Curry je definitivno bolji od Hardena
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
logično, i to ne malo
Harden je imao mnogo slabiju ekipu od Currya. Narocito nakon sto mu se smece od Zmije pridruzilo. I tu je bio blizu da ga dobije i vjerovatno bi da se Paul nije povrijedio.nerkolfc je napisao/la: ↑30 dec 2024, 19:07A ko to tacno u ovim raspravama nije imao ekipu tj ponajbolje igrace lige? Samo ne mogu svi osvojiti ni s ekipom
Pa imao je i Harden priliku sa zmijom ili sa MVP Embiidom pa naravno usrao.Mogli je napisao/la: ↑30 dec 2024, 19:29Harden je imao mnogo slabiju ekipu od Currya. Narocito nakon sto mu se smece od Zmije pridruzilo. I tu je bio blizu da ga dobije i vjerovatno bi da se Paul nije povrijedio.
Pa povrijedili su se i on i Irving. Da nisu Netsi bi sigurno uzeli.
Ma ima dosta i do timing-a, ona ekipa Raketa (prva godina sa CP3), bi se u zadnje 3-4 sezone prosetala ligom bez pola muke. Ali ih tad zapalo da igraju protiv GSW jebga.
Ma kad je ljigavac odradio najjadniji potez u historiji sporta. Zamisli otic u ekipu koja te izbacila u sedam tekmi te godine. To je kao da je Jordan digao ruke od Bullsa i otisao u Celticse nakon sto su ga dobijali.
- Trebinjac94
- Kontakt:
A dobro u Nba je sreća uvijek bila ogroman faktor, Stef je dokazao da može osvajati titule, a Harden nije. Ali i da Durant nije prešao u GSW vjerovatno ni on ne bi imao titulu u karijeri što ne znači da nije odličan igrač. Iako će Stef završiti karijeru kao uspješniji igrač, da sam ja GM sadašnjih Wizardsa i da imam prvi pik drafta ja bih izabrao Hardena ispred Stefa bez obzira na sve uspjehe Stefa.
Blue Train
To je to. Vidi se da si znalac kao Ltrain.Trebinjac94 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 19:51A dobro u Nba je sreća uvijek bila ogroman faktor, Stef je dokazao da može osvajati titule, a Harden nije. Ali i da Durant nije prešao u GSW vjerovatno ni on ne bi imao titulu u karijeri što ne znači da nije odličan igrač. Iako će Stef završiti karijeru kao uspješniji igrač, da sam ja GM sadašnjih Wizardsa i da imam prvi pik drafta ja bih izabrao Hardena ispred Stefa bez obzira na sve uspjehe Stefa.

Jeb.aji ga sta je bilo bilo je, da vidimo gdje ce Fox zavrsiti, San Antonio ili Houston. Evo sve se cini da gura trade
Sta bi Rakete dale za Foxa?alemsa je napisao/la: ↑30 dec 2024, 22:45Jeb.aji ga sta je bilo bilo je, da vidimo gdje ce Fox zavrsiti, San Antonio ili Houston. Evo sve se cini da gura trade
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa nekako se cini i najrealnije da dodje u Houston.
Ocajan trade za Houston. Nista bolji ne bi bili nego sada.
I San Antonio je realna opcija, njima bas fali bek.
@mogli
Pa bili bi bolji jebga, nemaju closera a niti jakog scorera, gube tekme jer ne mogu nista uraditi u napadu u zavrsnici.
Ma prerano je za Spurse,treba maximalno razviti Wembija u narednih par sezona i sacekati mozda i bolju opciju na trzistu.
Ma nema tu cekanja opcije kralju, uzimas sto mozes i sto te cini boljim. Ko ti garantuje da ce ta opcija biti dostupna i plus da ce htjeti tebi doci. Ja ga vidim u San Antoniju vise, cisto iz razloga jer bi ih to bas ucinilo playoff ekipom. Znaci automatski bi bili bolji za barem 3 pozicije na tabeli. Tako napredujes, ne ides nazad jebga. Houston nije "ocajan" jer su treci i ide im dobro trenutno, tako da ono i mogu a ne moraju, dok Spursima treba ta inekcija. No, isti koncept vazi i za Hou, Fox bi ih ucinio boljim posebno u playoffu.
Pa garantuje im Wembyalemsa je napisao/la: ↑30 dec 2024, 23:43Ma nema tu cekanja opcije kralju, uzimas sto mozes i sto te cini boljim. Ko ti garantuje da ce ta opcija biti dostupna i plus da ce htjeti tebi doci. Ja ga vidim u San Antoniju vise, cisto iz razloga jer bi ih to bas ucinilo playoff ekipom. Znaci automatski bi bili bolji za barem 3 pozicije na tabeli. Tako napredujes, ne ides nazad jebga. Houston nije "ocajan" jer su treci i ide im dobro trenutno, tako da ono i mogu a ne moraju, dok Spursima treba ta inekcija. No, isti koncept vazi i za Hou, Fox bi ih ucinio boljim posebno u playoffu.

Pa vrlo moguce da ce lakse dolaziti do star igraca s obzirom na njeg, ali nema ni tu garancije, prvo San Antonio nije neka pozeljna destinacija, drugo eto ti i Denvera, Jokic je najbolji igrac lige ili u samom vrhu vec neko vrijeme pa ne vidim da se neko bori da ode tamo odnosno nikog znacajnog nisu doveli.
Pa Murray je izgledao kao legit star kad su osvojili titulu,a sad izgleda kao da su se njim i MPJ zavalili u lose ugovore.Jednostavno nemaju opcije da mu dodaju bilo sta.alemsa je napisao/la: ↑31 dec 2024, 00:21Pa vrlo moguce da ce lakse dolaziti do star igraca s obzirom na njeg, ali nema ni tu garancije, prvo San Antonio nije neka pozeljna destinacija, drugo eto ti i Denvera, Jokic je najbolji igrac lige ili u samom vrhu vec neko vrijeme pa ne vidim da se neko bori da ode tamo odnosno nikog znacajnog nisu doveli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.