FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne vidim razlog da ne ide. Pratim ga na insta, nema dana kad' momak nije u nekom treningu, baš se vidi ogromna želja za povratkom i od srca mu želim da uspije i ostvari potencijal a i da mi malo zarotiramo tu U21 poziciju.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Aha nisam znao dokle je sa oporavkom. Nadam se da je u kombinacijama za februar i mart.
-
- Kontakt:
Da spreman je
Mogli bi dobiti pojacanje iz MLS-a na poziciji stopera. Navodno pregovori traju uveliko...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nadam se da nije smece Voloder
-
- Kontakt:
Sto je smece?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja bi radije Milicevica nego Rahmanovica, ako se neko mora vracat, uz njega bi uzeo Benkovica, u sredinu bi radije Mudraziju nego Rahmanovica, ostalo kako Zeko misli 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
BiH je za mene prošlost. Što se Hrvatske tiče, pratim Vatrene, osim Modrića uvijek sam najviše cijenio Perišića i ranije Mandžukića koji su napravili velike stvari za reprezentaciju. Ko Modrića ne zna, taj ne gleda nogomet… No, Hrvatsku ligu ne stignem pratiti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To mu je plus, sto ne zeli da igra za vicinu prcijuSurreal je napisao/la: ↑22 dec 2024, 14:32BiH je za mene prošlost. Što se Hrvatske tiče, pratim Vatrene, osim Modrića uvijek sam najviše cijenio Perišića i ranije Mandžukića koji su napravili velike stvari za reprezentaciju. Ko Modrića ne zna, taj ne gleda nogomet… No, Hrvatsku ligu ne stignem pratiti.

Ako ćemo vrjednovat' igrače na osnovu toga koju reprezentaciju podržavaju bojim se da bi ostali na nekih 5 igrača u rosteru.
Svejedno su i Benković i Mili bolje opcije po meni.

Svejedno su i Benković i Mili bolje opcije po meni.
-
- Kontakt:
U ovom trenutku Amar nije za nas. Ne trpi čovjek nepravdu, drugu utakmicu bi istukao studiju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 dec 2024, 11:28Naravno da mozes naci za iste pare mladjeg igraca slicni kvaliteta ali ono sto Amar ima u glavi bas tesko da mozemo naci.On bi nam itekako valjao u svlacionici i na terenu kada je ekipa u padu.Bio bi dobra vodilja ovim novim momcima i mladjoj raji.Momentalno bi ga sad vratio da mogu i dao mu kapitensku.Covjek zivi za Sarajevo
Kako misliš ugovor vrijedan 12 miliona, jesil siguran da ima 3 miliona godišnje?plisek je napisao/la: ↑22 dec 2024, 03:36Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
+1

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kakva špica za Hasetov turnir
Tatomirovic Hota Stojcev Benko Ahmetović Skoro
Bas mirise na neka dobra vremena, treba ispratiti.
Kritikovalo se godinama, evo vala je odlična organizacija
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Možda da mu bude prodajna cijena 12 mil kmmnon46 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:53Kako misliš ugovor vrijedan 12 miliona, jesil siguran da ima 3 miliona godišnje?plisek je napisao/la: ↑22 dec 2024, 03:36Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
U slucaju da ga hoce neko kupiti na zimu mora platiti 12 mil km, dakle otkupna klauzula. Naravno sa svakim transfer rokom se to mijenja. Sto se tice primanja, imam skoro provjerenu info da je dobio 450hiljada godisnje.fks74 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 17:03Možda da mu bude prodajna cijena 12 mil kmmnon46 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 15:53Kako misliš ugovor vrijedan 12 miliona, jesil siguran da ima 3 miliona godišnje?plisek je napisao/la: ↑22 dec 2024, 03:36Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Rahmanovic sudeci po TM ne igra od jula imao neku povredu i operisan je. Benkovic neko je vec stavljao da trenira sa drugim klubom. Mudrazija nakon odlicne sezone samo moze otic u Rijeku npr kod nas nema sanse. Milicevic je nekako najrealnija opcija ovdje.
I ne znam zasto se taj Voloder naziva smecem, decko igra MLS ligu, 23 godine, prosao sve selekcije u Kelnu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Duska, hoces li i ovaj prelazni rok sta od pojacanja najavljivati...?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:27Kakva špica za Hasetov turnir

Onaj iz Maroka zavrsi , cini mi se u Hernevenu...

-
- Kontakt:
Ne mora svaki put cilj najave bit da se pogodi. Nekad je i da se relaksira forumski puk. Znam ko neće doći hahahahha.Vanja8 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 17:27Duska, hoces li i ovaj prelazni rok sta od pojacanja najavljivati...?jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2024, 16:27Kakva špica za Hasetov turnir
Kritikovalo se godinama, evo vala je odlična organizacija![]()
Onaj iz Maroka zavrsi , cini mi se u Hernevenu...![]()
Ma znat će se dan dva prije transfera najprije kad dođe na ljekarske neko tad se i sazna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, perodeformero, said, Zuzinho i 70 gostiju.