To je pokazatelj da je zadnja linija losa ako je Soldo najbolji nas stoper. Njeg svaki malo jaci napadac raznosi i u skoku i na zemlji .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 dec 2024, 09:57Soldo je nas najbolji i medju 3 najbolja stopera lige.Zeljkovic nije nas igrac vise.On je dobar igrac uvijek bio nek prica ko sta hoce.Rozman budalesao i pustao igrace bezveze koji su mu mogli donositi bodove.Na kraju za 2 mjeseca klupu popunjavao sa 3-4 juniora
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On kad bi došao, sa 50 % snage i forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac lige. Ali nažalost, od toga nema ništa.Pendulum je napisao/la: ↑23 dec 2024, 10:04Ne bi ga doveo da on nama plati. Iskreno.Senner je napisao/la: ↑22 dec 2024, 20:37https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/139915
Pregovori su u toku sa CZ, ističe mu ugovor na ljeto, s njima neće da produži ugovor pa ćamo vidjeti![]()
Kyeremeh ti apsolutna ljudino 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Fakat ima tamo tema premijer liga tamo pisite i prepirite se .
-
- Kontakt:
Eno mogu online a od 03.01. u fan shopu
Mozda da se otvori tema za clanstvo.
Mene zanima koliko ce me kostati za 7 clanova porodice, nigdje nisam nasao tamo na stranici. Ima neki paket basic 25 maraka i baby paket 50 maraka ali ne kontam kako je djeciji skuplji
Pise na FB
"BASIC paket je za sve - uključuje člansku, booklet sa pogodnostima i poklon. Druga opcija je BABY paket koji pored svega navedenog uključuje i baby odjeću. Moguće je slanje oba paketa putem pošte."
"BASIC paket je za sve - uključuje člansku, booklet sa pogodnostima i poklon. Druga opcija je BABY paket koji pored svega navedenog uključuje i baby odjeću. Moguće je slanje oba paketa putem pošte."
ja sam uclanio sebe zenu i dijete kad ides na placanje dijete je 20BAM, za zenu mi je 22,50 BAM NAPLACENOTatamata1946 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 10:38Eno mogu online a od 03.01. u fan shopu
Mozda da se otvori tema za clanstvo.
Mene zanima koliko ce me kostati za 7 clanova porodice, nigdje nisam nasao tamo na stranici. Ima neki paket basic 25 maraka i baby paket 50 maraka ali ne kontam kako je djeciji skuplji
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ne mogu svima Prcić, Pjanić, Ljajić, Gojković doći19vendetta87 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 10:26Mirvic sastavlja dream team![]()
Milicevic, Benkovic, Orsic i Katai dolaze na Kosevo.
S ovom ekipom bi sigurno izbacili Fiorentinu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Obavljena gradjanska duznost !
Ma do sad je bilo
Dječije 15 KM
Osnovne 20 KM
Pa sad malo to raju buni, poskupljenje je očikavano ali čudno što nema dječijih u ponudi da se malo razlikuju.
Dječije 15 KM
Osnovne 20 KM
Pa sad malo to raju buni, poskupljenje je očikavano ali čudno što nema dječijih u ponudi da se malo razlikuju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne bi se ja bunio za Orsica da dodje, ako Mirvicu nije mrsko platiti, nemamo se ni mi sta buniti
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Šta bi dao Viverosa da vrate
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
ozenio se rahman
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Iza njih blindirati dva destruktivca(kapitalca naravno)i jos 5 kapitalaca,da ruku polizes
-
- Kontakt:
I jos natkriven istok al i zidovi s strane da ne puše vjetarstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:54Iza njih blindirati dva destruktivca(kapitalca naravno)i jos 5 kapitalaca,da ruku polizes

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, perodeformero, r3m1, Tracy3McGrady i 60 gostiju.