FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
67
33%
Darko Milanič
33
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
30
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
18
9%
Samo stranac
51
25%

Ukupno glasova: 202

PeppermintSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeppermintSA » 26 dec 2024, 15:23

jurisicduska je napisao/la:
26 dec 2024, 11:54
4 igrača

Stoper
Lijevi bek
Krilo
Spic vrhunski

Ekipa bi bila top. Ali ne možeš pogoditi sve a i puno je to igrača. Tako da sam ja na njihovom mjestu pojačao bih odbranu i doveo Guliju nekog gore da ima s kim igrati.
Štoper pod moranjem,
Špic ideala
Sve ostalo bonus

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 26 dec 2024, 15:50

Tuga je da imamo 3 beka a da se najboljim pokazao Jović koji je prije stoper nego wb. Doduše Kuprešak nije ni dobio neku aman minutažu a Kape je povrijeđen bio od početka. Nadat se da će neko da proigra na pripremama, idealno bi bilo da Alajmović prekuca pripreme i da ako već ne bude za prve postave makar bude prva opcija s klupe na toj poziciji.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 26 dec 2024, 16:04

PeppermintSA je napisao/la:
26 dec 2024, 15:23
4 igrača

Stoper
Lijevi bek
Krilo
Spic vrhunski

Ekipa bi bila top. Ali ne možeš pogoditi sve a i puno je to igrača. Tako da sam ja na njihovom mjestu pojačao bih odbranu i doveo Guliju nekog gore da ima s kim igrati.
Štoper pod moranjem,
Špic ideala
Sve ostalo bonus
Ma fali I jedna 10-ka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 dec 2024, 16:12

ŠTA_JE je napisao/la:
26 dec 2024, 16:04
4 igrača

Stoper
Lijevi bek
Krilo
Spic vrhunski

Štoper pod moranjem,
Špic ideala
Sve ostalo bonus
Ma fali I jedna 10-ka
Ne fali već imamo problem tu ko ce igrati
Ne igra Zekic sa desetkom
Bubanja Đorđević Lulić i Pavičić a samo 3 pozicije.
Dakle vezne ne dovoditi ni u ludilu

Fali krilo lijevo
Kyeremeh nema učinak nikakav i on je kao stranac viska po meni
Da je domaći igrač ok
Renan je propao ko kauc a Turkes se ne uklapa u stil igre
Recimo Turkes bi idealan bio za Zrinjski ali za našu ekipu ne može i šta ćeš , nama treba martinela , Catakovic se nije smio pustiti ali hajde.

Bek lijevi također ne postoji , Jovic krpi tu poziciju eto koliko smo tanki tu, nije ni Beganovic neka pljačka s druge strane ali može proći.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 dec 2024, 16:29

Kyeremech se ni sam ne sjeca, kad je zadnji put igrao desno krilo, zato i nema učinak.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 dec 2024, 16:56

26 dec 2024, 16:12
ŠTA_JE je napisao/la:
26 dec 2024, 16:04

Štoper pod moranjem,
Špic ideala
Sve ostalo bonus
Ma fali I jedna 10-ka
Ne fali već imamo problem tu ko ce igrati
Ne igra Zekic sa desetkom
Bubanja Đorđević Lulić i Pavičić a samo 3 pozicije.
Dakle vezne ne dovoditi ni u ludilu

Fali krilo lijevo
Kyeremeh nema učinak nikakav i on je kao stranac viska po meni
Da je domaći igrač ok
Renan je propao ko kauc a Turkes se ne uklapa u stil igre
Recimo Turkes bi idealan bio za Zrinjski ali za našu ekipu ne može i šta ćeš , nama treba martinela , Catakovic se nije smio pustiti ali hajde.

Bek lijevi također ne postoji , Jovic krpi tu poziciju eto koliko smo tanki tu, nije ni Beganovic neka pljačka s druge strane ali može proći.
Ja mislim da je ne igra zato što je nema a vidjeli smo da je pokušavao ali ne ide sa ovim igračima zato toliko i lutamo sa postavkama a sami igrači nemaju toliki kvalitet da odgovore tim zadatcima na pozicijama koje im Zekić nudi.

Ovo sad što mi igramo ke jedino moguće sa postojećim igračkim kadrom i izvači se maksimum po meni više na neki individualni kvalitet nego na neku timsku igru.

Kad bi se otvorila neka druga opcija za U21 mislim da bi prešli na neku drugu formaciju i igru naročito zbog te ljeve strane beka i krila.

Ovo sa Čelikom nazad u svim utakmicama kao da igramo sa igračem manje u polju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 dec 2024, 18:05

JalaBrat je napisao/la:
26 dec 2024, 12:10
Odlazi li Renan ?
Ne
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 dec 2024, 18:14

Renan i Turkes su dobri igraci, bolji naprimjer od tog Nardina koji je isto bio kod nas. Razlog zasto ne zabijaju je mozda sistem igre, u kojem nam ni ne treba klasicni napadac.
Treba malo odbranu pojacati i eventualno jednog poluspica.
Cak i niko da ne dodje ekipa je kvalitetna.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 26 dec 2024, 18:15

Kako saznaje naš portal, Nidal Čelik, mladi stoper Bordo tima, na meti je nekoliko klubova. Kako se sada čini njegov odlazak je vrlo izvjestan, s obzirom na to da su na adresu kluba stigle tri ponude, od kojih će jedan biti prihvaćena. :thumbup:
Ako je ovo istina ko nam moze biti novi u21?
Od ovih iz akademije Koso ili Alajmović mi izgledaju dobro.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 26 dec 2024, 18:17

