English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Majstorinho
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Majstorinho » 21 dec 2024, 16:38

U Manchester Cityu ne znaš više šta bi prvo kritikovao kad imaš švedski stol ubleha. Od Rica Lewisa do Fodena, Haalanda, Walkera, pa do samog Guardiole
Blue is a color
Football is a game

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 21 dec 2024, 16:38

Ne kuze ljudi da ovo sto se desava Cityu nije iskljucivo do para, nego im jednostavno ne ide, mozda je doslo i do zasicenja i potroseni su igraci.
Imaju sad lagan raspored 5 kola i priliku da se uhvate za zadnji vlak koji im se nudi, a ako to ne uspiju onda mislim da ce Pep zivcani slom dobit :mrgreen:
ARSENAL4ever

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 21 dec 2024, 16:39

Veliki Nottingham 👍😎🍺

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 21 dec 2024, 16:40

Majstorinho je napisao/la:
21 dec 2024, 16:14
Vidi u ovih 10 minuta da je Brentford sjajan kad je domaćin Mbeumo samo pitanje minute kad će dati gol :salut:
E jbg jinxo sam ga :lol:
Blue is a color
Football is a game

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 21 dec 2024, 16:48

qaa18 je napisao/la:
21 dec 2024, 15:19
qaa18 je napisao/la:
15 dec 2024, 19:40
qaa18 je napisao/la:
12 dec 2024, 00:34

Pep, Pep, vrijeme je, dokazao si da mozes izgubiti 7 od 9, sad si bas ko ona Sedma od Devet iz Star Treka, svi te yebu kako stignu.
Al neka, sacekajmo jos da i Amorim omrsi brkove, a Emery zakuca posljednji čavao u lijes iz(gr/j)ebanog Pepa.
Da sam uplacivao po 10 € svaki put od prve objave na Pepov raspad sad bih imao dovoljno da kupim City. :)

Eh, pa da se upitamo? Je li red da Emery iscupa bar bod?
Mislim da je dosta bilo, ovo je kap koja ce preliti casu, Pepito moze da ide.
Samo za Bosnjaka da se jos jednom citiram, i kazem: da, uzece pep iduce godine titulu, ali u League One. Ti znas da kad ti ja nesto najavim, ima tako i da bude.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 21 dec 2024, 16:52

enobarca je napisao/la:
21 dec 2024, 16:28
Pa i red je bio da city i pep padnu, da i ostali osvoje ligu. U ostali brojim lpool, ostala buranija nije konkurentna.
Niz jest najgori vjerovatno od top klubova u zadnje vrijeme ali da ce mu to sjebati reputaciju nece sigurno, i dalje bi ga 99% klubova dovelo sutra da mogu.
Ne bi ga dovelo, Pep bira gdje ce ici,njega se ne moze dovesti, a ni otpustiti, i on kad hoce on ide.. i ovo sad je sebi covjek zadao da napravi niz poraza, da svima dokaze da i to moze. Pep ti je Chuk Norris fudbala.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 dec 2024, 17:03

Bosniak10 je napisao/la:
21 dec 2024, 16:30
napoleon72 je napisao/la:
21 dec 2024, 16:10
BoixosNois1899 je napisao/la:
21 dec 2024, 15:27

Ma ko je izgradio ekipu bez novca? Pojedinci fakat nemaju pojma šta pišu. Samo se gluposti lupaju.
Bez VELIKOG novca, citaj malo. Ono, da ti niko ne lupi milijardu funti na sto i kaze da dovedes sebi koga hoces pa u prvoj sezoni prodas igrace za 15 miliona a kupis odbrane za 350. Klopp je u prve 2-3 sezone drzao balans prodatog i kupljenog, uzimao igrace iz akademije ili nizerazrednih klubova, dok je Guardiola placao po 200+ miliona svaki prelazni rok. Murinjo je osvojio tripletu sa igracima koje je doveo bez obestecenja, a s Portom kup UEFA pa Ligu prvaka sa igracima uglavnom iz vlastitog pogona. Wenger je prodavao najbolje igrace i dovodio djecu pa je uzimao trofeje i drzao ekipu u vrhu godinama a klub paralelno pravio stadion i trening centar. Samo Pepun kucao HESOYAM kad god ostane bez cetvrtog beka u rotaciji.
United i Chelsea potrosili vise para od Pepovog dolaska.

