FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo za klub, bravo za odluku! Samo ovako mozemo napredovati u dugorocnosti!!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zekic da sarne do 2028. ce biti znak da se napokon gradi ekipa na duze staze, nesto sto je i Zrinjski radio sa Jakirovicem koji je od njih napravio zvijer, i danas se to osjeti.Senner je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:25Uskoro i Zeka potpisuje do 2028 godineErosViverosViv je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:11"Zadovoljan sam što Guli ostaje u FK Sarajevo, klubu koji ima najviše ambicije i koji je na pravom putu da postigne velike rezultate. Siguran sam da će Guli na proljeće zajedno sa svim drugim igračima dati veliki doprinos u uspjesima FK Sarajevo", poručio je trener Sarajeva Zoran Zekić.
Svašta se priča oko pojačanja, prioritet je zadnja linija, a . po svemu sudeći do sada, zabetonirati će je da grmi![]()
Kad se ekipa poslozi, dzaba im i Gigovic i slicni.

Dat mu kapitensku odmah 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- muhamedhulk
- Kontakt:
Auuu. Ovo je znak da Mirvic ima para i ne misli prestati ulagati u ekipu.
Osnova je da se trener osigura i onda da se pojacamo na zimu i pripremamo za proljece. Jos smo na dva fronta i nada tinja da se moze titula uzeti (bilo koja).
Osnova je da se trener osigura i onda da se pojacamo na zimu i pripremamo za proljece. Jos smo na dva fronta i nada tinja da se moze titula uzeti (bilo koja).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Nazalost ni kloppa da imamo i u napadu Salah ne bi uzeli titulu od prodanih kerova. Mislim da pravi ekipu da se napokon u evropu plasiramoFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:31Zekic da sarne do 2028. ce biti znak da se napokon gradi ekipa na duze staze, nesto sto je i Zrinjski radio sa Jakirovicem koji je od njih napravio zvijer, i danas se to osjeti.Senner je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:25Uskoro i Zeka potpisuje do 2028 godineErosViverosViv je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:11"Zadovoljan sam što Guli ostaje u FK Sarajevo, klubu koji ima najviše ambicije i koji je na pravom putu da postigne velike rezultate. Siguran sam da će Guli na proljeće zajedno sa svim drugim igračima dati veliki doprinos u uspjesima FK Sarajevo", poručio je trener Sarajeva Zoran Zekić.
Svašta se priča oko pojačanja, prioritet je zadnja linija, a . po svemu sudeći do sada, zabetonirati će je da grmi![]()
Kad se ekipa poslozi, dzaba im i Gigovic i slicni.![]()
Guli kao kapiten dize titulu 

- Maroon1946
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:39Auuu. Ovo je znak da Mirvic ima para i ne misli prestati ulagati u ekipu.

Kad ti stranac vise voli klub nego domaci igrač. Da je bio neki nas Bosnjo na njegovom mjestu qrac bi potpisao produzenje. Gledao bi da se ispali bilo gdje pa taman i dzabe na kraju.
Bravo Gulisha!
Bravo Gulisha!
Guliju kapitensku dat'
-
- Kontakt:
Pa skidajte kapu Hamzi, Pidri, Tataru, Rahmanovicu i ostalim koji su otisli na prvu ponudu iz kluba. Guli ih popisa sviju.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Koliko ih boli dovoljno govori da je mrtvi Lalatovic dobio veći medijski prostor od toga da je daleko najbolji igrač i najveći pocencijal ostao u ovoj žabokrečini od lige.
Da dovede Salaha, De Brynea, Mbapea i Viniciusa, ne bi prošli četiri pretkola Konferencijske lige.EastMadness je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:12Nazalost ni kloppa da imamo i u napadu Salah ne bi uzeli titulu od prodanih kerova. Mislim da pravi ekipu da se napokon u evropu plasiramoFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:31Zekic da sarne do 2028. ce biti znak da se napokon gradi ekipa na duze staze, nesto sto je i Zrinjski radio sa Jakirovicem koji je od njih napravio zvijer, i danas se to osjeti.
Kad se ekipa poslozi, dzaba im i Gigovic i slicni.![]()
-
- Kontakt:
Naravno da bi otisao.Sjetite se Tatara koji nije mogao sacekati 3 mjeseca koliko je volio klub i jos X Tatara.
Guli je pokazao da mu pare nisu na prvom mjestu vec pametan odabir i dobra karijera a i da klub sto bolje zaradi i da nam pomogne jos na terenu.Za mene vec sada dovoljno da ga dodatno priblizim srcu a tek cete vidjeti sta ce raditi na terenu u drugom dijelu aBd.
Pogledam razne Radovce,Rustemovice,Pelake i pogledam ovog momka koji do prije 2 godine nije znao gdje je Bosna na mapi svijeta pa uporedim odnos jedni i odnos drugi prema klubu.Bude mi stvarno nejasno plakanje fejzbuk strucnjaka za nekakvom nasom djecom i nasim igracima.Eto samo oni vole klub i niko vise,svi ostali su placenici.Vidim koliko vole,cast izuzetcima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ibrakovic nije dzaba u klubu 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Rahmanović je produžio ugovor pola godine prije isteka, treba to poštovati. A bio je i on tražen.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Rahmanovic i Tatar su imali 27 kad su otišli, Guli ima 23. Slažem se da je trebalo pokušati ostaviti obojicu u klubu, barem do kraja one proklete sezone 20/21, pare su se morale stvoriti, posuditi, isprositi, zadužiti, da se tada uzela titula, danas bi možda prezimili u Evropi.
-
- Kontakt:
Filip BenkovicSenner je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:25Uskoro i Zeka potpisuje do 2028 godineErosViverosViv je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:11"Zadovoljan sam što Guli ostaje u FK Sarajevo, klubu koji ima najviše ambicije i koji je na pravom putu da postigne velike rezultate. Siguran sam da će Guli na proljeće zajedno sa svim drugim igračima dati veliki doprinos u uspjesima FK Sarajevo", poručio je trener Sarajeva Zoran Zekić.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Muradzija proslo kolo dva Dinamu, danas tri zabi u gostima Gorici. Posljednje 4 tekme 6 golova. Valjda ga na zimskoj navucemo.
pjankesarajevo je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:39Filip BenkovicSenner je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:25Uskoro i Zeka potpisuje do 2028 godineErosViverosViv je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:11"Zadovoljan sam što Guli ostaje u FK Sarajevo, klubu koji ima najviše ambicije i koji je na pravom putu da postigne velike rezultate. Siguran sam da će Guli na proljeće zajedno sa svim drugim igračima dati veliki doprinos u uspjesima FK Sarajevo", poručio je trener Sarajeva Zoran Zekić.
![]()
![]()
Hrvatski centralni bek Filip Benković nastavlja treninge sa #CDEldense čekajući da potvrdi svoju situaciju u klubu više od dvije sedmice nakon suđenja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Odlican potez produzenje Gulya al mislim da to puno ne mjenja stvari oko njegove prodaje .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.