Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Imajednabrigada » 29 dec 2024, 15:42

Ovaj stručnjak je u prvoj utakmici nakon tek dva treninga izostavio iz prve postave momka koji je plakao pred kamerama nakon poraza u barazu od Ukrijine, momka koji je prvi cak i prije Anela kao mlad i prespektivan stoper javno i jasno i glasno rekao "Ja sam odlučio, zelim igrati za Bosnu i Hercegovinu" bez imalo kalkulisanja, momka koji od prvog nastupa u dresu repke nije imao niti jednu kardinalnu gresku koja nas je kostala poraza,..,... Da bi na njegovo mjesto tek tako kao iz vedra neba i niotkud u prvih 11 u prvoj utakmici, stavio nekog anonimusa iz svicarske lige koji je bio skroz potonuo i kojem se nedavno skoro bila ugasila karijera a koji je u prajmu bio velika rvatina i nije dao uopce pricati kamoli nastupati za nasu reprezentaciju.

I na to sve ova budala opravda taj potez da se Denis nedovoljno zalaze nakon dva treninag ???????? Izvinite vi pojedini ako ste glupi ja nisam !!

Zapostavljanje i šikaniranje ovog momka je počelo vec od prve utakmice dakle mnogo prije problema sa Anelom tako da ta neka prica da je branio Anela pada u vodu a sve i da jeste nije dotle da se momak odmah otjera.

Pa šta tek reci za poziv i forsiranje Bicakcica, covjeka koji fudbal igra na granici profesionalnog vec odavno i koji ima vec 35 god i koji je zadnjih godina vise rekreativac nego profesionalac.

Upstalom, tako nam se i vidi, odbrana prima amaterske golove, postavljanje i reakcije u rangu kantonalne lige, al nema veze zato sad "igramo srcem"(al u q) i zalazemo se na treningu to je najbitnije.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 29 dec 2024, 15:52

I meni je se zgadio, bas sam ga ranije gotivio.
Kao sto ste vec pisali prica o nekakvom patriotizmu otjera Denisa a dovodi hrvate koji nas nikad ne bi izabrali da se ne radi o njihovoj karijeri.

Pokazao se koliko je glup i javno kritikuje igraca koji uopste nije dobio šansu na terenu da se pokaze. On misli da ce Dennis doc ginut na treninzima cista glupost , daj momku 90 minuta pa ces se uvjerit da je bolji od Mujakica 3 puta.

Ma nikakav je ovo trener, glumi nekog patriotu. Meni daje nadu to sto je Bajramovic tu i donekle Hrgovic koji znaju taj takticki dio itd. I naravno Spaha koji radi izvanredan posao.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 29 dec 2024, 16:12

Sindikat12 je napisao/la:
29 dec 2024, 15:52
I meni je se zgadio, bas sam ga ranije gotivio.
Kao sto ste vec pisali prica o nekakvom patriotizmu otjera Denisa a dovodi hrvate koji nas nikad ne bi izabrali da se ne radi o njihovoj karijeri.

Pokazao se koliko je glup i javno kritikuje igraca koji uopste nije dobio šansu na terenu da se pokaze. On misli da ce Dennis doc ginut na treninzima cista glupost , daj momku 90 minuta pa ces se uvjerit da je bolji od Mujakica 3 puta.

Ma nikakav je ovo trener, glumi nekog patriotu. Meni daje nadu to sto je Bajramovic tu i donekle Hrgovic koji znaju taj takticki dio itd. I naravno Spaha koji radi izvanredan posao.
Haha,pa prvi bajramovic gura burnica,ali nije uopste to bitno,bitno je da reprezentacija konačno Lici na nešto,konačno imamu bazu igrača,koja će se nastaviti povećavati. Bilo pojedinima drago ili ne,ljudi prave odličan posao do sada !