Najveće pojačanje bi bila kvalitetna 2-3 U21 igrača. AVNOJ je to dobro rekao, mi smo sa Čelikom osuđeni na jedan sistem igre. Kad bi npr. Krdžalić ili Alajmović bili u kombinaciji mogli bi i sistem mijenjati. Iskreno bih i pored toga volio nekog stopera da je zid. Da ne učim rabi-jesir svaki put kad nam pada lopta u 16.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 26 dec 2024, 18:20

James1987 je napisao/la:
26 dec 2024, 18:15
Kako saznaje naš portal, Nidal Čelik, mladi stoper Bordo tima, na meti je nekoliko klubova. Kako se sada čini njegov odlazak je vrlo izvjestan, s obzirom na to da su na adresu kluba stigle tri ponude, od kojih će jedan biti prihvaćena. :thumbup:
Sanin Musija, Nermin Mujkic, Tarik Kapetanović, Anes Krdzalic, Muamer Hamzic, Eldar Mehmedovic...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 dec 2024, 18:21

James1987 je napisao/la:
Nekako kao logican odabir se namece Krdzalic.Medjutim vezni red nam je toliko beton da je grehota izbaciti nekoga od trojca Djordjevic,Bubanja,Lulic.Pogotovo jer u21 mora igrati 90 minuta.Mehmedovica necu spominjati.Alajmovic bi bio veliki rizik odma u vatru pogotovo na pocetku polusezone.
Ja bi tu odabrao Mujkica koji je meni dobar igrac.Naravno ako se nece niko dovoditi a vala nema neki domaci u21 opcija da kazes moze odma uskociti u prvi 11
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 26 dec 2024, 18:31

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 dec 2024, 18:21
James1987 je napisao/la:
Nekako kao logican odabir se namece Krdzalic.Medjutim vezni red nam je toliko beton da je grehota izbaciti nekoga od trojca Djordjevic,Bubanja,Lulic.Pogotovo jer u21 mora igrati 90 minuta.Mehmedovica necu spominjati.Alajmovic bi bio veliki rizik odma u vatru pogotovo na pocetku polusezone.
Ja bi tu odabrao Mujkica koji je meni dobar igrac.Naravno ako se nece niko dovoditi a vala nema neki domaci u21 opcija da kazes moze odma uskociti u prvi 11
Ne bi ni ja dirao vezni red jer realno imas tu trojku koju si naveo jos Pavičić teško da se tu moze neko nametnuti jedino ako nije neki top talenat ali takvog ne vidim trenutno, a nisam ni da golman bude u21 jer svaka se greška gleda veliki pritisak cist primjer šaha mozda bolje pozicija na kojoj se bas ne gleda svaki krivi potez. Mujkica malog sam zaboravio a dobro je odigrao ovih par utakmica izgleda on kao logična opcija.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 dec 2024, 18:56

Ako ce vec Celik ici, Mujkic umjesto njega odma, Alajmovica ubacivat od 60-70min da se prilagodi koje kolo pa vidit sa njim situaciju.
Meni bi najdraze bilo da stvorimo neko lijevo krilo. Lijeva strana skripi i najvecim ekipama, ne znam primjer nekog dobrog lijevog krila, mada i lijevog beka rijetko koja ekipa ima.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 dec 2024, 19:08

"Svi u napad jedan je Hase! Sami ste rekli, to je simbol kluba i grada. Čuješ milion raznih pozitivnih priča za njega i misliš da bi barem malo dao koliko je on dao za Sarajevo. Misliš da barem i ti možeš usrećiti te iste ljude koji i njega cijene. Hase je meni asocijacija na ponos", završio je Benko.
gospodin
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 26 dec 2024, 19:21

James1987 je napisao/la:
26 dec 2024, 18:31
NajvecaRadosti je napisao/la:
26 dec 2024, 18:21
James1987 je napisao/la:
Ne bi ni ja dirao vezni red jer realno imas tu trojku koju si naveo jos Pavičić teško da se tu moze neko nametnuti jedino ako nije neki top talenat ali takvog ne vidim trenutno, a nisam ni da golman bude u21 jer svaka se greška gleda veliki pritisak cist primjer šaha mozda bolje pozicija na kojoj se bas ne gleda svaki krivi potez. Mujkica malog sam zaboravio a dobro je odigrao ovih par utakmica izgleda on kao logična opcija.
Najbolja opcija za u21 je krilo i na stopera Benkovica
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 26 dec 2024, 19:53

Jel suplja bila za Orsica, jesam to naletio ko levat?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 26 dec 2024, 19:59

benko21 je napisao/la:
26 dec 2024, 19:08
"Svi u napad jedan je Hase! Sami ste rekli, to je simbol kluba i grada. Čuješ milion raznih pozitivnih priča za njega i misliš da bi barem malo dao koliko je on dao za Sarajevo. Misliš da barem i ti možeš usrećiti te iste ljude koji i njega cijene. Hase je meni asocijacija na ponos", završio je Benko.
gospodin
:clap: :clap:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 dec 2024, 19:59

sredina nam je full - bubanja DM, djordjevic CM, lulic CM PLUS pavicic, hamzic, mustafic i andjusic. DOVOLJNO.
napad sa renanom, turkishom, gulasom i kerimom, ako svi ostanu - DOVOLJNO.
golman u vidu rogica je OK.
lijevi bek je pod must, pustiti sve osim kupresaka koji se nije jos snasao. jovica racunam kao stopera ali moze i pokriti LB.
stoper je pod must, pustiti djurickovica a dovesti BETON igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 dec 2024, 20:03

Napadač je prioritet. Renan je bivši a Turkes nije taj kvalitet koji nam treba.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”