1. Chelsea 1 LP i 1 liga
2. United 1 LE i nekoliko kupova
3. City suvisno pricati o trofejima
4. Arsenal potrosio blizu 800 miliona 1 Fa kup
5. Liverpool oko 740m osvojili 1 LP, 1 ligu
Jos sa teme FKS sam vidio da nisi bas inteligentan, a sad vidim da si i bezobrazan. Jel fakat, al fakat uzimas Chelsea u ove rasprave? Klub kojeg su kupili bogati glupi amerikanci i koji je od tad skrpio milijardu i po haman, a do tad 4-5 sezona zavrsavao godinu u plusu kad su transferi u pitanju? Prodajama igraca su sklopili roster koji je uzeo Ligu prvaka jbt. Ne mogu da vjerujem.

Drugo, koliko WC trenera je vodilo United i Chelsea od Pepovog dolaska u ligu? Samo Murinjo United i eto Tuchel/Conte Chelsea. Murinjo za 5 prelaznih rokova potrosio oko 450 miliona, oko 90 miliona po prelaznom roku. To tvoj Pepun potrosi za dva beka za rotaciju. Ja sam gore govorio o rezultatima koje WC treneri ostvare sa manje para nego Guardiola.

Trece, podaci ti svakako nisu tacni. Guardiola je potrosio najvise para, to o cemu ti govoris je net spend, City je imao i nekih prodaja za razliku od Uniteda. Opet izbacujem Chelsea iz rasprave jer ovo sto Boehly radi je svima presmijesno.

Cetvrto, Pep je prvi trener u historiji fudbala koji je potrosio preko dvije milijarde na igrace. City je prvi klub u historiji fudbala sa 130 FFP prijava. Ni protiv jednog od gore navedenih klubova se ne vodi postupak. Pametnom dosta, al pitanje je je li dosta i tebi, hebo li te lazni bosnjak Ziljkic.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 21 dec 2024, 17:17

Pep je na ispitu da li moze opstati u Cityu?

Kako je to veliki SAF , svake 3-4 sezone rekonstrukcija ekipe da ne dođe do zasicenosti.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 21 dec 2024, 17:20

21 dec 2024, 17:03

Jos sa teme FKS sam vidio da nisi bas inteligentan
Davno sam pisao da je on najgluplji navijač Citya na forumu, sa jedne strane to izgleda kao lagan poduhvat jer nema puno navijača Citya na forumu, a s druge strane mu je konkurencije emir, pa nek se zapita malo

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 dec 2024, 17:20

Ma dijete.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 dec 2024, 17:33

Isak sl sezone treba da ide u neki top klub,prevazisao je Newcastle.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 dec 2024, 17:38

Bosniak10 je napisao/la:
21 dec 2024, 16:30
21 dec 2024, 16:10
BoixosNois1899 je napisao/la:
21 dec 2024, 15:27

Ma ko je izgradio ekipu bez novca? Pojedinci fakat nemaju pojma šta pišu. Samo se gluposti lupaju.
Bez VELIKOG novca, citaj malo. Ono, da ti niko ne lupi milijardu funti na sto i kaze da dovedes sebi koga hoces pa u prvoj sezoni prodas igrace za 15 miliona a kupis odbrane za 350. Klopp je u prve 2-3 sezone drzao balans prodatog i kupljenog, uzimao igrace iz akademije ili nizerazrednih klubova, dok je Guardiola placao po 200+ miliona svaki prelazni rok. Murinjo je osvojio tripletu sa igracima koje je doveo bez obestecenja, a s Portom kup UEFA pa Ligu prvaka sa igracima uglavnom iz vlastitog pogona. Wenger je prodavao najbolje igrace i dovodio djecu pa je uzimao trofeje i drzao ekipu u vrhu godinama a klub paralelno pravio stadion i trening centar. Samo Pepun kucao HESOYAM kad god ostane bez cetvrtog beka u rotaciji.
United i Chelsea potrosili vise para od Pepovog dolaska.