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 dec 2024, 16:31

Super liči reprezentacija na nešto, 7 šuteva u okvir gola u 10 utakmica :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 29 dec 2024, 17:04

realno su svi prizivali da nase bivse Zvijezde sjede u Savesu i da izvuku reprezentaciju iz ovog sranja.
Vico je na celu saveza i doveo je Barbareza, Spahica , Bajramovica i dao im slobodu da to rade.
Nije Barbarez za selektora , i imao je bas cudnih izjava i odluka l,ali i nemamo nekog izbora. Smjesno je kako su neke informacije o Vukovicu, Ahmedhodzicu i Hadzikadunicu dosle u medije prije nego sto je selektor nesto izjavio, a onda on na to amaterski odgovorio.
Ipak

Odvratno je citati kako ljudi pljuju ova nasa fudbalska imena poput Barbareza i pisu o stvarima nagadjajuci sta se desavalo u reprezentaciji . Mada sta reci o forumasima , kad novinari ne odrade svoj istrazivacki posao,ne naprave intervju , nego pisu stvari ovako fuserski i pisu o instagram profilima igraca- ko koga prati , ko ima ili nema koju zaatavu na profilu, kome je zena nesto objavila....
Ajvatar

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 29 dec 2024, 21:15

Coolpanda24 je napisao/la:
29 dec 2024, 21:06
slika
Sigurno necemo nikad saznati zbog cega, ali ako je samo 1% prisutno to sto je zbog rezultata ili bilo kakve veze sa fudbalom ima,mi smo jedna retardirana nacija

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 29 dec 2024, 21:31

Vjerovatno zbog baustelskih tablica. :yawn:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 29 dec 2024, 21:35

Čitam dosta komentara..i porazno je što ljudi kažu normalno je to...možda je očekivano ali nije normalno. Ovo je dokaz koliko smo retardirana nacija.. pa nekada su i najgori lopovi u ime časti vraćali novčanik ili sat nekoj poznatoj ličnosti...ovo nije vezano za Sarajevo i Sarajlije to je nažalost u 101% države..mislim baš porazno...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 29 dec 2024, 21:40

A vjerovatno neka budala samo pokupio i nije ni vidio ko je vlasnik...ali sad zna... :shifty:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 29 dec 2024, 21:41

Nadam se da nije niko ukrao plan, njegov plan, dugoročni plan.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 dec 2024, 21:43

Pa mozda nije taj znao ni cije je auto. Milion auta sa stranim tablicama po Sarajevu i cijeloj BiH prethodnih dana. Opet nije lijepo jbg...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 29 dec 2024, 21:45

Ja sam prvo mislio da mu je neko namjenski razbio prozor iz "fudbalskih razloga" i pomislio koji papanluk, ali pošto je u pitanju pljačka, onda bi to bilo urađeno ma čije auto bilo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 dec 2024, 21:51

Ne branim nikog niti nedaj Boze pravdam ovaj postupak, Berba to nije zasluzio...al kako znate da je ovo neko uradio redi njega, ja bi prije reko da taj neko nije znao cije auto
=\_1921_/=

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 29 dec 2024, 21:53

Pa vidite li da pise dokumenti, kartice? Ne vjerujem da je znao da je on u pitanju, ko god je to uradio. Vjerovatno ostavio neku torbu unutra i jbg. Nazalost, cesta pojava u Sarajevu.

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 29 dec 2024, 22:01

Nije ni cudo, vidi se na ovaj forum da ima puno bolesnika koji bi ovako nešto uradili...

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 29 dec 2024, 22:12

Ovo mu je jer se zamjerio Husari i njegovim igračima

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 dec 2024, 22:17

Lijepo da neko pokušava izvršiti pritisak da neznalica dadne otkaz, čovjeka treba nagraditi jer je očigledno patriota u pitanju kojem je stalo do uspjeha reprezentacije.

Narod ga neće.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 dec 2024, 22:23

Bukvalno selektor i SS koji je uradio za par mjeseci više posla nego svi selektori zajedno u posljednih 10 godina okruglo!!!
Uvijek ce biti neznalica koji se trude biti glasni, ali ne pije to vode i hvala Bogu da je tako.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 dec 2024, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 29 dec 2024, 22:23

baboedindzeko09 je napisao/la:
29 dec 2024, 22:17
Lijepo da neko pokušava izvršiti pritisak da neznalica dadne otkaz, čovjeka treba nagraditi jer je očigledno patriota u pitanju kojem je stalo do uspjeha reprezentacije.

Narod ga neće.
Jel ti misliš da ti predstavljaš narod? Barabarez ima puno podršku od saveza, novinara i normalni navijaca BiH.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.