RSD Velež - Igrački kadar i transferi

aimar21
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la aimar21 » 23 dec 2024, 13:22

Po meni je Karić bio prednost, dok je bio U21. Sada je već to dosta upitno. Nakon Tuzle je imao ono vrijeme u Lokomotivi, gdje nije igrao, pa onda Željo, gdje više nije igrao nego što jeste. Ako mislimo napredovati, trebamo bježati od polovnjaka iz naše lige. Hiroš, koliki god bio majstor, ne znam koliko bi nam odgovarao. Smatram da smo takvog jednog imali u Suljiću.

Nadam se da će Mravac i trener iskopati par igrača koji će odskakati kvalitetom od ovoga što imamo. Buz je dugo vezan za Njemačku, a Mravac za Austriju i sigurno mogu naći kvalitetna rješenja.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 dec 2024, 13:36

Sa pojačanjima koja su ovdje pisana tipa Hiroš, Karić, Adi Alić, Dženan Bureković itd. malo bi nam bila dva oka za plakanje u maju. Još kad bi ostale neke od vedeta koje su dovedene na ljeto, to bi bila ekipa malo jača od Slobode jer bi imali redovne plate.

Ono što bi po meni trebalo ostati jeste:

* Hadžikić, Ribić, junior
* Savić, Hrkać, stoper, junior
* Oreč, Isasegi (ako nemamo bolje, a nemamo)
* Sturm, novi bek
* Halilović, Laus, SIkalo, Vehabović, Prses
* Lohan, Mlinaric, Haskic, Milak

Ovdje ne računam momke koji imaju dvojnu registraciju i već igraju kao što su Abaza, Juklo, Gosto. Tu bi trebao i Puce da ode negdje malo da igra redovno.

Ovdje imamo 20 igrača koji su relativno ok, i tu će ostati vjerovatno neko koga se ne možemo riješiti jer ih je bivši predsjednik zavezao dvije godine za nas.

Na ovo nam treba minimalno tri do četiri igrača, krilo, lijevi bek, veznjak i stoper. Možda i napadač ali treba vidjeti ko će od ovih promašaja ostati.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 23 dec 2024, 14:22

Ima li neko informacije šta je sa Brandaom, on je u Jedinstvu iz Bijelog Polja koje tavori u lošijoj ligi od naše i ovakvom Veležu bi bio pojačanje ako je na približnom nivou kao ranije..Relativno je mlad još uvijek za naše uslove (29), nadam se da ima nekakve ambicije i da nije završio sa ozbiljnijim fudbalom (ako se naš ovaj ovdje uopšte može tako nazvati..).

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 dec 2024, 14:25

Imamo naš forum napokon gdje mogu pisati samo članovi kluba,ima sasvim dovoljno informacija o svemu u klubu.
Registracija na forum je moguća samo sa članskom kartom.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 23 dec 2024, 15:40

Espiritosanto je napisao/la:
23 dec 2024, 14:25
Imamo naš forum napokon gdje mogu pisati samo članovi kluba,ima sasvim dovoljno informacija o svemu u klubu.
Posalji mi link za forum. Hvala
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

redarmy88
Kontakt:

Post Postao/la redarmy88 » 23 dec 2024, 16:07

BigEM je napisao/la:
23 dec 2024, 15:40
Posalji mi link za forum. Hvala
Može i meni link.Hvala

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 23 dec 2024, 18:08

Posalji link ziv bio
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 23 dec 2024, 19:44

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
23 dec 2024, 18:08
Posalji link ziv bio
Moze i meni link

XjuznjakX
Kontakt:

Post Postao/la XjuznjakX » 23 dec 2024, 21:19

Jedan Radovac nije bio"neko pojacanje,ili Zeljkovic,pa postadose haman najbolji,kod nas "zivnuse".Nama ,ko suho zlato,trebaju dva dobra veznjaka a za ostalo cemo mi lahko.Prses nas je nosio saam kroz jesenji dio.Sve ostalo bilo je tanko.ja mislim da bi Hiros kod nas"proigrao",isto kao I Karic.Zato i pomenuh. Uostalom,jedno su zelje a drugo mogucnosti.Jbg...