1. Chelsea 1 LP i 1 liga
2. United 1 LE i nekoliko kupova
3. City suvisno pricati o trofejima
4. Arsenal potrosio blizu 800 miliona 1 Fa kup
5. Liverpool oko 740m osvojili 1 LP, 1 ligu
Previše netačnih podataka.
Od dolaska Pepa Guardiole u Manchester City 2016. godine, neto potrošnja šest najvećih klubova Premier lige ("Big Six") na transfere do sezone 2023/24 iznosi:

Manchester United: -1,037,2 milijuna eura

Chelsea: -1,011,4 milijuna eura

Manchester City: -807,9 milijuna eura

Arsenal: -802,5 milijuna eura

Tottenham Hotspur: -580,1 milijun eura

Liverpool: -387,2 milijuna eura

Ovi podaci pokazuju da su Manchester United i Chelsea imali najveću neto potrošnju u tom razdoblju, dok je Liverpool imao najmanju među "Big Six" klubovima.

Neto potrošnja predstavlja razliku između iznosa potrošenog na dovođenje novih igrača i prihoda ostvarenog prodajom postojećih igrača.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 dec 2024, 17:46

Jel moguće da ovo nije crveni za Estupinjana :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 21 dec 2024, 17:55

Nottingham i Chelsea bas igraju iznad mogucnosti trenutno. Dvije prosjecne ekipe u vrhu tabele. :yawn:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 dec 2024, 18:21

Sta je rec nebitan klub, niko nije ni primijetio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 dec 2024, 18:27

Kakve su ovo jakne kod Arsenala😂😂😂
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 dec 2024, 18:36

A ja zaista ne kontam šta mi to sada imamo što gledamo koliko je ko prihodovao a koliko potrošio...Ja sam Chelseovac od devedesetih godina od Vialia iRajkarda i šta me briga koliko su Roman a koliko ovaj Amer ulupali milijardi u plavce...navijam i radujem se kada su dobri i mogu vam reći i da nisam baš najsretniji kada su pušiona....šta nas u Bosni to briga..mi trebamo da se zabavljamo,to nisu naša domaćinstva a ni naše firme...naše sudbine i životi se neće promijeniti što je Boheli skršio dvije milijarde..neka skrši još dvije ako će uzeti titulu ili ligu prvaka..ove rasprave su toliko dosadne i beskorisne kao da to u konačnici bilo šta dokazuje..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 dec 2024, 18:38

aqarius je napisao/la:
21 dec 2024, 18:36
A ja zaista ne kontam šta mi to sada imamo što gledamo koliko je ko prihodovao a koliko potrošio...Ja sam Chelseovac od devedesetih godina od Vialia iRajkarda i šta me briga koliko su Roman a koliko ovaj Amer ulupali milijardi u plavce...navijam i radujem se kada su dobri i mogu vam reći i da nisam baš najsretniji kada su pušiona....šta nas u Bosni to briga..mi trebamo da se zabavljamo,to nisu naša domaćinstva a ni naše firme...naše sudbine i životi se neće promijeniti što je Boheli skršio dvije milijarde..neka skrši još dvije ako će uzeti titulu ili ligu prvaka..ove rasprave su toliko dosadne i beskorisne kao da to u konačnici bilo šta dokazuje..
:thumbup:

Dzaba sva prica. Nema uspjeha bez para i velikih ulaganja.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 dec 2024, 18:42

let3 je napisao/la:
21 dec 2024, 18:38
aqarius je napisao/la:
21 dec 2024, 18:36
:thumbup:

Dzaba sva prica. Nema uspjeha bez para i velikih ulaganja.
Jedno su ulaganja, drugo su nelegalno upumpavani kapital koji je pojedinim timovima dao nefer prednost naspram ostalih timova.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.