English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
U Manchester Cityu ne znaš više šta bi prvo kritikovao kad imaš švedski stol ubleha. Od Rica Lewisa do Fodena, Haalanda, Walkera, pa do samog Guardiole
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ne kuze ljudi da ovo sto se desava Cityu nije iskljucivo do para, nego im jednostavno ne ide, mozda je doslo i do zasicenja i potroseni su igraci.
Imaju sad lagan raspored 5 kola i priliku da se uhvate za zadnji vlak koji im se nudi, a ako to ne uspiju onda mislim da ce Pep zivcani slom dobit
Imaju sad lagan raspored 5 kola i priliku da se uhvate za zadnji vlak koji im se nudi, a ako to ne uspiju onda mislim da ce Pep zivcani slom dobit

ARSENAL4ever
Veliki Nottingham 

-
- Kontakt:
E jbg jinxo sam gaMajstorinho je napisao/la: ↑21 dec 2024, 16:14Vidi u ovih 10 minuta da je Brentford sjajan kad je domaćin Mbeumo samo pitanje minute kad će dati gol![]()

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Samo za Bosnjaka da se jos jednom citiram, i kazem: da, uzece pep iduce godine titulu, ali u League One. Ti znas da kad ti ja nesto najavim, ima tako i da bude.qaa18 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 15:19Mislim da je dosta bilo, ovo je kap koja ce preliti casu, Pepito moze da ide.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ne bi ga dovelo, Pep bira gdje ce ici,njega se ne moze dovesti, a ni otpustiti, i on kad hoce on ide.. i ovo sad je sebi covjek zadao da napravi niz poraza, da svima dokaze da i to moze. Pep ti je Chuk Norris fudbala.enobarca je napisao/la: ↑21 dec 2024, 16:28Pa i red je bio da city i pep padnu, da i ostali osvoje ligu. U ostali brojim lpool, ostala buranija nije konkurentna.
Niz jest najgori vjerovatno od top klubova u zadnje vrijeme ali da ce mu to sjebati reputaciju nece sigurno, i dalje bi ga 99% klubova dovelo sutra da mogu.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- JayCatwright
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Jos sa teme FKS sam vidio da nisi bas inteligentan, a sad vidim da si i bezobrazan. Jel fakat, al fakat uzimas Chelsea u ove rasprave? Klub kojeg su kupili bogati glupi amerikanci i koji je od tad skrpio milijardu i po haman, a do tad 4-5 sezona zavrsavao godinu u plusu kad su transferi u pitanju? Prodajama igraca su sklopili roster koji je uzeo Ligu prvaka jbt. Ne mogu da vjerujem.Bosniak10 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 16:30United i Chelsea potrosili vise para od Pepovog dolaska.napoleon72 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 16:10Bez VELIKOG novca, citaj malo. Ono, da ti niko ne lupi milijardu funti na sto i kaze da dovedes sebi koga hoces pa u prvoj sezoni prodas igrace za 15 miliona a kupis odbrane za 350. Klopp je u prve 2-3 sezone drzao balans prodatog i kupljenog, uzimao igrace iz akademije ili nizerazrednih klubova, dok je Guardiola placao po 200+ miliona svaki prelazni rok. Murinjo je osvojio tripletu sa igracima koje je doveo bez obestecenja, a s Portom kup UEFA pa Ligu prvaka sa igracima uglavnom iz vlastitog pogona. Wenger je prodavao najbolje igrace i dovodio djecu pa je uzimao trofeje i drzao ekipu u vrhu godinama a klub paralelno pravio stadion i trening centar. Samo Pepun kucao HESOYAM kad god ostane bez cetvrtog beka u rotaciji.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 15:27
Ma ko je izgradio ekipu bez novca? Pojedinci fakat nemaju pojma šta pišu. Samo se gluposti lupaju.
1. Chelsea 1 LP i 1 liga
2. United 1 LE i nekoliko kupova
3. City suvisno pricati o trofejima
4. Arsenal potrosio blizu 800 miliona 1 Fa kup
5. Liverpool oko 740m osvojili 1 LP, 1 ligu
Drugo, koliko WC trenera je vodilo United i Chelsea od Pepovog dolaska u ligu? Samo Murinjo United i eto Tuchel/Conte Chelsea. Murinjo za 5 prelaznih rokova potrosio oko 450 miliona, oko 90 miliona po prelaznom roku. To tvoj Pepun potrosi za dva beka za rotaciju. Ja sam gore govorio o rezultatima koje WC treneri ostvare sa manje para nego Guardiola.
Trece, podaci ti svakako nisu tacni. Guardiola je potrosio najvise para, to o cemu ti govoris je net spend, City je imao i nekih prodaja za razliku od Uniteda. Opet izbacujem Chelsea iz rasprave jer ovo sto Boehly radi je svima presmijesno.
Cetvrto, Pep je prvi trener u historiji fudbala koji je potrosio preko dvije milijarde na igrace. City je prvi klub u historiji fudbala sa 130 FFP prijava. Ni protiv jednog od gore navedenih klubova se ne vodi postupak. Pametnom dosta, al pitanje je je li dosta i tebi, hebo li te lazni bosnjak Ziljkic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pep je na ispitu da li moze opstati u Cityu?
Kako je to veliki SAF , svake 3-4 sezone rekonstrukcija ekipe da ne dođe do zasicenosti.
Kako je to veliki SAF , svake 3-4 sezone rekonstrukcija ekipe da ne dođe do zasicenosti.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- JayCatwright
- Kontakt:
Davno sam pisao da je on najgluplji navijač Citya na forumu, sa jedne strane to izgleda kao lagan poduhvat jer nema puno navijača Citya na forumu, a s druge strane mu je konkurencije emir, pa nek se zapita malo
Isak sl sezone treba da ide u neki top klub,prevazisao je Newcastle.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Previše netačnih podataka.Bosniak10 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 16:30United i Chelsea potrosili vise para od Pepovog dolaska.napoleon72 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 16:10Bez VELIKOG novca, citaj malo. Ono, da ti niko ne lupi milijardu funti na sto i kaze da dovedes sebi koga hoces pa u prvoj sezoni prodas igrace za 15 miliona a kupis odbrane za 350. Klopp je u prve 2-3 sezone drzao balans prodatog i kupljenog, uzimao igrace iz akademije ili nizerazrednih klubova, dok je Guardiola placao po 200+ miliona svaki prelazni rok. Murinjo je osvojio tripletu sa igracima koje je doveo bez obestecenja, a s Portom kup UEFA pa Ligu prvaka sa igracima uglavnom iz vlastitog pogona. Wenger je prodavao najbolje igrace i dovodio djecu pa je uzimao trofeje i drzao ekipu u vrhu godinama a klub paralelno pravio stadion i trening centar. Samo Pepun kucao HESOYAM kad god ostane bez cetvrtog beka u rotaciji.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 15:27
Ma ko je izgradio ekipu bez novca? Pojedinci fakat nemaju pojma šta pišu. Samo se gluposti lupaju.
1. Chelsea 1 LP i 1 liga
2. United 1 LE i nekoliko kupova
3. City suvisno pricati o trofejima
4. Arsenal potrosio blizu 800 miliona 1 Fa kup
5. Liverpool oko 740m osvojili 1 LP, 1 ligu
Od dolaska Pepa Guardiole u Manchester City 2016. godine, neto potrošnja šest najvećih klubova Premier lige ("Big Six") na transfere do sezone 2023/24 iznosi:
Manchester United: -1,037,2 milijuna eura
Chelsea: -1,011,4 milijuna eura
Manchester City: -807,9 milijuna eura
Arsenal: -802,5 milijuna eura
Tottenham Hotspur: -580,1 milijun eura
Liverpool: -387,2 milijuna eura
Ovi podaci pokazuju da su Manchester United i Chelsea imali najveću neto potrošnju u tom razdoblju, dok je Liverpool imao najmanju među "Big Six" klubovima.
Neto potrošnja predstavlja razliku između iznosa potrošenog na dovođenje novih igrača i prihoda ostvarenog prodajom postojećih igrača.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Jel moguće da ovo nije crveni za Estupinjana 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nottingham i Chelsea bas igraju iznad mogucnosti trenutno. Dvije prosjecne ekipe u vrhu tabele. 