Inace,i mene su cusnuli sa Telegram grupe,jer sam radio i nisam vidio da se mora poslati broj clanske.Kad sam uletio sljedeci dan-nema pristupa.Nejse.

Ipak,ovo sa posebnim forumom sam i ja predlagao,jos davno.Da se ovdje nista javno ne pise.I u svakom slucaju je dobra svar.

Posalji mi taj link za forum u PP.Hvala.

StarmoUnited
Kontakt:

Post Postao/la StarmoUnited » 24 dec 2024, 13:45

I ja bih link ako može

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 26 dec 2024, 08:38

killafrommanilla je napisao/la:
23 dec 2024, 13:36
Sa pojačanjima koja su ovdje pisana tipa Hiroš, Karić, Adi Alić, Dženan Bureković itd. malo bi nam bila dva oka za plakanje u maju. Još kad bi ostale neke od vedeta koje su dovedene na ljeto, to bi bila ekipa malo jača od Slobode jer bi imali redovne plate.

Ono što bi po meni trebalo ostati jeste:

* Hadžikić, Ribić, junior
* Savić, Hrkać, stoper, junior
* Oreč, Isasegi (ako nemamo bolje, a nemamo)
* Sturm, novi bek
* Halilović, Laus, SIkalo, Vehabović, Prses
* Lohan, Mlinaric, Haskic, Milak

Ovdje ne računam momke koji imaju dvojnu registraciju i već igraju kao što su Abaza, Juklo, Gosto. Tu bi trebao i Puce da ode negdje malo da igra redovno.

Ovdje imamo 20 igrača koji su relativno ok, i tu će ostati vjerovatno neko koga se ne možemo riješiti jer ih je bivši predsjednik zavezao dvije godine za nas.

Na ovo nam treba minimalno tri do četiri igrača, krilo, lijevi bek, veznjak i stoper. Možda i napadač ali treba vidjeti ko će od ovih promašaja ostati.
Nikola Antić ? Raskinuo je s Partizanom.

XjuznjakX
Kontakt:

Post Postao/la XjuznjakX » 31 dec 2024, 16:29

Ovo za eventualni odlazak Mlinarica nije nimalo dobra svar.Mlinaric vrijedi kao igrac mnogo vise od onog sitnisa koji Janezi daju za njega.Proslo je valjda vrijeme kad smo svioe najbolje igrace pustali nizasta.Zelimo li napraviti JAK Velez,evropski Velez,sa ovom se praksom treba prestati.Mnogo je isplativije izboriti Evropu i proci u grupnu fazu(a za to ti trebaju dobri igraci)vec"zaradjivati"prodajom najboljih.Ovo nebi bila "zarada'vec cisti gubitak.

salmy

Post Postao/la salmy » 31 dec 2024, 18:56

XjuznjakX je napisao/la:
31 dec 2024, 16:29
Ovo za eventualni odlazak Mlinarica nije nimalo dobra svar.Mlinaric vrijedi kao igrac mnogo vise od onog sitnisa koji Janezi daju za njega.Proslo je valjda vrijeme kad smo svioe najbolje igrace pustali nizasta.Zelimo li napraviti JAK Velez,evropski Velez,sa ovom se praksom treba prestati.Mnogo je isplativije izboriti Evropu i proci u grupnu fazu(a za to ti trebaju dobri igraci)vec"zaradjivati"prodajom najboljih.Ovo nebi bila "zarada'vec cisti gubitak.
Sve zavisi od iznosa koji bi trebao Velež dobiti, ako se zaradi milion, mislim EUR-a to će biti dobro, sve ispod toga je bezveze. Jako malo igrača-(napadača) je na tržištu i pitanje je ko će biti Mlinariceva zamjena. Vjerujem da Buz zna šta radi i da on i Mravac imaju strategiju dovođenja kvalitetnih pojačanja. Pozivam Rođene koji komuniciraju na "posebnom linku" podjele interesantne informacije, koje se odnose na pojačanja, sa ostalim simpatizerima Veleža. Tu prije svega mislim na @killafrommanilla ili @Balorda, jer ako nam oni ne jave neku informaciju onda je bespotrebno bilo šta komentarisat na ovom forumu. Pozdrav iz hladnog Sarajeva i Sretna Nova 2025.godina svim navijačima Veleža. FORZAAA.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 dec 2024, 19:06

