Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Aaaa, nisam znao da ce ovolika ludnica biti oko sale hahahaha. Postoji inspect element drugovi, nisam nikog uclanio definitivno

On je njihov haver, isto kao da si njihovog dirao.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Ovi ni na memorijalu ne mogu pjesmom podržat svoj klub nego samo kako jebu Želju i pale Grbavicu. Pizde balave i primitivne
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Jasan mi je rivalitet Zelje i Sarajeva,al ove pjesme pitara na turniru koji se odrzava kao sjecanje na Asima Ferhatovica je fakat debilno,mislim da bi normalna raja i navijaci Sarajeva trebali pojasniti ovim debilima da ovaj turnir nije za **** ovog ili onog,nego treba da prodje u fer i sportskoj atmosferi kako bi dolikovalo za Haseta.
Jer neko je izdvojio vrijeme da dodje i da uvelica turnir vase legende i legende grada Sarajeva
Jer neko je izdvojio vrijeme da dodje i da uvelica turnir vase legende i legende grada Sarajeva
pa pogledas im udarni kop jučer i dns njih se 90% ne sjeca igara veldina u njihovom dresuCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:41Ovi ni na memorijalu ne mogu pjesmom podržat svoj klub nego samo kako jebu Želju i pale Grbavicu. Pizde balave i primitivne
Primitivci bili i ostali. Kako se ponašaju na ovoj temi, isto tako i na tribinama. Transfer blama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al fakat debilno,navijanje za svoj klub okej,al pozvati na memorijalni turnir i **** igracima Zelje mater itd..
Sve se nadam da je ovo samo 30-40 debila koji povedu navijanje a ostalo djeca isprate.
Sve se nadam da je ovo samo 30-40 debila koji povedu navijanje a ostalo djeca isprate.
vidim
umjesto da se napravi ludnica,navijas za svoj klub,oni odma ****,psovanje
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Do jucer glasali za Colpu sad kao tjeraju
-
KosevoZove
- Kontakt:
Tako je tebra sve si upravu, ali mladja raja konta da je liga i tekma, ono obrnuto u cast najvece nase legende, treba da prodje u fer i korektnom navijanju.Ejnur je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:41Jasan mi je rivalitet Zelje i Sarajeva,al ove pjesme pitara na turniru koji se odrzava kao sjecanje na Asima Ferhatovica je fakat debilno,mislim da bi normalna raja i navijaci Sarajeva trebali pojasniti ovim debilima da ovaj turnir nije za **** ovog ili onog,nego treba da prodje u fer i sportskoj atmosferi kako bi dolikovalo za Haseta.
Naravno neka bolji pobjedi.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- svrakino1921
- Kontakt:
sizofrenija ocm
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
I ocekujes da te ja branim po forumu…

Unistavanje tema trolanjem i provociranjem, pokusavajuci izazvati nekog da ti opsuje mater… i Goretzka je bio originalniji, a dobio je 20-30 banova zbog toga
Unistavanje tema trolanjem i provociranjem, pokusavajuci izazvati nekog da ti opsuje mater… i Goretzka je bio originalniji, a dobio je 20-30 banova zbog toga
Kockaste glave se popele na reklame hahah
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Vidim sveznalice pričaju o navijanju iako nismo ni ušli u dvoranu...
Čestitke organizatorima na ovom poduhvatu oko Hordi. Syebali utakmicu koja je mogla biti brutalna, izvini Hase nije do nas.
Čestitke organizatorima na ovom poduhvatu oko Hordi. Syebali utakmicu koja je mogla biti brutalna, izvini Hase nije do nas.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MokraKifla
- Kontakt:
Gurbeti odvratni dje god sve im po spisku treba