Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Vi dijasporaši niste normalni navijači BiH i ne predstavljate narod BiH koji ne podržava menadžersku reprezentaciju neznalice.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Naravno da nikome nje drago kad ga pokradu, opljačkaju ili bilo šta drugo, ali meni smeta tekst njegove objave...'Dobro me Sarajevo dočeka'....
koje implicira mnogo stvari. Nije te jarane dočekalo Sarajevo nego lopov i kriminalac. Nisi jarane jedini kome se to desilo. Zašto si ostavio stvari u autu da budu meta lopovu. Zašto tražiš poseban tretman i ulogu žrtve.
Mogao je umjesto tog 'Dobro me Sarajevo dočeka' recimo 'Opljačkan sam na Marijin Dvoru' i ne bi imalo nikakve konotacije, ali mi ovako smrdi...
koje implicira mnogo stvari. Nije te jarane dočekalo Sarajevo nego lopov i kriminalac. Nisi jarane jedini kome se to desilo. Zašto si ostavio stvari u autu da budu meta lopovu. Zašto tražiš poseban tretman i ulogu žrtve.
Mogao je umjesto tog 'Dobro me Sarajevo dočeka' recimo 'Opljačkan sam na Marijin Dvoru' i ne bi imalo nikakve konotacije, ali mi ovako smrdi...
-
- Kontakt:
Neka ga bolje dočekaju u Bl.Ko ga ****.
Neka sa Vicom dogovori nacionalni stadion u Banja Luci.
Čuj htjeli su u Sarajevu,majku ti **** pravi ga u Doboju.
Neka sa Vicom dogovori nacionalni stadion u Banja Luci.
Čuj htjeli su u Sarajevu,majku ti **** pravi ga u Doboju.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da je ovo sam sebi napravio da fotografiše i objavi na Instagram. On je samo željan pažnje uvijek bio na društvenim mrežama. Klasični kompleksaš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Presra ga i ti sadbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:46Ne bi me iznenadilo da je ovo sam sebi napravio da fotografiše i objavi na Instagram. On je samo željan pažnje uvijek bio na društvenim mrežama. Klasični kompleksaš.
Rumuni dobili dojavi gdje barba cuva taktike.
Profesionalni pokeras a pokraden ...
Sve za lajk ...

Sve za lajk ...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Dosadan si, jadan i ne je.be te niko ni 2%.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:46Ne bi me iznenadilo da je ovo sam sebi napravio da fotografiše i objavi na Instagram. On je samo željan pažnje uvijek bio na društvenim mrežama. Klasični kompleksaš.
Glupane.
Pretjera ga bas, cuj sam sebi da razbije prozor i osteti auto 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sergej to ti je Sarajevo tesko ces tu naci postenog i bogatog radnika, privatnika, firmu i ono malo sto ih ima su Sandzaklije i doslje, tu ti stanuje olos, lopov, kriminalac i budzetlijica koji nikad realnog sektora vidio nije.
Moras se paziti kad hodas tamo i auto ostavljati samo na parkingu privatnom, dobro ograđenom i pod kamerama.
Moras se paziti kad hodas tamo i auto ostavljati samo na parkingu privatnom, dobro ograđenom i pod kamerama.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Sergej i njegov stručni štab su pravi ljudi na pravom mjestu.
Radi se planski i iz temelja. Rezultat će doći ali treba vremena i strpljenja.
Bit će to lijepa priča.
Bit će to lijepa priča.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
-
- Kontakt:
Yes, poštenjačina do poštenjačine, samo što što je za njih poštenje nešto drugo, a to je pošteno zaje.bat za svoju korist.Wanderson je napisao/la: ↑30 dec 2024, 09:08Sergej to ti je Sarajevo tesko ces tu naci postenog i bogatog radnika, privatnika, firmu i ono malo sto ih ima su Sandzaklije i doslje, tu ti stanuje olos, lopov, kriminalac i budzetlijica koji nikad realnog sektora vidio nije.
Pošteni poduzetnici iz Sandžaka

Urnebesno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dzemil je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:42Naravno da nikome nje drago kad ga pokradu, opljačkaju ili bilo šta drugo, ali meni smeta tekst njegove objave...'Dobro me Sarajevo dočeka'....

obicni truhlo od osobe, eto kao neko zna sta on vozi namjerno ga targetirali to hoce da implicira ovim sto je napisao

- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Implicira da je postalo normalno da ti obiju auto čim dođeš u Sarajevo, danas njemu sutra bilo kom drugom.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 dec 2024, 20:22dzemil je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:42Naravno da nikome nje drago kad ga pokradu, opljačkaju ili bilo šta drugo, ali meni smeta tekst njegove objave...'Dobro me Sarajevo dočeka'....
Mogao je umjesto tog 'Dobro me Sarajevo dočeka' recimo 'Opljačkan sam na Marijin Dvoru' i ne bi imalo nikakve konotacije, ali mi ovako smrdi...![]()
obicni truhlo od osobe, eto kao neko zna sta on vozi namjerno ga targetirali to hoce da implicira ovim sto je napisao![]()
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Barbarez i ne razmislja nesto ostavio auto u mrakaci na Marjin Dvoru i novcanik ostavio unutraDefanzivnivezni je napisao/la: ↑30 dec 2024, 20:31Implicira da je postalo normalno da ti obiju auto čim dođeš u Sarajevo, danas njemu sutra bilo kom drugom.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 dec 2024, 20:22dzemil je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:42Naravno da nikome nje drago kad ga pokradu, opljačkaju ili bilo šta drugo, ali meni smeta tekst njegove objave...'Dobro me Sarajevo dočeka'....
Mogao je umjesto tog 'Dobro me Sarajevo dočeka' recimo 'Opljačkan sam na Marijin Dvoru' i ne bi imalo nikakve konotacije, ali mi ovako smrdi...![]()
obicni truhlo od osobe, eto kao neko zna sta on vozi namjerno ga targetirali to hoce da implicira ovim sto je napisao![]()
To se svugdje moze desiti, ko jos novcanik ostavlja u autu na vidjelo
I u Parizu da parkiro tako isto bi mu se desilo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma lik nema mozga a i ovi sto ga podrzavaju i pravdaju sta god uradio jos manje 

- PasodelMar
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 dec 2024, 20:40ma lik nema mozga a i ovi sto ga podrzavaju i pravdaju sta god uradio jos manje![]()

Ne bi me cudilo da su mu kola obili seljoberi dijasporski.
Grad nazalost vrvi od dijasporskih papana, koji praznike nigdje drugo ne znaju provoditi.
Grad nazalost vrvi od dijasporskih papana, koji praznike nigdje drugo ne znaju provoditi.
-
- Kontakt:
Ja jos nisam vidio da neka repka dovede selektora koji nema dana iskustva. To samo mogu bas neozbiljne repke. Jedino pozitivno u ovoj prici je Emir Spahic.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑30 dec 2024, 17:50Sergej i njegov stručni štab su pravi ljudi na pravom mjestu.
Bit će to lijepa priča.