FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedna rijec :
𝙈𝘼𝙉𝙂𝙐𝙋𝙎𝙆𝙄 !!!
𝙈𝘼𝙉𝙂𝙐𝙋𝙎𝙆𝙄 !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 19:30Volim te 1%NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 13:58Ako je to to a 99% jeste sretno majstore,hvala za sve i vrati seKonačna odluka Bordo kluba se očekuje danas i vidjet ćemo šta će se na kraju odlučiti.![]()
![]()
Eh sada svi na jednu stranu idemo maksimalno ispostovati sa clanskim i podrzati klub sa posjetom i svim

Zato će Guli napraviti karijeru, i završit u ligi petice, zbog ovog poteza, u kojem potpiše ugovor na još 3 godine, a svi znamo da će otići na proljeće. Međutim, potez vjeran ljudskosti prema klubu koji ti je dao šansu i u kojem si napravio iskorak, plus znači da ti sigurno sa ovakvim potezom niko neće pravit probleme kad stigne prava ponuda.
Zato je Tatar završio u nižerazrednom vratniku i slični, koji bi odbili potpisati, pa odlučili sjediti na tribinama.
A svakako najveće pojačanje je Zoran Zekić do 2028. godine.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 21 dec 2024, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde Mirvicu daj nam sad stopera i napadača pa da uzmemo tu titulu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
I vrati Rožmana.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Jao kakav potez, ni u snu ne bih predvidio! Mangupski Boga mi! 

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- robertkosar
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Draga braco,
Nadam se da ste svjesni da je ovo presedan u Bosni i Hercegovini i da niko nikad nista nije ni priblizno uspio niti ce, barem u bliskoj buducnosti.
Ako ovo nije poziv na masovno uclanjenje onda se roknimo svi zajedno.
Kao nebitan pojedinac u masi bordo-bijelih, apelujem, trazim, molim i naredjujem:
SVI PO CLANSKE
SVI SVI SVI SVI SVI SVI
Neka padne i sajt i nek se shop opustosi, ovo mora biti masovno, jedan veliki juris po clanske istog momenta kada objave!
Nadam se da ste svjesni da je ovo presedan u Bosni i Hercegovini i da niko nikad nista nije ni priblizno uspio niti ce, barem u bliskoj buducnosti.
Ako ovo nije poziv na masovno uclanjenje onda se roknimo svi zajedno.
Kao nebitan pojedinac u masi bordo-bijelih, apelujem, trazim, molim i naredjujem:
SVI PO CLANSKE
SVI SVI SVI SVI SVI SVI
Neka padne i sajt i nek se shop opustosi, ovo mora biti masovno, jedan veliki juris po clanske istog momenta kada objave!
Ma sta reci na ovaj potez...

Kakvo uriniranje po kompletnoj sportskoj javnosti koja se pripremala da objavi ekskluzivu i transfer. Ovo ih još više boli.
-
- Kontakt:
Poštovanje gospodinu Giorgiu 
-
- Kontakt:
Giorgi Guliashvili jedan je od nas 
"Ja svoju buducnost vidim u Sarajevu"

"Ja svoju buducnost vidim u Sarajevu"
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Stadionom da ori njegovo ime protiv sloge
-
- Kontakt:
Treba se klubu oduzit i podici uclanjivanje na veci nivo !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kako se popisa Gulisha po faci svim dusmanima najveceg kluba u drzavi. Aferim momcino 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
"Zadovoljan sam što Guli ostaje u FK Sarajevo, klubu koji ima najviše ambicije i koji je na pravom putu da postigne velike rezultate. Siguran sam da će Guli na proljeće zajedno sa svim drugim igračima dati veliki doprinos u uspjesima FK Sarajevo", poručio je trener Sarajeva Zoran Zekić.
Uskoro i Zeka potpisuje do 2028 godineErosViverosViv je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:11"Zadovoljan sam što Guli ostaje u FK Sarajevo, klubu koji ima najviše ambicije i koji je na pravom putu da postigne velike rezultate. Siguran sam da će Guli na proljeće zajedno sa svim drugim igračima dati veliki doprinos u uspjesima FK Sarajevo", poručio je trener Sarajeva Zoran Zekić.
Svašta se priča oko pojačanja, prioritet je zadnja linija, a . po svemu sudeći do sada, zabetonirati će je da grmi
Trenutno korisnika/ca: juka55, nedimmmm1337 i 24 gosta.