Hvala liberali

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Centre forward je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:22Gospodo, kako se zove aplikacija koja prikazuje cijene goriva u FBiH? Im'o sam to nekad na starom telefonu, al' ne mogu da se sjetim naziva.
EditCentre forward je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:22Gospodo, kako se zove aplikacija koja prikazuje cijene goriva u FBiH? Im'o sam to nekad na starom telefonu, al' ne mogu da se sjetim naziva.
mislim da je riječ o desnoj traci na toj dionici…
I meni isto , i nekako sam je većinom po noći vozio , užas živi
Sedmicno tom linijom prolazim, ostalo je jos dva lota da urade sto ce zavrsiti iza praznika, a krenuli su i smjer prema ZG popravljati.bavariapivo je napisao/la: ↑28 dec 2024, 23:42Varaš se, ja u srijedu prošao tom dionicom, i ima još dosta km rupa po toj famoznoj desnoj traci, tako da sam uglavnom vozio lijevom…
Vjerovatno ides kad su praznici, tu dosta yebu Turci i stvarno je katastrofa, pogotovo sad dok je bilo radova, ali inace je slabo frekventna ta linija i presretaci rijetko presrecuju tako da se moze i lijepo voziti.
Jesi siguran za ovo? Ne vozim baš sedmično tuda ali vozim često, a nisam nijedne kazne dobio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.