FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
S igračkog aspekta sam prezadovoljan ovim transferom. Može igrati više pozicija, od krila, ofanzivnog veznog do neke lažne devetke čak. Sa aspekta brojki također sjajan transfer, igrač sa odličnom statistikom u dvije sezone zaredom u prvoj ligi Sloveniji i to sa 20 i 21 godinom u ekipi iz donjeg dijela tabele.
Ne zaboravimo da je samo prije pola godine imao sezonu sa 9 golova i 3 asistencije u Radomlju koji je završio predzadnji na tabeli. Nije to toliko daleko.
Također je bio dobar ljetos i na pripremama Hajduka kod Gattusa.
Nadam se samo da je glavu smirio.
Ako hoćete detaljniju analizu, možete u komentarima ovog tweeta pročitati taktičku analizu Šošića:
Evo i jedan kratak video neki njegovih golova i asistencija iz prošle sezone:
Highlightsi Muftića ove sezone:
---------------------------Krpić/Laušević------------------------------
Šošić/Cvetanoski-----Dangubić/Mirčevski-------Boljević/Šabić
Ako nas Hiroš napusti ove zime.
Šošić/Cvetanoski-----Dangubić/Mirčevski-------Boljević/Šabić
Ako nas Hiroš napusti ove zime.
- MocMahale444
Steta bi bilo da nas napusti Hiros ali sta je tu je jbga.
Samo da je kako utopiti Al-Jabera za neki solidan novac.
Samo da je kako utopiti Al-Jabera za neki solidan novac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ako dodje Šošić nadam se samo da ce ugovor biti minimalno na 2-2.5 godine to bi pokazalo da smo se malo uozbiljili po pitanju ugovora i rijesili onih ugovora po 1-1.5 godinu.
Ma ja bi volio da prodamo Jabera, eventualno da ostane do kraja ljeta neki dogovor napravit, pozajmica sta li.
Moze on napredovat kod nas al nam trebaju onda jos 2-3 brza igraca sa kojima ce se razumit kroz kretnje i pozicioniranje.
Realno bolje je prodat ga sad i otic u Evropu nego da ostane, osiguramo Evropu i tamo bez njega. U tom kratkom periodu zamjenit prvotimca nije bas lagano.
Naravno da je najbolja opcija najbolje igrace zadrzat pa ih posle Evrope prodat, npr da sad Borac proda neke. Nama jos fali do toga nazalost.
Moze on napredovat kod nas al nam trebaju onda jos 2-3 brza igraca sa kojima ce se razumit kroz kretnje i pozicioniranje.
Realno bolje je prodat ga sad i otic u Evropu nego da ostane, osiguramo Evropu i tamo bez njega. U tom kratkom periodu zamjenit prvotimca nije bas lagano.
Naravno da je najbolja opcija najbolje igrace zadrzat pa ih posle Evrope prodat, npr da sad Borac proda neke. Nama jos fali do toga nazalost.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nedo je bas prekucao igricu i mislim da je najbolja emisija kod Sanela Konjhodzica od kako je poceo s podcastom…..
-
- Kontakt:
But I am striker 

