Pa nije Zupca da svako svakog zna
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Janeltu izucavaju lozu kako bi nasli bih porijeklo.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pjanic jedno 10kg viskaCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 14:47
Sastali se u Dubaiju, i sadašnji, i bivši i zaboravljeni reprezentativciTu je i Hajradinović
![]()
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Znaci Hadzikladunic nije izgubljen za nas
EDIT: je li ovo on gore bas?
EDIT: je li ovo on gore bas?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Jeste. Nalić i on su zajedno na odmoru, objavljivao je storije.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 25 dec 2024, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Dobra ruska liga pravoRajvoSA03 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 14:57Pjanic jedno 10kg viskaCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 14:47
Sastali se u Dubaiju, i sadašnji, i bivši i zaboravljeni reprezentativciTu je i Hajradinović
![]()
![]()
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Ko je djevoka sa osmijehom?
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ćerka od Ibričića, zato sam i prekrio facu.
Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Krajiška dalmatinka.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
I meni izgleda da se izgradio, možda je optička varka jer je bliži kameri u odnosu na ostale.Ghuraba je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:28Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.
Barbarez ga ne miriše od prvog dana i to je to. Dao mu je 2 utakmice u junu minutažu na kapaljku i apsolutno nema nikakav uzorak na osnovu kojeg može reći da je slabiji igrač od svih ovih što igraju. Zalaganje na treningu je šuplja priča, jel stvarno neko očekuje da će svi igrači koji dođu iz klubova gdje ih na sedmičnoj bazi ubijaju raznim vrstama treninga da grizu na treningu reprezentacije kao tamo. Postotak igrača koji grizu svaki trening kao da im je zadnji je možda 5-10% na 100 igrača. Evo hajde razumio bih da ima nekog rezultata, nego primamo po 3 i 5 golova sa ovima što se kao zalažu i opet isti ti likovi igraju iako i slijep čovjek vidi da nisu kvalitetniji. Nek on igra na utakmici kvalitetno yebe se nama kako trenira. Ahmedhodžićev govor tijela u Junu na treninzima je bio takav kao da su ga natjerali da dođe igrat pa je opet bio najbolji u one 2 utakmice.Ghuraba je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:28Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ahmedhodžića generalno kad vidiš djeluje kao da nije zainteresovan za život, kamoli za treningfanatik19 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:41Barbarez ga ne miriše od prvog dana i to je to. Dao mu je 2 utakmice u junu minutažu na kapaljku i apsolutno nema nikakav uzorak na osnovu kojeg može reći da je slabiji igrač od svih ovih što igraju. Zalaganje na treningu je šuplja priča, jel stvarno neko očekuje da će svi igrači koji dođu iz klubova gdje ih na sedmičnoj bazi ubijaju raznim vrstama treninga da grizu na treningu reprezentacije kao tamo. Postotak igrača koji grizu svaki trening kao da im je zadnji je možda 5-10% na 100 igrača. Evo hajde razumio bih da ima nekog rezultata, nego primamo po 3 i 5 golova sa ovima što se kao zalažu i opet isti ti likovi igraju iako i slijep čovjek vidi da nisu kvalitetniji. Nek on igra na utakmici kvalitetno yebe se nama kako trenira. Ahmedhodžićev govor tijela u Junu na treninzima je bio takav kao da su ga natjerali da dođe igrat pa je opet bio najbolji u one 2 utakmice.Ghuraba je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:28Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.
Žao je i meni Dennisa stvarno, ne kažem da je neki aman gubitak, ali kao što gore rekoše, izabrao je BiH kad mnogi nisu i to treba znati cijeniti - pogotovo Sergej, koji potencira taj patriotizam i ljubav prema dresu.
Međutim ova slika budi nadu da možda nije sve gotovo. Recimo Dedićev unfollow za Anela na Instagramu mi govori da je tu možda ipak došlo do sukoba Anela i sa saigračima, dok Dennisu vidim da uredno lajkaju slike. Jbg, jest to svijet društvenih mreža, ali danas ogroman pokazatelj za mnoge stvari
Jel punoljetna?
Ako Hamburg upadne dovest ce boljeg stopera od Hadzikadunica da igra Bundesligu.Ghuraba je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:28Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Sam je kriv, dopustio je da Anelov problem i njihov privatan odnos utječe na njegov odnos prema SS.fanatik19 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:41Barbarez ga ne miriše od prvog dana i to je to. Dao mu je 2 utakmice u junu minutažu na kapaljku i apsolutno nema nikakav uzorak na osnovu kojeg može reći da je slabiji igrač od svih ovih što igraju. Zalaganje na treningu je šuplja priča, jel stvarno neko očekuje da će svi igrači koji dođu iz klubova gdje ih na sedmičnoj bazi ubijaju raznim vrstama treninga da grizu na treningu reprezentacije kao tamo. Postotak igrača koji grizu svaki trening kao da im je zadnji je možda 5-10% na 100 igrača. Evo hajde razumio bih da ima nekog rezultata, nego primamo po 3 i 5 golova sa ovima što se kao zalažu i opet isti ti likovi igraju iako i slijep čovjek vidi da nisu kvalitetniji. Nek on igra na utakmici kvalitetno yebe se nama kako trenira. Ahmedhodžićev govor tijela u Junu na treninzima je bio takav kao da su ga natjerali da dođe igrat pa je opet bio najbolji u one 2 utakmice.Ghuraba je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:28Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.
Pratim HSV redovno.
Na njegovoj poziciji sad imamo tri igrača koji su kvalitetniji od njega.
Tehniči i tehnički je ograničen u odnosu na svu trojicu.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 101 gost.