Obrazlozibordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:55Odlican potez produzenje Gulya al mislim da to puno ne mjenja stvari oko njegove prodaje .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ponosan sam na naš klub. Ovako se vodi pravi evropski klub. Bravo Ismire
-
- Kontakt:
Pa ako dodje recino sutra ponuda 2.5 miliona eura prodali bi ga bez obzira sto je produzio ugovor. Al super je stvar klub pokazuje ozbiljnost a i Guly da mu je stalo do kluba i da je zadovoljan .Zagor je napisao/la: ↑21 dec 2024, 23:11Obrazlozibordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:55Odlican potez produzenje Gulya al mislim da to puno ne mjenja stvari oko njegove prodaje .
Sto su produžili ugovor s boljim uvjetima?
Nije bilo ponuda koje su htjeli, momak je mogao presiarti da ide u fernecavros za 1,5 milja inače.
Ali eto ko će vas čobane o biznisu učiti …
Nije bilo ponuda koje su htjeli, momak je mogao presiarti da ide u fernecavros za 1,5 milja inače.
Ali eto ko će vas čobane o biznisu učiti …
Kmeeeeee kmeeeeeeee
-
- Kontakt:
E tako se to radi kad imas i mozes,i kad ti klub nije na aparatima,na infuziji i humanitarnim brojevima kojeg moraju navijaci i prosjacenje vaditi,pa i to da se naguzis mafijaskom savezu da ostanes iznad vode.
Ovako dobijamo svi. Na ljeto ce biti 5 miliona i procenat,pa izvol‘te
Ismir faker samo takav

Ovako dobijamo svi. Na ljeto ce biti 5 miliona i procenat,pa izvol‘te
Ismir faker samo takav

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ove levate samo preskocite to i pise gluposti da se neko zakaci pa da se guposti pisu . Ssmo ignor.
- relativizam
- Kontakt:
Ovo je dobar potez, u slucaju ako Gulija stane uvijek može otići za milion manje.
Ako nastavi ovako kostat će 5m i vise
Ako nastavi ovako kostat će 5m i vise
Bravo Guliša, bravo za ljude koji vode klub. Pravi potez.
Bravo Guli majstore..
Nadam se da ce klub STAT IZA FEDJE DUDICA..ipak on je nase djete i mi kao klub smo morali prvi reagovat.. pickasto smo se ponijeli..
Lalatovic cetnicka picka
Nadam se da ce klub STAT IZA FEDJE DUDICA..ipak on je nase djete i mi kao klub smo morali prvi reagovat.. pickasto smo se ponijeli..
Lalatovic cetnicka picka
De ba kakve to veze ima sa Sarajevom, covjer radi u drugoj firmi i drugoj drzavi, bmk za dudica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno uljepšala mi je dan informacija za Gulija , svaka cast nema šta...
Mislim da je vrijeme ako je ikako moguce ( mada tesko ) protiv sloge i borca da nas se skupi bar 10-15 hiljada da se da momcima podrska u borbi sa ovim kriminalom
Mislim da je vrijeme ako je ikako moguce ( mada tesko ) protiv sloge i borca da nas se skupi bar 10-15 hiljada da se da momcima podrska u borbi sa ovim kriminalom
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Nesto slično sam čuo i ja. Takodjer sam čuo da je sve urađeno na preporuku nekog hrvatskog menadzera, iskreno ne znam kako se zove, znam da je menadžer olmu, sa kojim ismir ima dobre konekcije. Najvjerovatnije da će celik biti prodan za oko 2 do 2.5 miliona, eura. Ovo će sve biti , ako Bog da, dobro. Bice prodaje, nekim igračima će se zahvaliti, a biće i dobre kupovine. Odlična stvar je ovo sa produženjem Gulija, ne samo za Sarajevo kako klub, vec i za ostale klubove u BiH, jer će sad i njihovi igrači ići za veće cifra. Dobro je ovo za cijelu ligu...plisek je napisao/la: ↑22 dec 2024, 03:36Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vakat je Amare
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46, supervizor, Vanja8 i 45 gostiju.