FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mislim da kod vas ne postoji kriza golova da bi se tražili neki novi strijelci. U 15 utakmica dali ste u bundesu 47 komada, takvim tempom sezonu bi završili sa 106 golova. Meni se čini da je problem u tome što Musiala ne može uvijek sam stvarati višak, trebali bi još jednog ko može proć 1 vs 1 a to bi mogao biti Nico (nekad je to radio Sane ali je sad van forme). Ovako, bez još jednog lucidnog igrača, osuđeni ste na beskonačno kruženje oko zone ko u rukometu. U pravim utakmicama, koje vam na proljeće dolaze, dva takva igrača bi radila prevagu, a još k tome ni ne konkuriraju za iste pozicije.
Istina je da je Nico u ovu sezonu ušao loše, što je i očekivano nakon iscrpljujućeg eura. Teško je stalno držati vrhunsku formu, pogotovo kad se ista tempira za najvažniji dio sezone. Njegova najveća forca nisu golovi nego prodori i asistencije, prošle sezone ih je imao 14, a nije igrao u jakom klubu.
Istina je da je Nico u ovu sezonu ušao loše, što je i očekivano nakon iscrpljujućeg eura. Teško je stalno držati vrhunsku formu, pogotovo kad se ista tempira za najvažniji dio sezone. Njegova najveća forca nisu golovi nego prodori i asistencije, prošle sezone ih je imao 14, a nije igrao u jakom klubu.
Dobro sam ja rekao, a on nek se ljuti koliko hoće. Lako je ovdje biti živčan i nešto sa uzdignutim prstom tipkati. Mani se toga pobra, jer ima ljudi koji čitaju između redova i to konstantno.
Ti me nisi niti jednim postom kupio niti privukao pažnju. Lažem, jesi jednim. A to je Mindajee
Ohladi sinko i ne pjeni kao neki drkađzija.
Bez Musiale bi ove sezone bili ispod Mainza. Lika kad nema, nema ni Bayerna. To i slijepac vidi. Isto tako je žalosno da nema nikakve ispomoći niti iz veznog reda, a kamo li sa krila.
On i Kane nas drže, a ti gledaš u njegov konto i pričaš o stvarima koje su spekulacije.
I još jednom čupo moting 2
I kako tebe čovjek ozbiljno da shvati?
Ti me nisi niti jednim postom kupio niti privukao pažnju. Lažem, jesi jednim. A to je Mindajee

Bez Musiale bi ove sezone bili ispod Mainza. Lika kad nema, nema ni Bayerna. To i slijepac vidi. Isto tako je žalosno da nema nikakve ispomoći niti iz veznog reda, a kamo li sa krila.
On i Kane nas drže, a ti gledaš u njegov konto i pričaš o stvarima koje su spekulacije.
I još jednom čupo moting 2

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Vec smo ustanovili da ti nemas pojma tako da cu preskociti raspravuedo07 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 18:46Nisi nimalo objektivan...nit je talentovaniji niti igra bolje...al to je ono sto sam vec napisao..pises nesto a ne gledas utakmice Bilbaoa..Nico je igrac koji pravi razliku a Musiala nije tip igraca koji pravi razliku na terenu..Musiala ima talenta ali je to daleko od Weltklasse Spieler...a kako je krenulo i na koji nacin ucjenjuje Bayern, bojim se da ce on pregorjeti..biti talentovan i uspjeti su dva razlicita pojma..kad on sa 21om godinom trazi 25mil€ i izlaznu klauzulu, od srca mu zelim brz zavrsetak karijere...
Najvece neznalice su na podforumu Bayerna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovdje vrijedi ona deviza tuđe poštuj, a mrzi svoje
bajraktarevic nije nista losiji od ovog crnog spanca!
Navedi sta to nemam pojma? I sta si ustanovio? Gdje? Prosvijetli me...Preskaces jer je jedini tvoj argument jer ima SAMO 21.godinuharden je napisao/la: ↑25 dec 2024, 20:09Vec smo ustanovili da ti nemas pojma tako da cu preskociti raspravuedo07 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 18:46Nisi nimalo objektivan...nit je talentovaniji niti igra bolje...al to je ono sto sam vec napisao..pises nesto a ne gledas utakmice Bilbaoa..Nico je igrac koji pravi razliku a Musiala nije tip igraca koji pravi razliku na terenu..Musiala ima talenta ali je to daleko od Weltklasse Spieler...a kako je krenulo i na koji nacin ucjenjuje Bayern, bojim se da ce on pregorjeti..biti talentovan i uspjeti su dva razlicita pojma..kad on sa 21om godinom trazi 25mil€ i izlaznu klauzulu, od srca mu zelim brz zavrsetak karijere...