- Riquelme1921
- Kontakt:
Dolazak Madžida vjerovatno znači i odlazak Hiroša.
Šteta. Stvarno sam imao ogromna očekivanja od njega kada se vratio kod nas, svaki prelazni rok sam ga potajno prizivao na Grbavicu ali na kraju stvarno nije išlo.
Naš klub nije Unis pa da se tu može rekreativno igrati fudbal pa eto danas ako podereš i jesi, ako ne nikom ništa.
Nažalost Amer je često pokazao da će on igrati samo kada se njemu igra, ovo u posljednjem kolu je bilo baš tuga.
Nego, on je naše dijete, hajd da pomislim pa eto bio je u mlađim selekcijama ali možda ne voli Želju ali on ima na leđima istetoviranu Grbavicu a onda zaigra na njoj i pokazuje manje želje nego naše legende na Hasetovom turniru. Baš mi to neće u glavu.
Što se tiče Šošića, iskreno mislim da će biti top pojačanje. Momka dovodimo besplatno te ne možemo fuliti. Njegova prethodna sezona u Sloveniji je bila i više nego plodonosna.
Igrao je za Radomlje koje je završilo predzadnje na tabeli a zabio je 9 golova. (Fun fact, Hiroš nikada u karijeri u jednoj sezoni nije zabio toliko). Uz to, mnogo važan podatak je da je Šošić i mlađi od Hiroša 6 godina.
Kada je riječ o njegovoj glavi, mislim da će tu Ćorić napraviti dosta dobrih stvari. Naši igrači ponovo počinju ličiti na tim i na ljude koji bi sad stali braniti svoje saigrače (Što je ogroman napredak kad se uzme u obzir da nam je prije godinu dana Jakovljević yebo majku a naši igrači sjede i gledaju ga). Tu je naravno i Joldić koji ga je već trenirao i vjerujem da će se to srediti.
Bilo kako bilo, žao mi je Amera. Nejasno mi je da je takav majstor dozvolio da je sada najprimamljivija ponuda Radnik iz Bijeljine ali eto, želim mu svu sreću ukoliko nas napusti, ipak je to naš Željovac.
Šteta. Stvarno sam imao ogromna očekivanja od njega kada se vratio kod nas, svaki prelazni rok sam ga potajno prizivao na Grbavicu ali na kraju stvarno nije išlo.
Naš klub nije Unis pa da se tu može rekreativno igrati fudbal pa eto danas ako podereš i jesi, ako ne nikom ništa.
Nažalost Amer je često pokazao da će on igrati samo kada se njemu igra, ovo u posljednjem kolu je bilo baš tuga.
Nego, on je naše dijete, hajd da pomislim pa eto bio je u mlađim selekcijama ali možda ne voli Želju ali on ima na leđima istetoviranu Grbavicu a onda zaigra na njoj i pokazuje manje želje nego naše legende na Hasetovom turniru. Baš mi to neće u glavu.
Što se tiče Šošića, iskreno mislim da će biti top pojačanje. Momka dovodimo besplatno te ne možemo fuliti. Njegova prethodna sezona u Sloveniji je bila i više nego plodonosna.
Igrao je za Radomlje koje je završilo predzadnje na tabeli a zabio je 9 golova. (Fun fact, Hiroš nikada u karijeri u jednoj sezoni nije zabio toliko). Uz to, mnogo važan podatak je da je Šošić i mlađi od Hiroša 6 godina.
Kada je riječ o njegovoj glavi, mislim da će tu Ćorić napraviti dosta dobrih stvari. Naši igrači ponovo počinju ličiti na tim i na ljude koji bi sad stali braniti svoje saigrače (Što je ogroman napredak kad se uzme u obzir da nam je prije godinu dana Jakovljević yebo majku a naši igrači sjede i gledaju ga). Tu je naravno i Joldić koji ga je već trenirao i vjerujem da će se to srediti.
Bilo kako bilo, žao mi je Amera. Nejasno mi je da je takav majstor dozvolio da je sada najprimamljivija ponuda Radnik iz Bijeljine ali eto, želim mu svu sreću ukoliko nas napusti, ipak je to naš Željovac.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Meni Sosic dodje kao slican profil kao Hiros, samo mladji i brzi. Nije klasicno krilo, vise dodje kao igrac iza napadaca koji se cesto nadje u prilici da postigne gol.
Ne znam je li Sanel izgovorio pet rečenica u ova 2-3 sata.

Nedo odličan.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Dolaskom u naš klub Madžid će postati naš najvrijedniji igrač. Zuka reaguj.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Sretna nova godina svim Zeljovcima, da nam Zeljo, ako Bog da, u ovoj godini, bude jos bolji u svim segmentima.
Tek smo jedan sat u novoj godini, a vec se vise od 120 ljudi uclanilo..

Tek smo jedan sat u novoj godini, a vec se vise od 120 ljudi uclanilo..

Poslije 10,5h 273 člana. Daj makar milju do kraja dana!
Sretna nova svim zeljovcima da nam ova bude kud i kamo rahatnija
za 13h skoro stigli kone koje prikupljaju clanarinu 13dana

415 clanova od 00:00
Svi obnoviti clansku, a koji nisu neka se uclane!
Sretna nova godina
02.01 Dolina Cupova 20:00 (BHT1) Sutra!
29.01 Gangwon - Zeljeznicar (MY TV)
01.02 Karpaty - Zeljeznicar (MY TV)
04.02 Sileks - Zeljeznicar (MY TV)
08.02 Zeljeznicar - Vares (Arenasport) Kup BIH
Imamo cetiri utakmice da se zagrijemo za nastavak prvenstva, idemo jos jace svi zajedno u 2025
Svi obnoviti clansku, a koji nisu neka se uclane!
Sretna nova godina
02.01 Dolina Cupova 20:00 (BHT1) Sutra!
29.01 Gangwon - Zeljeznicar (MY TV)
01.02 Karpaty - Zeljeznicar (MY TV)
04.02 Sileks - Zeljeznicar (MY TV)
08.02 Zeljeznicar - Vares (Arenasport) Kup BIH
Imamo cetiri utakmice da se zagrijemo za nastavak prvenstva, idemo jos jace svi zajedno u 2025
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potvrđeno ode Hirke
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 9 gostiju.