Sta je rec nebitan klub, niko nije ni primijetio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakve su ovo jakne kod Arsenala

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A ja zaista ne kontam šta mi to sada imamo što gledamo koliko je ko prihodovao a koliko potrošio...Ja sam Chelseovac od devedesetih godina od Vialia iRajkarda i šta me briga koliko su Roman a koliko ovaj Amer ulupali milijardi u plavce...navijam i radujem se kada su dobri i mogu vam reći i da nisam baš najsretniji kada su pušiona....šta nas u Bosni to briga..mi trebamo da se zabavljamo,to nisu naša domaćinstva a ni naše firme...naše sudbine i životi se neće promijeniti što je Boheli skršio dvije milijarde..neka skrši još dvije ako će uzeti titulu ili ligu prvaka..ove rasprave su toliko dosadne i beskorisne kao da to u konačnici bilo šta dokazuje..
aqarius je napisao/la: ↑21 dec 2024, 18:36A ja zaista ne kontam šta mi to sada imamo što gledamo koliko je ko prihodovao a koliko potrošio...Ja sam Chelseovac od devedesetih godina od Vialia iRajkarda i šta me briga koliko su Roman a koliko ovaj Amer ulupali milijardi u plavce...navijam i radujem se kada su dobri i mogu vam reći i da nisam baš najsretniji kada su pušiona....šta nas u Bosni to briga..mi trebamo da se zabavljamo,to nisu naša domaćinstva a ni naše firme...naše sudbine i životi se neće promijeniti što je Boheli skršio dvije milijarde..neka skrši još dvije ako će uzeti titulu ili ligu prvaka..ove rasprave su toliko dosadne i beskorisne kao da to u konačnici bilo šta dokazuje..

Dzaba sva prica. Nema uspjeha bez para i velikih ulaganja.
Jedno su ulaganja, drugo su nelegalno upumpavani kapital koji je pojedinim timovima dao nefer prednost naspram ostalih timova.let3 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 18:38aqarius je napisao/la: ↑21 dec 2024, 18:36A ja zaista ne kontam šta mi to sada imamo što gledamo koliko je ko prihodovao a koliko potrošio...Ja sam Chelseovac od devedesetih godina od Vialia iRajkarda i šta me briga koliko su Roman a koliko ovaj Amer ulupali milijardi u plavce...navijam i radujem se kada su dobri i mogu vam reći i da nisam baš najsretniji kada su pušiona....šta nas u Bosni to briga..mi trebamo da se zabavljamo,to nisu naša domaćinstva a ni naše firme...naše sudbine i životi se neće promijeniti što je Boheli skršio dvije milijarde..neka skrši još dvije ako će uzeti titulu ili ligu prvaka..ove rasprave su toliko dosadne i beskorisne kao da to u konačnici bilo šta dokazuje..![]()
Dzaba sva prica. Nema uspjeha bez para i velikih ulaganja.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: IQ200, JackW, sarajevskiMarlboro i 12 gostiju.