Najvece neznalice su na podforumu Bayerna
PS: kad budes redovno na Allianz Areni, onda nas dvojica mozemo voditi raspravu..ovako mozes palamuditi do sutra..
Sa posljednjom recenicom se u potpunosti slazem..dobro si se prepoznao
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 25 dec 2024, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije stvar mrzi svoje..nego treba biti objektivan..moje vidjenje je da se Musiala previse dize u nebesa..a jos nije dorastao tome..i sav ovaj hype u medijima dao je za pravo Musiali da trazi nenormalnu cifru i ucjenjuje Bayern sa izlaznom klauzulom..te izlazne klauzule nisu nikad postojale u Bayernu..
sto nije tesko ispostovati kad su ovdje koncentrisani levati kojima se smije citav forum
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja bih prije rekao da Bayerna nema kad nema Kanea..al hajd...previse dizete Musialu..ne kazem da nije talentovan nego vas nekoliko pravite ovdje od njega novog Messija (a nije ni blizu Messija)..vi ga vidite drugacijim ocima..i da ponovit cu u par utakmica bio je Cupo Moting vol.2..samo cu navesti PSG..svaku malo jacu tekmu, lik je nevidljiv...navest cu evo i Dortmund..iako je zabio gol, bio je medju najgorim na terenu..do gola cak i najgori...ne mora mene niko ozbiljno shvatiti, nit me to tangira...svako ima svoje misljenje..morate nauciti da postujete tudje misljenje..bruka mojih radnih kolega su navijaci Bayerna..i vecina je misljenja da Musiala nije ni 50% onog sto se predstavlja u medijima...kazes spekulacije? Pa zasto onda jos nije produzio?armando je napisao/la: ↑25 dec 2024, 19:54Dobro sam ja rekao, a on nek se ljuti koliko hoće. Lako je ovdje biti živčan i nešto sa uzdignutim prstom tipkati. Mani se toga pobra, jer ima ljudi koji čitaju između redova i to konstantno.
Ti me nisi niti jednim postom kupio niti privukao pažnju. Lažem, jesi jednim. A to je Mindajee![]()
I još jednom čupo moting 2![]()
![]()
Jel i ti imas SAMO 21.godinu? Pa moras da izbjegavas raspravu
Što se neko našao uvrijeđen.Priznaj da si izletio sa ovom gluposti da je Nico precjenjen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
tebi cu priznati forumski klaune, nema podforuma da ti se narod ne smije i gdje se nisi provalio
Pišam se na tebe i na taj forumski narod u koji se zaklinješ.Nema kakava nije bagra prošla kroz ovaj forum ali ti se onako ističeš kao prava hinja što je gore od ovih koji su deklarisani kao pacijeniti.
Po njemu Nico Williams ispade u rangu Zaragoze.
Ne znam čemu tolike tenzije, neko voli plave, neko garave a neko garavog. Ako neko ne voli Williamsa ili Musialu ili Sanea ili nekog četvrtog to je njegovo pravo, šta sad?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kao i obicno, istina je negdje na sredini...vec sam sa nekim imao raspravu oko Musiale i moje misljenje je da se radi o vanserijskom talentu koji medjutim bas slabo, skoro nikako ne napreduje, posebno ne prema ocekivanjima nakon njegove prve sezone. Zna bljesnuti uraditi magiju, a zna se bespotrebno zabiti u protivnicku odbranu desetak puta tokom jedne utakmica te pocesto stvoriti opasne kontre. Imas veliku utakmicu, normalno da ocekujes od takvog igraca da presudi, a on jos nijednu nije presudio. Neko rece da treba da stoji na 25 metara pa da mu drugi igraci tu donose loptu sto je naravno jedna od najvecih gluposti koju mogu braniti samo oni koji ne poznaju fudbal. Nema toga igraca koji danas moze stojati na 25 metera kada njegov tim pokusava iznijeti loptu, a protivnik vrsi presing...jer bi logicno bio u offside, a kao middle igrac mora ucestovati u kreaciji napada, yebote ni Pele nije stajao na 25 metera. Kao umori se na sredini, pa yebo igraca koji se umori ako se par puta vrati jer niko i nece stisnuti Bayerna vise od par puta. Sve ostalo vrijeme ne da je na 25 nego oko 16 i jos blise, stoperi Bayerna su na tih 25...Onda on dobije loptu i bas ono nelogicno pokusava kroz 6 igraca proci. Olise ima mnogo bolji procenat driblinga od njega, samo sto Dzemini izgledaju atraktivnije...Ja sam sve vrijeme mislio, a i sada mislim da ce on kako vrijeme prolazi nadoci, da nece grlom u jagode. Ima i dobar pas zasto vise ne pokusava proigrati, bas je nekoliko puta magicno odigrao, tako ce i protivnike malo zbuniti a ne 9 od 10 ici na proboj. AKO JE ISTINA da je pored 25 milliona trazio i izlaznu klauzulu onda mrs napolje taman da mi je iz zjenice ispao. Uopsteno mi nije jasno zasto je svako produzenja za Bayern drama?? Nije se to prije desavalo, produzavalo se bez pompe bez velikih prica, menadzera, ucjenjivanja.
