KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ameri kreću u svom stilu, gube lopte kao na traci
Parcan prednji kriznibihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 23:12Parcan i Delic iz razvojnog tima su se operisali zna li neko o kojim povredama se radi?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Igru briši, bodove piši.
Ima ovdje još puno posla, pojačanja itekako potrebna.
Ima ovdje još puno posla, pojačanja itekako potrebna.
Westova trica prelomila.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:

𝐍𝐚𝐤𝐨𝐧 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐛𝐨𝐫𝐛𝐞, 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐬𝐮 𝐮𝐬𝐩𝐣𝐞𝐥𝐢 𝐬𝐚𝐯𝐥𝐚𝐝𝐚𝐭𝐢 𝐊𝐊 𝐌𝐥𝐚𝐝𝐨𝐬𝐭 𝐧𝐚 𝐠𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐮 𝐮 𝐌𝐫𝐤𝐨𝐧𝐣𝐢𝐜́ 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐨𝐦 𝟕𝟓 - 𝟖𝟏
Bosna ostaje prva na tabeli sa učinkom od 10 pobjeda i 1 porazom! U narednom kolu nas očekuje posljednja domaća utakmica u polusezoni, i to gradski derbi sa OKK Spars!
Samo držat 1 poziciju
-
- Kontakt:
Deliću fibula pukla, brz oporavak obojiciKaunas je napisao/la: ↑22 dec 2024, 19:21Parcan prednji kriznibihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 23:12Parcan i Delic iz razvojnog tima su se operisali zna li neko o kojim povredama se radi?
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
-
- Kontakt:
Bosna sa ovim amerikancima nema buducnosti,po meni su totalni promašaj,kad pogledam u Radnickom Ejaha i Nicholasa,prosto ne mogu da vjerujem kakve greske su pravili oni koji su krojili roster Bosne
- svrakino1921
- Kontakt:
Blomgren bivsi, oslobodila se jedna plata, valjda sad zaganjaju nekog ko ce donijeti sto ekipi fali.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ni kriv ni duzan, meni sasvim solidne predstave pruzao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Nije do njega, do trenera je.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 dec 2024, 23:29Ni kriv ni duzan, meni sasvim solidne predstave pruzao
Otišao iz Cibone prije par dana, dobro bi došao.

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Rogic bi bio bas ono sto nam nedostaje, nek povede i Samanica usput.
Pored pleya treba nam lider ekipe, tj neko sa poenima u rukama na kojoj god poziciji bio.
Pored pleya treba nam lider ekipe, tj neko sa poenima u rukama na kojoj god poziciji bio.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 dec 2024, 11:52Rogic bi bio bas ono sto nam nedostaje, nek povede i Samanica usput.
Samanic ode u Kinu izgleda
AL definitivno treba neki lider ekipe bas **** scorer na sva 3 levela
Cedevita se pojacala amerikancem
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma salim se brate, nerealan je Samanic ponavljam se opet, ali ja dugo kvalitetnijeg igraca od Dej Dej Grenta igra u Kragujevcu trenutno nisam gledao, citao sam nesto da ide u Endesa ligu, iskreno sumnjam u to znam kako spanci razmisljaju dovedes takvog igraca ubo si zlatnu koku…MElloo je napisao/la: ↑25 dec 2024, 14:19InatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 dec 2024, 11:52Rogic bi bio bas ono sto nam nedostaje, nek povede i Samanica usput.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Grent je vec otisao u spaniju u breogan sa AticemInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 dec 2024, 14:23Ma salim se brate, nerealan je Samanic ponavljam se opet, ali ja dugo kvalitetnijeg igraca od Dej Dej Grenta igra u Kragujevcu trenutno nisam gledao, citao sam nesto da ide u Endesa ligu, iskreno sumnjam u to znam kako spanci razmisljaju dovedes takvog igraca ubo si zlatnu koku…MElloo je napisao/la: ↑25 dec 2024, 14:19InatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 dec 2024, 11:52Rogic bi bio bas ono sto nam nedostaje, nek povede i Samanica usput.
-
- Kontakt:
Delic je operisao zglob..Kaunas je napisao/la: ↑22 dec 2024, 19:21Parcan prednji kriznibihfanaticos66788 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 23:12Parcan i Delic iz razvojnog tima su se operisali zna li neko o kojim povredama se radi?
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAGhuraba je napisao/la: ↑19 dec 2024, 16:08Klinjo mali, davno sam ti rekao da me prestanes citirati. To sto imas nekog jarana koji je u nekim menadzerskim vodama, pa par sati prije saznas za dogovorene transfere, ne znaci da znas nesto o kosarci. Obicna si neznalica i molio bih te da me zaobidjes. A, ako si poletio jer ti @Inatsilnibosanski sipa hvalospjeve na ovoj temi, onda se dopisuj s njim privatno. Ja te dobro znam i s ranijih profila, zato se drzi svojih ujkica i uzivaj![]()