Zbog smradatora od novinara, strogo pisanje na zatvorenom, forumu barem što se mene tiče. Bye, bye, smećesmeće.ba...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 01 jan 2025, 02:01

Zbog smradatora od novinara, strogo pisanje na zatvorenom forumu barem što se mene tiče. Bye, bye, smećesmeće.ba...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

XjuznjakX
Kontakt:

Post Postao/la XjuznjakX » 01 jan 2025, 16:29

salmy je napisao/la:
31 dec 2024, 18:56
XjuznjakX je napisao/la:
31 dec 2024, 16:29

Sve zavisi od iznosa koji bi trebao Velež dobiti, ako se zaradi milion, mislim EUR-a to će biti dobro, sve ispod toga je bezveze. Jako malo igrača-(napadača) je na tržištu i pitanje je ko će biti Mlinariceva zamjena. Vjerujem da Buz zna šta radi i da on i Mravac imaju strategiju dovođenja kvalitetnih pojačanja. Pozivam Rođene koji komuniciraju na "posebnom linku" podjele interesantne informacije, koje se odnose na pojačanja, sa ostalim simpatizerima Veleža. Tu prije svega mislim na @killafrommanilla ili @Balorda, jer ako nam oni ne jave neku informaciju onda je bespotrebno bilo šta komentarisat na ovom forumu. Pozdrav iz hladnog Sarajeva i Sretna Nova 2025.godina svim navijačima Veleža. FORZAAA.
Ako nismo u stanju za pola love koju eventualno dobijemo,da dovedemo identicno efikasnog napadaca,losa nam je matematikk.Dzaba brate dobiti i milion eura,ako necemo imati igraca slicnih kvaliteta.Zelimo li evropski Velez,moramo imati igrace za to a ne sve sto valja "na prvi mig"prodavati.I to u bescjenje.
Inace,odavno govorim da se o eventualnim åojacanjima govori iskljucivo na zatvorenim pirtalima(na nasem portaler npr),a ne javno i pogotovu ne na OVOM PORTALU.Ovaj portal mozda jeste BiH portal,ali po svemu a posebno po "urednistvu" nije"nash", i bolje ne pisati svasta.Inace je ovo bio moj komentar na objavljenu vijest.

salmy

Post Postao/la salmy » 02 jan 2025, 18:25

Novinari ukoliko pišu bljuvotine o Veležu, treba ignorisati. Velež može samo uspjesima začepiti labrnje svim neprijateljima. I ovo što se pominju odlasci Mlinarica i Hadžikica ima smisla i treba nam novaca da dovedemo kvalitet, a ne kvantitet kao što je neuspješno odradila prethodna uprava. Treba podržati i Rahimica i trenera Buza koji sigurno prave dobru priču, a nadam se da ćemo se uskoro uvjeriti, kao i sami navijači. Forzaaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 03 jan 2025, 03:03

Treba prodati Hadzukica I Mlinarica nek idu a dovesti za te pare 5-6 kvalitetni igraca i pripremiti ekipu i napasti Kup

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 03 jan 2025, 03:03

Treba prodati Hadzukica I Mlinarica nek idu a dovesti za te pare 5-6 kvalitetni igraca i pripremiti ekipu i napasti Kup

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.