Sto se Nike tice ja mislim da se ljudi utripuju i smaraju kad neki igrac bljesne kako ga toboze prate jos od juniora i sve znaju o njemu. Sto bi ja znao za nekog igraca tima iz sredine spanske lige osim da sam negdje vidio da ima dobru statistiku i da ce biti pozvan u reprezentaciju Spanije. Pa je onda doslo EP gdje je momak rasturio i naravno da ga ne mozes da ne vidis...Presudni faktor Spanske dominacije, a posto su veliki bili navalili na njega, mislio sam da se tu Bayern nece upustati jer se ocekivalo da sa kesom njemu licno predje 100 milliona. Kako je ostao u svom timu, ponekad sam gledao najvise one produzene snimke, i ono sto sam vidio je da je Koman za njega Olise. Zasto i kako, da li je u pitanju tim za koji igra, uglavnom krilni igrac koji pretenduje da ima platu 20 milliona i plus toga bude placen nekih 80+ za fees mora mnogo vise od 1 assistencije i 1 gola u haman 20 utakmica, yebo to i Sane ima vise. Dakle Niko sa EP, evo stoja i 25 godisnje, Niko posle toga 15 milliona fees i 2.5 milliona godisnje.
Sto se Nike tice ja mislim da se ljudi utripuju i smaraju kad neki igrac bljesne kako ga toboze prate jos od juniora i sve znaju o njemu. Sto bi ja znao za nekog igraca tima iz sredine spanske lige osim da sam negdje vidio da ima dobru statistiku i da ce biti pozvan u reprezentaciju Spanije. Pa je onda doslo EP gdje je momak rasturio i naravno da ga ne mozes da ne vidis...Presudni faktor Spanske dominacije, a posto su veliki bili navalili na njega, mislio sam da se tu Bayern nece upustati jer se ocekivalo da sa kesom njemu licno predje 100 milliona. Kako je ostao u svom timu, ponekad sam gledao najvise one produzene snimke, i ono sto sam vidio je da je Koman za njega Olise. Zasto i kako, da li je u pitanju tim za koji igra, uglavnom krilni igrac koji pretenduje da ima platu 20 milliona i plus toga bude placen nekih 80+ za fees mora mnogo vise od 1 assistencije i 1 gola u haman 20 utakmica, yebo to i Sane ima vise. Dakle Niko sa EP, evo stoja i 25 godisnje, Niko posle toga 15 milliona fees i 2.5 milliona godisnje.
Sto se Musiale tice realno ocekivanja svih nas su veca od onoga sto on radi....da li je medijski hajp ili stavrnost tesko je reci ali sigurno da je u ovom trenutku nas najtalentovaniji igrac i igrac sa najvecim potencijalom.Da li je opravdao do sada sve to nije sigurno....od njega se ocekuje da bude igrac odluke i da nosi ovaj tim mislim da je ove sezone napravio veliki korak ka tome da bude bas taj ali i obo sa ugovorom definitivno nije bas za pohvaliti.
Klauzulu nije imai niko u Bayernu i ja je ne bih ni njemu dao pa da je prajm Ronaldo a nije....gubljenje lopti ulasci u driblinge kada nije vrijeme....itekako ima dosta toga na cemu mu se moze zamjeriti....naravno i mnogo pozitivnih stavri...ali po meni nije za taj ugovor 25+ mil mozda za 2 3 sezone i u sljedecem ugovoru....ali pitanje je da li on uopste misli ostati u Bayernu jwr kluzula nije tu reda radi vec iz zelje da se ode....nesto slicno sam procitao za Wirtza kao zeli u Bayern prije odlaska vani....ja moram reci po meni Bayern nije klub u koji ides da bi vec razmisljao o sljedecoj stanici...
Musiala bi mogao postati legenda kluba ali i bgm veliki problem jer ovo sto igraci traze od klubova cim daju malo veci doprinos je nedopustivo.
