Kod nas nije ni dobio priliku. Sjedio na klupi i tribinama, a Husref davao minutažu Altiparmakovskom.belosevic23 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 00:01Sad ce ovaj nas bivsi junior Smajlagic doc u Zrinjski u uvalit nam 3 komada na Kosevu.. ps ne lupajte bezveze za Katai i Orsic
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Smajlagić je vodio nesportski život, tako da mani se pametovanja.
Na spavanje dijete, valja ti u školu ujutro.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2024, 01:33Smajlagić je vodio nesportski život, tako da mani se pametovanja.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čitave 34 minuteLucas je napisao/la: ↑23 dec 2024, 00:04Kod nas nije ni dobio priliku. Sjedio na klupi i tribinama, a Husref davao minutažu Altiparmakovskom.belosevic23 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 00:01Sad ce ovaj nas bivsi junior Smajlagic doc u Zrinjski u uvalit nam 3 komada na Kosevu.. ps ne lupajte bezveze za Katai i Orsic
-
- Kontakt:
mogu li se clanske uzeti
Viveros uzeo duplu krunu u Kolumbiji, a maloprije vidjeh da je Zeljković najbolji stoper u Srbiji, po ocjenama Sofascorea.Nažalost, onom slovenačkom smetljaru i ublehi se nije uklapao u njegove genijalne planove i vizije.
-
- Kontakt:
Realno Smajlagic je tek sad se uozbiljio i odigrai nešto. Promjenio je dosad 10 klubova za 5 godina i uglavnom bio bez ucinka u vecini tih klubova nesto malo je zabio u Tuzla City a ostalo bas tanko . Mislim da decko ima potencijal fizikalije su mu odlične al kazem nekad treba neko i vrijeme da igraci dodju na svoje a s nama to tesko ide cim ne zabije 3 utakmice gol kaze ovaj ne valja nista .
-
- Kontakt:
ma vratiti ga. Bolji je od Solde kako god okrenes
a šta je to problem sa Soldom ove sezone? baš je lik na mjestu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Soldo je nas najbolji stoper, ako uzmemo u obzir da je Jovic bek.
Nasi bas zagrizli za ovog malog iz Zvijezde 09, ali izgleda da ce u Zvezdu.
https://www.transfermarkt.com/nikola-dj ... er/1125447
Nasi bas zagrizli za ovog malog iz Zvijezde 09, ali izgleda da ce u Zvezdu.
https://www.transfermarkt.com/nikola-dj ... er/1125447
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma pusti ovu budalu, cuj katai, pa lik ima 700000 eura platu, daj nam odmah i pogbubordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2024, 21:15Ozbiljni problema s zdravljem ima prije par dana primljen u bolnicu .Senner je napisao/la: ↑22 dec 2024, 20:37https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/139915
Pregovori su u toku sa CZ, ističe mu ugovor na ljeto, s njima neće da produži ugovor pa ćamo vidjeti![]()

Članstvo počelo. U klubu se radi fenomenalan posao, sad je malo red na nas. Sebe, ženu, djevojke, švalerke, svoju djecu, komšijinu, starog i staru, komšiluk čitav, samo je zabranjeno učlanjivati pse, mačke i auto!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma mora neko makar tv pokupit

Protiv sam ovakvih akcija skroz, al jbg, pokušavaju na sve načine animirati raju.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Dobri su fkt trenutno ne urekli se Hasetov turnir ekstra, potpis Gulija, clanstvo , na hajr .
-
- Kontakt:
Soldo je nas najbolji i medju 3 najbolja stopera lige.Zeljkovic nije nas igrac vise.On je dobar igrac uvijek bio nek prica ko sta hoce.Rozman budalesao i pustao igrace bezveze koji su mu mogli donositi bodove.Na kraju za 2 mjeseca klupu popunjavao sa 3-4 juniora
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 dec 2024, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- relativizam
- Kontakt:
Pa sasvim je normalno da animiras raju nekim nagradama.
svaka cast za sve ovo sto je uradjeno zadnjih mjesec dana,sem utkamice protiv zrinje.
da se ja pitam uveo bih i ko neko izvlacenje nagrade za clanove ,provedes "dan" sa nekim od igraca,zamisli neko dijete dobije nagradu da posjeti kamp sa oliveirom ode s njim na rucak pricaju malo o svemu,nesto slicno kao sto to rade englezi.
igrace pribliziti navijacima a i obratno
#samokazem
svaka cast za sve ovo sto je uradjeno zadnjih mjesec dana,sem utkamice protiv zrinje.
da se ja pitam uveo bih i ko neko izvlacenje nagrade za clanove ,provedes "dan" sa nekim od igraca,zamisli neko dijete dobije nagradu da posjeti kamp sa oliveirom ode s njim na rucak pricaju malo o svemu,nesto slicno kao sto to rade englezi.
igrace pribliziti navijacima a i obratno
#samokazem
Ne bi ga doveo da on nama plati. Iskreno.Senner je napisao/la: ↑22 dec 2024, 20:37https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/139915
Pregovori su u toku sa CZ, ističe mu ugovor na ljeto, s njima neće da produži ugovor pa ćamo vidjeti![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
A što mu pišeš tako kada je upravu ?Lucas je napisao/la: ↑23 dec 2024, 01:39Na spavanje dijete, valja ti u školu ujutro.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2024, 01:33Smajlagić je vodio nesportski život, tako da mani se pametovanja.
Semira znam lično i jeste vodio nesportski život. Ni sada nije daleko od toga.
Ima predispozicije ima volju ali u glavi nije dobar sekunde i to ga koči da napravi bolju karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Dobrinja12345, gh0stHZ, Haksss, jurisicduska, mire971, misstianopenaldo, NazorUso, PAPE3, riki46, THEC i 76 gostiju.