Ma nije to do morte nego do ovih idiota sto vode ovu smecarsku stranicuOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:55Zvučalo je ko da ste se na mene nalijepili...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:53Mislim na ovog sto provociraOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:42
Nadam se da ne govoriš da sam ja taj neko iz BL?
A na stoku sitnog zuba se ne obazirati!!! Morto nažalost hibernira...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
A kad se igra u februaru ta utakmica? Kad je planirano to kolo da se igra?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:21Mene samo zanima sta ce u februaru bit razlog za odgodu protiv Borca jer pravo definitivno nemaju a nasi im logicno nikada nece izaci u susret.Eto bas jedva cekam da vidim kakvu ce smiljuru izvesti po drugi put sa istom utakmicom
-
- Kontakt:
Vikend 15./16.2 a oni sa Olimpijom cetvrtak 13.2Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 22:08A kad se igra u februaru ta utakmica? Kad je planirano to kolo da se igra?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:21Mene samo zanima sta ce u februaru bit razlog za odgodu protiv Borca jer pravo definitivno nemaju a nasi im logicno nikada nece izaci u susret.Eto bas jedva cekam da vidim kakvu ce smiljuru izvesti po drugi put sa istom utakmicom
+revans im je odma za 7 dana.Nema sanse da nesto ne izmajmunisu i da ce igrati na Kosevu izmedju dvomeca sa slovencima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
6,4 m€ kaze novac koji mi mozemo sanjat, hehehe, igraliste vi u bl sa nama pa smo vidjeli kako to ide, a i ustase su vas karnule sa po snage..
-
- Kontakt:
Pomjerice kompletno kolo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 dec 2024, 22:18Vikend 15./16.2 a oni sa Olimpijom cetvrtak 13.2Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 22:08A kad se igra u februaru ta utakmica? Kad je planirano to kolo da se igra?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:21Mene samo zanima sta ce u februaru bit razlog za odgodu protiv Borca jer pravo definitivno nemaju a nasi im logicno nikada nece izaci u susret.Eto bas jedva cekam da vidim kakvu ce smiljuru izvesti po drugi put sa istom utakmicom
+revans im je odma za 7 dana.Nema sanse da nesto ne izmajmunisu i da ce igrati na Kosevu izmedju dvomeca sa slovencima
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Misliš da naši neće pristati? Ja mislim da hoće. Ako nas uopšte budu pitali išta. Vidjet' ćemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:21Mene samo zanima sta ce u februaru bit razlog za odgodu protiv Borca jer pravo definitivno nemaju a nasi im logicno nikada nece izaci u susret.Eto bas jedva cekam da vidim kakvu ce smiljuru izvesti po drugi put sa istom utakmicom

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- relativizam
- Kontakt:
Sad na FB procitah sa neke stranice za transfere da nam je CZ poslala ponudu tj za Gulasa oni ce nama dat Jovana Sljivica i 300k eura.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije nemoguće da je istina. Pišu da će napustiti Zvezdu sad na zimu vrlo vjerovatno. Zvezda navodno očekuje 2 mil eura za njega.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja da se pitam sad kad bi mi CZ ponudila 3 m€ nebiga dao, cisto radi onih izjava..
Inace nebi radio nikakav biznis sa CZ PARTIZANOM.. Bez obzira na sve Dinamo i Hajduk su 80 godina ispred cetnika..
Neznam jestel pratili kako su Fedju tamo prozivali navijaci ova dva kluba..
Naravno Saradnju sa svim ostalim normalnim klubovi iz srbije nije problem..
Cak ljudi iz RADNICKOG su stali uz Fedju (svaka cast) a od nasih NIKO NISTA, a fedja je jedini domaci trenerski produkt koji ima rezultat..
Btw;
Daje Renan pokazao kurcobolju jeste, al bez obzira na sve nebih ga pozajmio nikom u pl bh, posebno ako ima jos 6 mjeseci ugovora. Doveobi novog spica a Renana i Turkesa bi drzao tu ako se taj novi spic nebi snasao brzo..
Takodje vratio bi SERBEDZICA ako kragujevac nehtjedne platit bar onoliko koliko smo mi dali njemu novca kroz plate plus 100k€ (%50) kolko smo mi platili obestecenje (200 k€)
Pokusao bi nac 10 tku negdje vani, ako nebude moguce pokusat dovest Mehanivica iz radnika.. ponudit Mehmedovica krstica ili 150 k€
AL NAJBITNIJA POZICIJA I PRIMARNA JESTE DOVEST GOLMANA A KLASE ROCKOVA OTJERAT
Inace nebi radio nikakav biznis sa CZ PARTIZANOM.. Bez obzira na sve Dinamo i Hajduk su 80 godina ispred cetnika..
Neznam jestel pratili kako su Fedju tamo prozivali navijaci ova dva kluba..
Naravno Saradnju sa svim ostalim normalnim klubovi iz srbije nije problem..
Cak ljudi iz RADNICKOG su stali uz Fedju (svaka cast) a od nasih NIKO NISTA, a fedja je jedini domaci trenerski produkt koji ima rezultat..
Btw;
Daje Renan pokazao kurcobolju jeste, al bez obzira na sve nebih ga pozajmio nikom u pl bh, posebno ako ima jos 6 mjeseci ugovora. Doveobi novog spica a Renana i Turkesa bi drzao tu ako se taj novi spic nebi snasao brzo..
Takodje vratio bi SERBEDZICA ako kragujevac nehtjedne platit bar onoliko koliko smo mi dali njemu novca kroz plate plus 100k€ (%50) kolko smo mi platili obestecenje (200 k€)
Pokusao bi nac 10 tku negdje vani, ako nebude moguce pokusat dovest Mehanivica iz radnika.. ponudit Mehmedovica krstica ili 150 k€
AL NAJBITNIJA POZICIJA I PRIMARNA JESTE DOVEST GOLMANA A KLASE ROCKOVA OTJERAT
Povlačim provokacije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:53Mislim na ovog sto provociraOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑20 dec 2024, 21:42Nadam se da ne govoriš da sam ja taj neko iz BL?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 18:42
Ovo vam.je inace onaj Luka iz Bl sa 4 profila,vazno je da niko ne pise na ovom forumu kao pametni strumfovi
Mali offtopic, zna li neko gdje se moze pogledati veceras borba usika i furya? Znam da je jedno vrijeme hrvatski rtl prenosio ove boks meceve
Naravno da neće ako je iole normalan. Nama igrač kao ovaj što nam nude ne treba, a ništa nam ne znači 300k €, Guli ako ide, ide za 2.5m€ ili 3m€, i 15% od iduće prodaje, a sa tim parama možemo dovesti jednog golgetera i jedno krilo koje nam može unaprijedit igru te pokriti operativne troškove kluba. Ovaj iz Zvijezde nam ne bi donio nikakvo unaprijeđenje igre.
-
- Kontakt:
Kakav Sljivic nismo mi budale.Ne treba nam to
Samo pare i dovesti 3 paklena igraca
Samo pare i dovesti 3 paklena igraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 37 gostiju.