Da se razumijemo Musiala je meni jedan od najdrazih igraca trenutno ali da bi postao ikona mora jos mnogo mnogo da stane u istu recenicu sa Riberyem Robenom Svajnijem Lahmom itd itd,pa i sa onim starijim Kahn Elber Effenberg
Sto se tice ovog Nica iz Bilbaa po meni odlican igrac mada nisam ga toliko pratio....sigurno je da nam fali svjezine na krilima i da na ljeto bas treba novina na tim pozicijama....ali po meni drugaciji tipovi od ovoga sto imamo posebno Coman i Ganabry....s obzirom na igru Bayerna i da se vecina protivnika brani....treba nam winger koji je tehnicki mnogo bolji od trenutnih i sposobnost da sam rjesava situacije 1 na 1 i donosi prevagu...ala Ribbery ili Robben ...po meni to je ono sto nam itekako fali u dosta utakmica kada neide da neko uzme loptu i napravi neku magiju rijesi sam utakmicu.
Cinjenica je da realno ima dosta pozicija koje traze svjezinu ali i previse upitnika da bi ista bilo lako
Kimich?? Davies ? Sane ?pa i Musiala ako ne produzi oni ga moraju prodati na ljeto ?
Wirtz ako ga kupe kojim slucajem novca za druge pozicije bas i nece biti....jos uzmi da ti ode Davies besplatno Kimich besplatno a zamjene za njih pa brat bratu ispod 50 mil nema i to je ono neka srednja klasa.
I na kraju desni bek.....
Nije ni cudo sto su Nouera produzili jer jos i da golmana moraju kupiti trebalo bi za svw ovo 500 mil
Klauzulu nije imai niko u Bayernu i ja je ne bih ni njemu dao pa da je prajm Ronaldo a nije....gubljenje lopti ulasci u driblinge kada nije vrijeme....itekako ima dosta toga na cemu mu se moze zamjeriti....naravno i mnogo pozitivnih stavri...ali po meni nije za taj ugovor 25+ mil mozda za 2 3 sezone i u sljedecem ugovoru....ali pitanje je da li on uopste misli ostati u Bayernu jwr kluzula nije tu reda radi vec iz zelje da se ode....nesto slicno sam procitao za Wirtza kao zeli u Bayern prije odlaska vani....ja moram reci po meni Bayern nije klub u koji ides da bi vec razmisljao o sljedecoj stanici...
Musiala bi mogao postati legenda kluba ali i bgm veliki problem jer ovo sto igraci traze od klubova cim daju malo veci doprinos je nedopustivo.
Da se razumijemo Musiala je meni jedan od najdrazih igraca trenutno ali da bi postao ikona mora jos mnogo mnogo da stane u istu recenicu sa Riberyem Robenom Svajnijem Lahmom itd itd,pa i sa onim starijim Kahn Elber Effenberg
Sto se tice ovog Nica iz Bilbaa po meni odlican igrac mada nisam ga toliko pratio....sigurno je da nam fali svjezine na krilima i da na ljeto bas treba novina na tim pozicijama....ali po meni drugaciji tipovi od ovoga sto imamo posebno Coman i Ganabry....s obzirom na igru Bayerna i da se vecina protivnika brani....treba nam winger koji je tehnicki mnogo bolji od trenutnih i sposobnost da sam rjesava situacije 1 na 1 i donosi prevagu...ala Ribbery ili Robben ...po meni to je ono sto nam itekako fali u dosta utakmica kada neide da neko uzme loptu i napravi neku magiju rijesi sam utakmicu.
Cinjenica je da realno ima dosta pozicija koje traze svjezinu ali i previse upitnika da bi ista bilo lako
Kimich?? Davies ? Sane ?pa i Musiala ako ne produzi oni ga moraju prodati na ljeto ?
Wirtz ako ga kupe kojim slucajem novca za druge pozicije bas i nece biti....jos uzmi da ti ode Davies besplatno Kimich besplatno a zamjene za njih pa brat bratu ispod 50 mil nema i to je ono neka srednja klasa.
I na kraju desni bek.....
Nije ni cudo sto su Nouera produzili jer jos i da golmana moraju kupiti trebalo bi za svw ovo 500 mil
@edo je dao svoje misljenje, vidi se da je covjek iskreni navijac Bayerna, naveo normalne argumente (za razliku od dezurnih balavaca ovdje) i nije da u nekim stvarima nije u pravu, barem djelomicno....a ovdje se odmah svi uhvatili zajebancije Cupo-Moting 2.0
Dzemal je vanserijski talenat ali je fakt da ima previse oscilacija u igri a ako je istina ovo za izlaznu klauzulu onda ga treba nabiti nogom u guzicu a ne dati mu jos 20+ miliona pa makar ponovo gledali Tarnata i Strunza u veznom redu...

Dzemal je vanserijski talenat ali je fakt da ima previse oscilacija u igri a ako je istina ovo za izlaznu klauzulu onda ga treba nabiti nogom u guzicu a ne dati mu jos 20+ miliona pa makar ponovo gledali Tarnata i Strunza u veznom redu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.