Grobar, rekli bi.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne da nije loše nego je odlično. Asistira, igra sa obje noge, ima top u nozi, zuji kao navijen. Meni lično je bolji igrač od Jabera.
Neće je sad dirati, do seljedećeg apdejta.
Potvrdio je Klix.ba da je dogovoreno. Sad će past' cijena.
Ne znam, nisu napisali detalje. Piše da se sređuju detalji ugovora, što bi, valjda, trebalo značiti da je naš. Vjerovatno mu je Hajduk dao slobodne papire.
Nas na ugovor na 2 godine navodnomamonelafo je napisao/la: ↑30 dec 2024, 15:12Ne znam, nisu napisali detalje. Piše da se sređuju detalji ugovora, što bi, valjda, trebalo značiti da je naš. Vjerovatno mu je Hajduk dao slobodne papire.
mamonelafo je napisao/la: ↑30 dec 2024, 15:12
Ne znam, nisu napisali detalje. Piše da se sređuju detalji ugovora, što bi, valjda, trebalo značiti da je naš. Vjerovatno mu je Hajduk dao slobodne papire.
Nema potrebe da se više "raspravlja" o Misketu i Amaru.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 10:02Moje srce neće podnijeti još jednu raspravu između Misketa i Amara.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑30 dec 2024, 08:55Ako je suditi po traileru u jednom dijelu filma govori i A. Osim, što dalje implicira da film nije za svakoga.mamonelafo je napisao/la: ↑30 dec 2024, 08:15
Hvala ti. Ima li neko info, kada će biti na nekom kino platnu?
To bi bilo dobro. Valjda mu je stalo do fudbala i da zaradi sta od igranja. Vremena ima.NoDi80 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 15:34Nas na ugovor na 2 godine navodnomamonelafo je napisao/la: ↑30 dec 2024, 15:12Ne znam, nisu napisali detalje. Piše da se sređuju detalji ugovora, što bi, valjda, trebalo značiti da je naš. Vjerovatno mu je Hajduk dao slobodne papire.![]()
Odlican film, pun emocija.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑30 dec 2024, 11:46Nema rasprave, samo.mi neje jasno zašto je Amar u filmu, a toliko nas uvjeravali i uvjeravaju još uvijek da je on ultimativni neprijatelj kluba.
Grobar, rekli bi.
![]()
mavi je napisao/la: ↑30 dec 2024, 15:46Još plus kad na sve to dodaš tešku ofiražu velikog predsjednika koji je pod punom krivičnom odgovornošču lažno svjedočio da ne zna za Amarov dug, a nadležno tijelo nedvojbeno utvrdilo suprotno, onda se već shvaća šutnja i nelagoda poklonika i zaštitnika lika i dijela velikog predsjednika.
Hadžija, a laže pod zakletvom. Ne ide jedno s drugim, zar ne? Doduše, ni drugi naš bivši predsjednik se nije proslavio. I on je uhvaćen u raskoraku...