, ispadanja, samo ne tako ofirno. Cak to vise nije nacionalni kljuc nego nacionalni interes, pa kada bi zrinjski ispao i hrvati ostali samo sa jednim klubom, svaki dan bi bile price o njihovoj majorizaciji, iako se oni u stvari sami majoriziraju.
Iduće godine ulazi gošk ili čapljina koji su Hrvatski klubovi,pa kad bi Zrinjski ispao ne bi ostao 1 klub
I taj GOSK ili Capljina bi godinu kasnije ispali pa se opet dodje na isto.

Mislim da Zrinjski svakako nije za ispadanja i ne znam sta ce im ove blamaze.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 apr 2011, 19:22

Evo upravo čitam da ukoliko mi budemo prvaci, Čelik ide u Evropu preko kupa. Ja vjerujem da će Čelik nam pustiti u prvenstvu jer bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Nije da nam moraju pustiti ali što je sigurno ssigurno je.
FEDERER= KLOC

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 apr 2011, 19:24

Ma mi možemo sve u gostima uzeti do kraja hladno. S obzirom kako igramo u zadnje vrijeme, teže će nam kući zabilježiti 5/5.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 apr 2011, 19:29

elSaik je napisao/la:Ma mi možemo sve u gostima uzeti do kraja hladno. S obzirom kako igramo u zadnje vrijeme, teže će nam kući zabilježiti 5/5.
Do današnjeg dana sam vjerovao u titulu, ali i da svih 10 do kraja dobijemo teško ćemo do nje stići. Ja se ipak nadam, ali ovo što se radi u ligi je žalosno. Zrinjski i Sloboda će dati Borcu, bez obzira što će ih pitari večeras oderati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 apr 2011, 19:34

Kakva ba namještanja, šta ko zna o tome šta će se namještat, ovdje bi trebalo uvest zatvor za onog ko priča bezveze, pa eto recimo ako Sloboda pobjedi Borac da fino ideš u zatvor kad trabunjaš gluposti... jedan me je poslije prve utakmice sa Širokim ubjeđivao da je Širokom OBEĆAN Kup, a gdje je sad, nesto ko duh... najlakše je pričat bezveze, trabunjat o teorijama, idite malo prošetajte, uhvatite svježe have i prestanite se bavit glupostima... ako se sve tako najmešta zašto onda pratite sve, meni bi bilo glupo pratit Ligu u kojoj je sve namješteno... kakvi bezveznjaci...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Ramirez, Tuce11 i 51 gost.