U slobodi je on vec.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.com/emir-dila ... eler/80161
Ovaj moze odigrati jos 2 vrhunske sezone u ovoj kukuruz ligi...a slobodan bez kluba
Ovaj moze odigrati jos 2 vrhunske sezone u ovoj kukuruz ligi...a slobodan bez kluba
Može odraditi još dvije sezone u jačoj ligi od naše, ali završio je karijeru nedavno i bacio se u Austriji na posao u građevini.I bez treninga i van ritma je Nesta za sve štopere u našoj ligi.ado-hz je napisao/la: ↑24 dec 2024, 08:34https://www.transfermarkt.com/emir-dila ... eler/80161
- PeppermintSA
- Kontakt:
Vala dosta mi je i tih koje moramo oživljavati. Ako nisi trenirao godinu dana, taman da si Alessandro Nesta, neka hvala.Lucas je napisao/la: ↑24 dec 2024, 08:42Može odraditi još dvije sezone u jačoj ligi od naše, ali završio je karijeru nedavno i bacio se u Austriji na posao u građevini.I bez treninga i van ritma je Nesta za sve štopere u našoj ligi.ado-hz je napisao/la: ↑24 dec 2024, 08:34https://www.transfermarkt.com/emir-dila ... eler/80161
Mislim da smo u nikad boljoj situaciji i da ne moramo dovoditi "takve" igrače.
#samokažem
#samokažem

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Prati li neko ove mlađe dijasporce po U-21 i U-19 selekcijama? Možda tu da tražimo U-21 igrača. Tipa, ako ima neki u juniorima Wolfsburga, dovesti ga i gurnuti u vatru.
-
- Kontakt:
A sto bi to radili.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 dec 2024, 18:03Prati li neko ove mlađe dijasporce po U-21 i U-19 selekcijama? Možda tu da tražimo U-21 igrača. Tipa, ako ima neki u juniorima Wolfsburga, dovesti ga i gurnuti u vatru.
Nasi juniori ne zaostaju za juniorima Wilsgurbga osim takticki.
Imaš sasvim dovoljan bazen u akademiji da sad gurneš 3 igrača ako želiš.
I to nije nikakvo pretjerivanje.
Jedini nas mladi igrač da odskače od svoje generacije i da kažeš odmah danas da će biti top igrač je Ramic iz Lucerna ima 15 godina ja mislim
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Na kojem mjestu je radnik hadzice zavrsio.
Onaj spic sto je na dvojnoj registraci (krstic il tako nesto) nista nije pokazao nivo ispod matanovica.
Povest 7-8 juniora na pripreme 2-3 max zadrzat uz klub 2 posudit radniku
Znal se minutaza
Matanovica
Julardzije
Serbedzica
Balte
Penisrande
Vivarosa
Crnca sto igra na dvojnom za hadzice
Onaj spic sto je na dvojnoj registraci (krstic il tako nesto) nista nije pokazao nivo ispod matanovica.
Znal se minutaza
Matanovica
Julardzije
Serbedzica
Balte
Penisrande
Vivarosa
Mislim čak da je i više od 6 zabio.
Radnik HadžiE prvi na tabeli bježe olovskim junacima 49 bodEvaPitar6785 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 22:40Na kojem mjestu je radnik hadzice zavrsio.
Znal se minutaza
Matanovica
Julardzije
Serbedzica
Balte
Penisrande
Vivarosa
Taj Krstić je nabolji igrač ekipe bit će kapiten u nastavku sezone
Matanović 18 asistencija i 3 gola u Mađarskoj
Julardzija proglašen za najkorisnijeg igrača slovenije
Šerbedžiću nide srpskoo državljanstvo, piksimga želi u reprezentaciji
Ivan Borna Jelić Balta njih četvorica drže Slaven Belupu u vrhu HNL-a
Penisranda guzzi jlo
Crnac što igra za Hadzice na dvojnom trči po pionirskoj, ganja antilope.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
AVNOJ je napisao/la: ↑24 dec 2024, 23:10Ivan Borna Jelić Balta njih četvorica drže Slaven Belupu u vrhu HNL-aPitar6785 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 22:40Na kojem mjestu je radnik hadzice zavrsio.
Znal se minutaza
Matanovica
Julardzije
Serbedzica
Balte
Penisrande
Vivarosa

Jao jeste vas dvoica duhoviti, ako je to najbolje sto znate onda djeco nabijevam nastavnicu dramske sekcije
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ubi ova tišina. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, djokica, Google Adsense [Bot], mire971, mosarajvosa83, Napapijri, PapakIzSa, skoJaa, soe, Vanja8, VolimoSarajevo i 78 gostiju.