Jeger više ni cure ne piju, nego uzmu Asbach. Ide dosta Gin, poneka Vodka, ali ko zna i ima keša ide i Viski kojima je cijena litra do 500 eura.
Saznaće numam za tako nešto ako bude u šarolikom društvu.
Mada sumnjam.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jeger više ni cure ne piju, nego uzmu Asbach. Ide dosta Gin, poneka Vodka, ali ko zna i ima keša ide i Viski kojima je cijena litra do 500 eura.
Na koji da pređem ???TefalTava je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:37znao si uvihek sta valja al budi gospar pa predji na gin e to je pice nas alkoholicaraVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:27Nisam vala , ali moglo bi se . Koju si ti pio ? Mogla bi neka Viljamovka , a ???![]()
![]()
![]()
cetiri gina i jedna visnja za presjek i sve tako u krug![]()
Japanci su dobri. Irci su mi top isto.VensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:25E jes dobar ovaj zeleni Šetač , auuuuuuu fenomenalan !!!!soko je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:11Jagermeister i gold slager se ispija po svabijiVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 19:54
Ovo je od druga stan , a i da je moj nemam ja problema sa tim . Poenta slike je Šetač , ali yebi ga vi Švabe ne volite viski držite se točene , to je vaš plafon![]()
Jes da je ovaj drugi iz svice,
Prije mjesec dana sam pio ovaj viski :
Sunce ti poljubim , ne znam koji je bolji![]()
Znaci samo numan tuce po jageru
Bolji je od mandarine meni, nularica isto. Ovaj mi je meh.
Ma ne vidi se bina od trećeg safa zbog smoga, kamol preko kamere
Naravno da ne , ovo je zemlja alkohola yebla te droga , mrš iz moje avlije
Nargila lagano, malo meze i 80s hits. Sutra radim od 07h do 19h
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni, jasmin10, Rosicky, sirBobbyMoore i 18 gostiju.