Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Pored Juventina Palladina oni doveli mrskog Interistu.
Koopmeiners još jedan u nizu Atalantinih sistem igrača.
Da se razumijemo, kvalitetan igrač, ali kada platiš 60M za formiranog 26-godišnjaka očekuješ instant upgrade i prevagu na terenu, a od njega K. Thuram već sada izgleda bolje. Novi Diego u najavi.
Btw, oni statsi iz mog prošlog posta su Frattesi, Koopmeiners i McTominay. Igrači za golove i sažetke, u kontroli utakmice beskorisni.
- TheTruth34
- Kontakt:
Potpis od riječi do riječi.. Thuram baš izgleda dobro, pravi igrač.koeficijent je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:05Pored Juventina Palladina oni doveli mrskog Interistu.
Koopmeiners još jedan u nizu Atalantinih sistem igrača.
Da se razumijemo, kvalitetan igrač, ali kada platiš 60M za formiranog 26-godišnjaka očekuješ instant upgrade i prevagu na terenu, a od njega K. Thuram već sada izgleda bolje. Novi Diego u najavi.
Btw, oni statsi iz mog prošlog posta su Frattesi, Koopmeiners i McTominay. Igrači za golove i sažetke, u kontroli utakmice beskorisni.
Ne možeš porediti Fratessia i Holanđanina, naš Davide daje golove, ovaj ništa ne radi
Dugo Roma nije dobila Milan u ligi, iskreno koliko god loše izgledao sastav Milana, opet ne vjerujem u našu pobjedu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Romina tranzicija i obrana je Serie B nivo, ne može nijedan trener pomoći.
Reijnders uz Pulišića najbolji Milanov igrač ove sezone.
Nisam siguran jesam li dobro čuo, ali mislim da je na početku utakmice bila pjesma Cardinale vattene, bio je više i red.
Nisam siguran jesam li dobro čuo, ali mislim da je na početku utakmice bila pjesma Cardinale vattene, bio je više i red.

koeficijent je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:07Nisam siguran jesam li dobro čuo, ali mislim da je na početku utakmice bila pjesma Cardinale vattene, bio je više i red.![]()
Just 5 minutes into the game Curva Sud starting chanting:
“Cardinale you have to sell and go out. We are not Americans.”

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Onda je vjerovatno bilo Cardinale devi vendere e vattene, a već su pjevali noi non siamo americani na prošlim utakmicama.milanist je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:08koeficijent je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:07Nisam siguran jesam li dobro čuo, ali mislim da je na početku utakmice bila pjesma Cardinale vattene, bio je više i red.
Just 5 minutes into the game Curva Sud starting chanting:
“Cardinale you have to sell and go out. We are not Americans.”![]()
Kakva je Dybala klasa, nikad neću prežaliti što nije zaigrao za Inter.
čist penal ne svira Milanu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kakvo sudjenje sjeme mu yebem njegovo. fuuuuj
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Uzasno sudjenje za milan iz kola u kolo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sudija izgubio konce totalno.
Čist penal ne svira za Milan,gora je činjenica da ga nisu iz VARa zvali ni da pogleda
Čist penal ne svira za Milan,gora je činjenica da ga nisu iz VARa zvali ni da pogleda

Skandalozno suđenje na štetu Milana se nastavlja od prvog kola ove sezone. FUJ!
“Cardinale devi vendere, vattene”, “Ci avete rotto il caz*o” e “Noi non siamo americani”:koeficijent je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:07Romina tranzicija i obrana je Serie B nivo, ne može nijedan trener pomoći.
Nisam siguran jesam li dobro čuo, ali mislim da je na početku utakmice bila pjesma Cardinale vattene, bio je više i red.![]()
Kardinale, vrijeme je da prodaš i odeš! Mi nismo Amerikanci! A ovo boldirano u sredini neću da prevodim
Lik koji sjedi u VAR sobi i ne reaguje na ovakav propust glavnog sudije je gori od njega, očita namjera da se ošteti Milan
Il Club più titolato al mondo!
Ovo nije penal??? 

Nije mi jasno zašto je uvedeno ono debilno pravilo da VAR ne smije zvati glavnom sudca ako je ovaj imao dobar pogled na situaciju. **** VAR kad se ovakve stvari propuste svirati.
- TheTruth34
- Kontakt:
In Sergio we trust
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.