FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poruka je jasna, idemo po titulu
-
- Kontakt:
Jel moguće da su mu produzili.
Ispade Guli vjerniji bordo dresu nego neki prijašnji uhljupi
Svaka cast svima

Ispade Guli vjerniji bordo dresu nego neki prijašnji uhljupi
Svaka cast svima

Kako dobih info, imali smo ponudu 3 miliona eura od Bologne za Gulia i odluka je bila na njemu ici ili ostati. On odlucio da ostane i produzi ugovor. Respekt i naklon do poda za Gulia. Kapitensku mu traku odmah zaduziti!!!!!
U novi boj ...
Nemojte misliti da ovdje nema i Zoranovog masla. Kad samo vratim film kako priča o Guliju na onom podcastu sve ima smisla.
woah
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko bi ostao u ovakvoj vukojebini i odbio seriu a. Najmanje kapitensku sto moze dobiti. Svaka cast Guli
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Hvala Ismire
Bravo Guli!!!!!
Bravo Guli!!!!!
-
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj potez 
skidam kapu za ovaj potez i Giorgiju za ovo sto je produzio ugovor 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bravo Ismire, bravo mangupe! Cestitke i Guliju 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bravo za sve u klubu, od cistacice do ismira 
Nemojte nikakav hajc stvarat do titule je skoro nemoguce.
Guli

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ISMIR
MIRVIĆ
MIRVIĆ
- luckystrike
- Kontakt:
Nabacajte mu na FB ili IG komentara podrške, velika je stvar što je odlučio ostati ovdje u ovoj močvari i još kaže da mu ovaj Klub puno znači!
šta šta je, je*em ti
- PeppermintSA
- Kontakt:
"Čast mi je nastaviti svoj put u klubu koji mi toliko znači. Hvala vam što vjerujete u mene, obećavam da ću dati sve što imam, raditi više nego ikad i učiniti vas ponosnim na terenu i izvan njega", jasan je bio Guliashvili.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Kakav potez Mirvica i koja je samo lova u pitanju, svaka cast mangupe, Guli, hvala ti. Ljubi Facko
-
- Kontakt:
Volim te 1%NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 13:58Ako je to to a 99% jeste sretno majstore,hvala za sve i vrati seKonačna odluka Bordo kluba se očekuje danas i vidjet ćemo šta će se na kraju odlučiti.![]()

Eh sada svi na jednu stranu idemo maksimalno ispostovati sa clanskim i podrzati klub sa posjetom i svim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Direktorcic, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Proximic, rimljanin90, sekac i 68 gostiju.